Sta mislite o Betty Boop?

Nisu neki kvalitet ima mnogo boljih bengova od njih ali nisu ni puno lose,voleo bi kad bi na Beoviziji pobedili,a inace mi je krivo sto Negative nije prosao u finale!!!Da se vratim na temu nema veze devojke uce kad malo sazrele promenice ponasanje !!!!

Preterujete. Iako ne slusam tu vrstu muzike, lepo je videti i cuti nesto novo. Devojke imaju svoj stil i drago mi je sto su usmerene ka toj vrsti muzike nego ka turbo folku. Vidim da im se masovno zamera to sto ne znaju da pevaju i sviraju. Nista novo. A bolje pevaju i sviraju nego 90% nase tuzne estrade. Jos su jako mlade. Neka se bece u mikrofon i neka izigravaju mlade buntovnike bez razloga nego da ih Era Ojdanic negde u Garmishpartenkirhenu tapse po dupetu.

Preterujete. Iako ne slusam tu vrstu muzike, lepo je videti i cuti nesto novo. Devojke imaju svoj stil i drago mi je sto su usmerene ka toj vrsti muzike nego ka turbo folku. Vidim da im se masovno zamera to sto ne znaju da pevaju i sviraju. Nista novo. A bolje pevaju i sviraju nego 90% nase tuzne estrade. Jos su jako mlade. Neka se bece u mikrofon i neka izigravaju mlade buntovnike bez razloga nego da ih Era Ojdanic negde u Garmishpartenkirhenu tapse po dupetu.

Svaka cast!!!!!

Slusaj !!! Jesi im drugarica, ali ono stvarno ne lici na na sta.
Ne znaju da pevaju pa su dosle na Beoviziju:shock: Ovi sto su po grandu bili prosle godine, pa ne znaju da pevaju i gle cudom nista nisu uradilim pa ih sad nema ovde. Ali one su mnogo "hrabre". Niti pevaju,niti sviraju!!! Ja nisam cuo bolji snimak iz studija, pa ne sacam se. Tu kao pichimo po zicama, a ono mahanje u vazduhu.
Takodje sam cuo da kada su se ono pojavile, valjda prosle godine da je jednoj cale direktor Zrenjaninskog festivala, pa pretpostavljam da su tako i bile 5. na Beoviziji plus (mali plusic) sto postoji jos, srecom malo, osoba kojima se njihova muzika svidja.
Ja ocigledno takvu "muziku" uopste ne cenim niti imam razumevanja.
PS: Ko je jos poslao na Evroviziju nekog ko ima tek 17-18 godina (tj. prosle godine 16-17), iako je granica 16 godina, a da je ista uradio? Ja takvu zemlju ne znam.

Upravu si za to, ali mislim da ne treba da se toliko eksponiraju po Beoviziji. Mislim da bi trebalo da se primire na neko vreme i stvore nesto stvarno originalno, a pritom da nauce da sviraju ili barem prijatno pevaju, jer ovogodisnja pesma i nije mnogo razlicita od proslogodisnje.

Upravu si za to, ali mislim da ne treba da se toliko eksponiraju po Beoviziji. Mislim da bi trebalo da se primire na neko vreme i stvore nesto stvarno originalno, a pritom da nauce da sviraju ili barem prijatno pevaju, jer ovogodisnja pesma i nije mnogo razlicita od proslogodisnje.

Pa ni ovaj golub ili zavet ili kako se vec zovu pesme se ne razlikuju od laneta i molitve. Zameramo omladini, a ne zameramo iskusnijim pevacima da ne kazem onim koji su te pesme i napisali? Sta ste se navrli na njih, majke ti... Kao da su prve u Srbiji koje imaju iste pesme? Pa i Chorbine pesme u tom kontextu sve na jednu lice.

e ovako drugari i drugarice, posto sam im tu iz komsiluka, da vam odkrijem tajnu o mladim rockerkama.....one ni R od rocka nisu videle, izlaze na mesta gde je najkvalitetnija muzika tehno, znaci nema ni traga nekom rocku, furaju taj fazon samo dok sviraju da bi imale neku prdju kod decice,a da cak i ne sviraju, bio sam im na probi, ljudi moji oni imaju PROBU na plejbek!!!!! samo vokal nije na plejbek,a proba se sastoji od toga da smisljaju koreografiju.....ja licno ne podnosim kad neko svira rock,punk ili bilo sta,a da je privatno fenser,to ja ne mogu da shvatim....eto toliko...pozdrav iz Beti Bup Zrenjanina :)

Pa ni ovaj golub ili zavet ili kako se vec zovu pesme se ne razlikuju od laneta i molitve. Zameramo omladini, a ne zameramo iskusnijim pevacima da ne kazem onim koji su te pesme i napisali? Sta ste se navrli na njih, majke ti... Kao da su prve u Srbiji koje imaju iste pesme? Pa i Chorbine pesme u tom kontextu sve na jednu lice.

Ali njihova pesma je toliko providno slicna onoj od prosle godine. Isto dranje i cimanje gitara. Dok ostali se ugledaju na pesme koje su donosile rezultate i uspeh, a uspeh Betty Boop je veoma diskutabilan. Inace i na Evroviziji kada jedne godine pobedi pevacica sa sjajnom koreografijom, sledece godine se pojavi MASA pevaca sa grupama i koreografijama, kad pobedi rock bend, sledece godine se pojavi masa rock benova, ako pobedi balada, kao sada, onda se pojave svakave balade, kao sto ce to sad biti slucaj. Ja samo kazem da one nisu pokazale da su ista naucile od prosle godine, a to je da pevaju i sviraju, niti su se potrudile da promene pesmu, jer ova pesma ima slican,ako ne i isti pocetak, ritam, i mnogo toga jos od stare pesme.

Back