Minnie_Mouse
Zainteresovan član
- Poruka
- 433
Po meni su one super!!!Meni su one bolje od ovih zalopojki koje prolaze.Mlade su,slatke,vesele i zato bas one treba da idu na Evroviziju.Gde god se budu takmicile,navijacu za njih!Svaka im cast!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

super,mini je uz njih
samo da se ne zaebu pa odu na neko zivo takmicenje (mada su sanse za to kod nas 1%)

Ja tipujem na onu sto ne zna da svira...
To bi mogle biti bar četiri osobe...

Pustite devojke da pevaju kad vole da pevaju.![]()
To što kao sviraju nije najgora stvar u domaćoj muzici. Te gitare, to je njihov stajling.Dopadaju mi se ne toliko zbog muzike koliko zbog toga što su drukčije.
![]()
ali one ne pevaju vec zevaju
i te gitare nisu stajling nego vredjanje onih koji zaista umeju sa tim instrumentom
''drukcije'' od cega??

). Ne vredja mene ova grupa, vec mi je zao sto se, umesto nekih mladih i talentovanih muzicara, na svakom festivalu trte istripovane klinkice (jer imaju zaledjinu- ne mislim u smislu guze
). Nicim nisu zasluzile da se pojave na bilo kom muzickom festivalu posle svog prvog nastupa, je l' bese to Beovizija 2007- znam da je Srbija zemlja playbacka, ali preterase ga. Kao sto rekoh, ja sam apsolutno netalentovana za muziku. Da li zasluzujem da se pojavljujem na muzickim festivalima? Ne. Što se tiče gitare, ne sviram je , ali je obožavam i duboko joj se klanjam. Vlatko mi je omiljeni gitarista.
Betty Boop je na Sunčanim skalama dobio od Sanje Ilića 12 poena, valjda bi to trebalo nešto da znači. S druge strane, autori pesme Dobar dan su Graja i Mare, autorski tim koji nije za potcenjivanje.

mislim da je sanja ilic musko![]()

E akoju one to muziku kao sviraju..?
Ko mi odgonetne castim ga cokoladnim mlekom..?