Sta mislite o Betty Boop?

ali one ne pevaju vec zevaju

i te gitare nisu stajling nego vredjanje onih koji zaista umeju sa tim instrumentom

''drukcije'' od cega??

Oni koji zaista sviraju i majstori su ovog zanata nisu toliko uvredljivi. Oni su sigurni u svoje sviranje i ludo zaljubljeni u to što rade, da ne verujem da može da ih uvredi ili ponizi ova grupa. Ti pravi muzičari su pravi bogovi, uživaju na svom terenu i žive za muziku.:ok:

Pa dobro, ja nisam muzicar. Nemam pojma da sviram, ni da pevam (otprilike sam na Beti Bup nivou, mada, za razliku od njihove basistkinje, ja znam ponesto da odsviram na datom instrumentu :P). Ne vredja mene ova grupa, vec mi je zao sto se, umesto nekih mladih i talentovanih muzicara, na svakom festivalu trte istripovane klinkice (jer imaju zaledjinu- ne mislim u smislu guze :p). Nicim nisu zasluzile da se pojave na bilo kom muzickom festivalu posle svog prvog nastupa, je l' bese to Beovizija 2007- znam da je Srbija zemlja playbacka, ali preterase ga. Kao sto rekoh, ja sam apsolutno netalentovana za muziku. Da li zasluzujem da se pojavljujem na muzickim festivalima? Ne.
Ta logika.

Poslednja izmena:
Što se tiče gitare, ne sviram je , ali je obožavam i duboko joj se klanjam. Vlatko mi je omiljeni gitarista.
Betty Boop je na Sunčanim skalama dobio od Sanje Ilića 12 poena, valjda bi to trebalo nešto da znači. S druge strane, autori pesme Dobar dan su Graja i Mare, autorski tim koji nije za potcenjivanje.

Ne ulazim u kvalitet ili nekvalitet pesama, to je druga stvar. Ostaje cinjenica da male ne umeju da sviraju, niti da to i pokusavaju. Nisu imale nijedan nastup sa ukljucenim gitarama. Ja bolje znam da uhvatim akord od njih. A verujte mi, tri veze sa sviranjem nemam. Pa kad ja, kao laik, mogu da primetim da su "mrdacice rukama" (pandan "otvaracicama usta"). Valjda TO nesto znaci.

Što se tiče gitare, ne sviram je , ali je obožavam i duboko joj se klanjam. Vlatko mi je omiljeni gitarista.
Betty Boop je na Sunčanim skalama dobio od Sanje Ilića 12 poena, valjda bi to trebalo nešto da znači. S druge strane, autori pesme Dobar dan su Graja i Mare, autorski tim koji nije za potcenjivanje.

Da trebalo bi nesto da znaci...
Hmmm...:think:
1.Da je Sanja Ilic potplacena..?
2.Da je sanja ilic davno izgubljena majka(ili bilo koji rod) nekoga iz benda..?
3.Ili da i Sanji Ilic prolazi rok trajanja, pa polako, ali sigurno popusta u mozak..?

Treba da otvorimo anketu..!

Svaka cast Sanji Ilicu, ali ne razumem njegov postupak. Ako nije potkupljiv, onda verovatno poznaje onoga ko gura ove devojcice. Ili je, eventualno, glasao za kompoziciju samu po sebi, bez obzira na to sto je male ne sviraju (mada mislim da pevaju).

Back