sta mislite o bilderima

CobRa-SiC-:
Jes... išosam ija pola godine u teretanu... i tome zauvek reko... "Jok... "... Nie to rekreacija nego čisto mučenje ljuckog tela...

Ako je to za tebe mucenje ljudskog tela pitam se sta tek mislis o trcanju.
Pitam se dali si ti ikada potrcao u zivotu trcanje je 100 puta teze od dizanja tegova.
To sto ces telu dati odgovaraju ishranu (koju garantujem da ti nisi postovao ni tokom te pola godini ) sigurno nije mucenje tele.

nekontam sta si time hteo da kazes

idi na forum gde se okupljaju kosarkasi pa da vidis kako izgleda postojali su citavi forumi na kojima se samo pricalo kako da povecam brzinu, okretrnos a pogotovo kako da povecam odraz

Nestpo nevezano za sadasnju diskusiju

Mene najvise to sto ljudi generalizuju sve one koji idu u tertanu kao bildere

mr cool:
Mislim da se nismo dobro razumeli ja nisam rekao da nevalja se profesionalo baviti sportom.
Postovanje prema svim profesionalnim sportistima postovanje prema kolemanovih 140 kila misica ali to nije zdravo kao rekkreatvo bavljenj sportom ja nisam rekao nista pogresno 100% je tacno to sto sam rekao.

Zeleo sam malo da odbranim bb a time sto cu ga porediti s problemima drugih sportovima

I tek kako mozes se time baviti rekreativno to je jedan od najboljih rekreatvnih sportova
Zasto svako ko krene u teretanu mora da ima zelju da izgleda kao koleman, svarceneger ili jay cutler...
ja kad sam krenuo u teretanu hteo sam da izgledam kao eminem,vidish smatrao sam da je on razvijen,kad sam ga prestigao jednostavno nije bilo dosta....a ok,mozhesh se bavish ti chime ocesh u zhivotu rekreativno,al to je polovichno,vidi....ja se dosta odrichem radi bodibildinga,dosta ulazhem kako vremena,para tako i psihichke i fizichke snage,i kad nebi za to dobio rezultat to nebi jednostavno vredelo....bilo bi chisto gubljenje vremena....

mr cool:
Pitam se dali si ti ikada potrcao u zivotu trcanje je 100 puta teze od dizanja tegova.
To sto ces telu dati odgovaraju ishranu (koju garantujem da ti nisi postovao ni tokom te pola godini ) sigurno nije mucenje tele.
ja,kad se spremam recimo za takmichenje i radim definiciju,trchim 2 puta na dan po sat vremena,u teretani i na stazi....a ako cemo da se dohvatimo atletike,imam ortaka koji trchi sprinteve na 100m,i treninzi uopshte nisu toliko teshki,mislim....bar po meni,meni nijedna fizichka aktivnost nije teshka....

mr cool:

Pa da to ide nekim prirodnim putem... nebi bilo potrebno dase čovek kljuka onim prahom iz onih plastičnih kanti... U tomeje sva filozofija...
Ai, kad već pitaš, kad imam vremena idem na stazu... vozim bajs po okolnim planinama... idem na skijanje... radim na njivi... i niiikakomi neulazi u glavu štae tolko dobro u tim teretanama... i ptamse, štae mom ocu falilo bez tih teretana da sad u šeset godina bude zdraviji od većine današnje omladine... :roll:...

ok 100 metara nije tesko to je kratka deonica ali npr 1500 metaja istrcati najbirze sto mozes jeste tesko. Ja sam se jednom razboleo kada sam se trkao na 1700 metara na novosadskom maratonu za srednje skole pa mi trgla pena da vijam rezultat bio sam jedanaest do kraja ali znam kako sam se rastureno osecao nakon tog maratona

:roll:...
Nisam tolko upoznat stom teorijom o tim stvarima... Aaal, ono što videh jeste činjenica dae čovek visok... mooožda... metar osamdeset i još više širi ida siiigurno koristi vece šolju sličnoj onoj štoje proektovana za pavarotija ida moj mačak ima grublji i dublji glas od njega...
I zajebi ti taj gugl pored onih stvari koe su evidentne očima... :roll:...

Nemislim negosam video da svi živi to koriste... Pak, štaviše, ovdašnji magarac poznatiji kao Puzo se nakljuko tim đubretom i srcemu otkazalo pae mesec dana čamio na onom institutu za majku i dete u beogradu dok ga nisu kolko tolko vratili u normalu...

******, pa nie baš svejedno tim profesionalnim sportistima, koimae uzgred sport primarno zanimanje, jer oni oćeda po svaku cenu budu bolji od drugih...

Ja pričam generalno... zalaziti u svaku krajnost iziskuje suuuviše živaca, strpljenja i slobodnog vremena...

A kad spomenu maratonce... šta njima znači dizanje tegova, kljukanje bogapitajčime kacse njihova filozofija najviše nalazi u nogama... Neeemoj molimte sad srati kakoe tu bitno disanje i bogapitajšzajoš...
Ai, oni koisu provaljeni da koriste ta hemijska pomagala obično budu diskvalifikovanni...

brate...dao bih sve pare na ovom svetu,da pored svih ovih baljezgarija koje prosipash iz ochaja i mrzhnje prema lepo gradjenim i jakim momcima,da ti samo vidim facu kad prodje neki nabildovani baja pored tebe,u majci na brtele,ribice se okrecu za njim,a ti onako,spustish njushku prema zemlji,i chekash samo trenutak da odesh kuci sednesh za komp,i bacash hejt ovde na nas,koji se trudimo da odbranimo stavove....al siguran sam 100% da je tako,evo...pogledaj se u ogledalu i reci da nije,nema potrebe mene da lazhesh,ja znam....sebe da slazhesh nemozhesh:D....ko te bre ****...:lol:...ajd da prichash sa nekim temeljnijim teorijama,nego prichash iz chistog neznanja...neznash ni shta je protein,aocesh da sudish proteinu iz kante:|....smeshno....

Back