sta mislite o bilderima

Makijavelli:
ae bre taki nemoj da me nervirash.....evo jedne lepe rechenice jednog bildera''nije mi cilj da me se ljudi plashe,nije mi cilj da se svidim ribama,nije mi cilj da izgledam ko jebeni armani model,CILJ MI JE DA BUDEM VELIK KAO ZHIVOTINJA!!!'' :-D
ja bash volim armani modele...:mrgreen::P i ne volim bildere...al muzh si mi pa moram da te trpim...:P :lol: ma nash shta,meni je to malo smeshno,nekako,stvarno izgledaju k'o baloni...:lol: al aj sad,ukusi su razlichiti =) ;))

Keeper:
josh joj samo **** fali.
xaxa :lol::lol::lol:

joj,ja ne volim bildere...osecam da ako ih pipnem...puffff....nestanu....izduvaju se.......ali ako neko gleda americko rvanje....tu ima extra frajera....taman su...........ufffff.......pogotovo rendy orton................ko da ga mestrovic vajao...da mi je 5 min sa njim,znala bih kako da ih iskoristim...............

Nixxx:
Ово по мени није нимало нормално...
pa brate,ako je ''normalno''neshto shto tebi chini zadovoljstvo u ovom kratkom zhivotu onda samo napred....i ko josh voli normalne stvari....ae bre....95%normalnih ljudi provede 95% vremena zakucano uz tv gledajuci filmove sa dzems bondom,betmenom,spajdermenom,dive se ljudima ko shto su gejts,tramp,velichaju likove ko shto su don korleone,al kapone,dilindzer itd....a onda,kad ugasish tv,shta ti ostane....***** ti ostane,ostane ti svakodnevnih 200 metara koje prepeshachish do posla,ostace ti ista zhena koju cesh da gledash do kraja zhivota dok ti eventualno njen prizor ne pochne stvarati muchninu,ostace ti iste male radnje koje obavljash svakog dana,i iste male priche koje prichash ljudima koji te ne slushaju....eto ti normalno,eto svima vama....pa se ****** ;-) ....i nisam preterano,jer mi koji ocemo da postignemo velike ciljeve radimo usput i velike stvari,a sa stavom ko shto je ''normalno''nishta se ne postizhe....

~*PrincesS*~:
ja bash volim armani modele...:mrgreen::P i ne volim bildere...al muzh si mi pa moram da te trpim...:P :lol: ma nash shta,meni je to malo smeshno,nekako,stvarno izgledaju k'o baloni...:lol: al aj sad,ukusi su razlichiti =) ;))

xaxa :lol::lol::lol:
ma bre :lol: ....dosta sa time''ne volim bildere'',jer nije tachno znam iz iskustva,ne postoji devojka koja kazhe''ne volim bildere''a da to i stvarno misli,al ajd to kao da je neka reakcija ugravirana u podsvesti,jer ljudi se uvek tako ponashaju prema nechemu drugachijem,nechemu shto ne razumeju....al nema veze....i to sa balonima :roll: ....pa mishic je ispunjen teskim i gustim mishicnim celijama,mishic je jak i chvrst,svi imamo mishice,samo shto ih bilderi imaju malo van granica neke normale....ae nema veze :lol:

joja_89:
pa daj...kako da ih neko voli...nagruvani....ko baloni,jos ce da polete...i svaka vena im se vidi...nnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pffffff....neznash ti nishta....al ajd,ako prichamo samo o profesionalcima u teshkoj kategoriji,a to su momci sa po 130 kila chistih mishica,i na takmichenju oni nemaju ni gram sala....mozhda zato izgledaju''napumpano''....al u vansezoni izgledaju kao prave zhivotinje,u tome je lepota....

Makijavelli:
pffffff....neznash ti nishta....al ajd,ako prichamo samo o profesionalcima u teshkoj kategoriji,a to su momci sa po 130 kila chistih mishica,i na takmichenju oni nemaju ni gram sala....mozhda zato izgledaju''napumpano''....al u vansezoni izgledaju kao prave zhivotinje,u tome je lepota....
Значи брате ти си исти као и сви билдери које позајем. Невероватно како сви исто размишљате и не осврћете се на коментаре других уопште. Ај прелистај мало тему и схватићеш да је то ''лепо'' само теби и осталим твојим другарима из теретане. Остали углавном имају негативан став према томе...
пс. Кад би ми неко рекао леп си ко животиња, то мени не би био баш неки комплимент :? И кад смо већ код животиња, ај ми молим те реци која је то животиња тако напуцана? Носорог, слон...??? :roll:

Nixxx:
Значи брате ти си исти као и сви билдери које позајем. Невероватно како сви исто размишљате и не осврћете се на коментаре других уопште. Ај прелистај мало тему и схватићеш да је то ''лепо'' само теби и осталим твојим другарима из теретане. Остали углавном имају негативан став према томе...
пс. Кад би ми неко рекао леп си ко животиња, то мени не би био баш неки комплимент :? И кад смо већ код животиња, ај ми молим те реци која је то животиња тако напуцана? Носорог, слон...??? :roll:
ne,ti prelistaj koju stranu nazad i videcesh da sam ja striktno naglashavao u svakom postu da sam svetan toga kako obichni ljudi reaguju na neshto drugachije i extremno,i rekao sam da''razumevanje,shvatanje i poistovecivanje sa mojim stavovima ochekujem samo od onih koji su na mom nivou'',shto je i rezultat slichnog mishljenja svih bildera,iako si taj argument pokushao da profurash kao neku vrstu uvrede na nashe''jednako mishljenje''.....al kao shto kazhe lirika iz jedne pesme Korn-a.....

You don't know what the hell is up now anyway
You got this pretty boy feeling like I'm enslaved
To a world that never appreciated shit
Y'all can suck my **** and ******* like it

vidish,svet nikad nije umeo da ceni lepotu....tako da je tvoj sud o ''lepom'',potpuno bezvredan.....

Makijavelli:
ne,ti prelistaj koju stranu nazad i videcesh da sam ja striktno naglashavao u svakom postu da sam svetan toga kako obichni ljudi reaguju na neshto drugachije i extremno,i rekao sam da''razumevanje,shvatanje i poistovecivanje sa mojim stavovima ochekujem samo od onih koji su na mom nivou'',shto je i rezultat slichnog mishljenja svih bildera,iako si taj argument pokushao da profurash kao neku vrstu uvrede na nashe''jednako mishljenje''.....al kao shto kazhe lirika iz jedne pesme Korn-a.....

You don't know what the hell is up now anyway
You got this pretty boy feeling like I'm enslaved
To a world that never appreciated shit
Y'all can suck my **** and ******* like it

vidish,svet nikad nije umeo da ceni lepotu....tako da je tvoj sud o ''lepom'',potpuno bezvredan.....

Ne slazem se, ne mozes tako da globalizujes celu tu pricu... Nekome se razbacani tipovi svidjaju, nekom ne, neko voli preterivanje, neko ne... Svako ima neki svoj ideal lepote.

sunshine:
Ne slazem se, ne mozes tako da globalizujes celu tu pricu... Nekome se razbacani tipovi svidjaju, nekom ne, neko voli preterivanje, neko ne... Svako ima neki svoj ideal lepote.
shto znachi da su gledihsta razlichita,ako je recimo lepota neka sushtina znachi da je ona nepromenljiva,i znachi da ne zavisi od posmatracha shta je lepo,vec od same sushtine(lepote)....a da bi spoznao lepotu trebash da imash puno znanja i iskustva sa istom,Grci recimo....su jedna od najpametnijih civilizacija od antichkog preko modernog do savremenog doba,i utlimativni prikaz lepote po njima,su njihovi bogovi,koji su svi bili krupni mishicavi,razbacani,shto u prevodu znachi-mocni,jaki neustrashivi.....

chime zakljuchujem o5,necu o lepoti da mi sudi klinac kome je u naletu hormona lepa i komshinica od 300 godina i 300 kila,ili klinka koja bi dobila zapaljenje mozgda kad bi pokushala da uochi razliku izmedju estetski lepog i prividno/plitko lepog,ili da sudi bilo ko izmedju nebitno na pol,godine,rasu ili planetu stanovanja a da o lepom nezna bash nishta....i da se niko ne oseti prozvanim,ovo je samo argument u moju odbranu ''teorije o lepom'',nishta lichno..... 8-)

Back