MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Mislim da su trebale da nauče makar jedan akord da odsviraju, i da ne treba onoliko da se beče na publiku dok sviraju, kao da imaju zatvor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozeraj cero!![]()
Aj mi reci koliko ZENSKIH bendowa znas da su u tom fazonu? Mislim na gitare, bubnjewe i sl.?

ma glumataju......i to zesce
Mogle bi prvo da nauče da sviraju i pevaju pa onda da se pojave na sceni - možda onda ne bi bile ovako loše ?
Čini mi se da su umislile da se dobar bend stvara olako...Sta tvoj Justin,Avril L.,Britney imaju nekog kvaliteta i znaju da sviraju i pevaju!????
Preterujete. Iako ne slusam tu vrstu muzike, lepo je videti i cuti nesto novo. Devojke imaju svoj stil i drago mi je sto su usmerene ka toj vrsti muzike nego ka turbo folku. Vidim da im se masovno zamera to sto ne znaju da pevaju i sviraju. Nista novo. A bolje pevaju i sviraju nego 90% nase tuzne estrade. Jos su jako mlade. Neka se bece u mikrofon i neka izigravaju mlade buntovnike bez razloga nego da ih Era Ojdanic negde u Garmishpartenkirhenu tapse po dupetu.

Ne, ne znaju da sviraju. Ali, ne napadajte ih. Vi ste bolji od njih?![]()
Preterujete. Iako ne slusam tu vrstu muzike, lepo je videti i cuti nesto novo. Devojke imaju svoj stil i drago mi je sto su usmerene ka toj vrsti muzike nego ka turbo folku. Vidim da im se masovno zamera to sto ne znaju da pevaju i sviraju. Nista novo. A bolje pevaju i sviraju nego 90% nase tuzne estrade. Jos su jako mlade. Neka se bece u mikrofon i neka izigravaju mlade buntovnike bez razloga nego da ih Era Ojdanic negde u Garmishpartenkirhenu tapse po dupetu.
A kako si ti to prepoznao kad se peva na matrice?Pa ne moram da znam da dobro sviram, ali znam da mogu dobro da prepoznam ko zna nesto da radi sa gitarom, ako ne.
Upravu si za to, ali mislim da ne treba da se toliko eksponiraju po Beoviziji. Mislim da bi trebalo da se primire na neko vreme i stvore nesto stvarno originalno, a pritom da nauce da sviraju ili barem prijatno pevaju, jer ovogodisnja pesma i nije mnogo razlicita od proslogodisnje.
Re: Sta mislite o Betty Boop?

Pa ni ovaj golub ili zavet ili kako se vec zovu pesme se ne razlikuju od laneta i molitve. Zameramo omladini, a ne zameramo iskusnijim pevacima da ne kazem onim koji su te pesme i napisali? Sta ste se navrli na njih, majke ti... Kao da su prve u Srbiji koje imaju iste pesme? Pa i Chorbine pesme u tom kontextu sve na jednu lice.