sta mislite muskarci?

muskarci sta mislite ? ako nekog zaista volite da li bi je cekali dok bi ona bila spremna? ili bi non stop navaljivali?
da li je sex najvazniji?

Cekao bih, ali pod uslovom da je vredna toga. Vredna - po mojim merilima.
Da ima nesto sto me jako privlaci kod nje, da mi je zaista stalo, da odlicno funkcionisemo, DA cekao bih je. :ok:

Ali pod tim ``cekao`` ne mislim na godine. Jer niko nije vredan/a da bude toliko cekan/a. Nekoliko dana nije problem da sacekam. :mrgreen:

Salim se bre naravno, cekao bih je recimo maksimalno 4 meseca, ali da je zaista posebna. Regular girl maxmimalno 2 meseca.
Ali postoji veliki rizik da u tom cekanju izgubim potpuno volju za njom, tj da se ohladim. Posle i da ona hoce i da navaljuje, ja verovatno ne bih pristao. Bila zelja, proslo mi.

Poslednja izmena:
..nije najvažniji..čekao bi godinu-dvije ..

To je jako mnogo. Ne verujem da bi neko cekao 2 godine. Ebote mnogo je to.
Pazi fora, cekas i posle 2 god ti kaze, da je najbolje da raskinete. I kako obicno biva, nasla je drugog kome da ODMAH.

Devojke nije ni posteno traziti od partnera da vas ceka. AKo nisi spremana kazi da neces i otkaci ga, prekini (njegovu) agoniju i pusti ga da bude slobodan, mozda nadje drugu koja hoce odmah da mu DA.

Poslednja izmena:
Све је то рулет.. Може она да буде ''та'' па вреди чекати, па уживаш са њом, па ти улепша живот, а можеш да чекаш као магарац, па на крају не добијеш ништа, и онда неки следећи добије после недељу дана, а ти си послужио као терапеут, тј опуштао је.. И онда се не осетиш баш најпријатније.. Али ако провалим чекање као тврђење пазара, то иде у ку*ац на један, и ту смо завршили причу.. Манипулација код мене не пролази, поготово у том облику.

Све је то рулет.. Може она да буде ''та'' па вреди чекати, па уживаш са њом, па ти улепша живот, а можеш да чекаш као магарац, па на крају не добијеш ништа, и онда неки следећи добије после недељу дана, а ти си послужио као терапеут, тј опуштао је.. И онда се не осетиш баш најпријатније.. Али ако провалим чекање као тврђење пазара, то иде у ку*ац на један, и ту смо завршили причу.. Манипулација код мене не пролази, поготово у том облику.
Tako to obicno biva. Rizik je jednostavno preveliki. Ako nisi 100% siguran da je ona ta ``prava``, ne cekaj.
Samo dzabe gubis vreme. A za to vreme sto te ta zavlacila pa sutnula mogao si da nadjes one koje daju a mozda i onu pravu.

Kako ne volim te koje samo traze terapeute, kojima ce olaksati svoju dusu, kojima treba neko pored njih, samo da nisu same. Momci na radite to! Na taj nacin necete dobiti sta zelite. Ostavice vas zbog drugog, vi ste joj samo neko ko ce joj praviti drustvo dok ne nadje decka.

Poslednja izmena:
Tako to obicno biva. Rizik je jednostavno preveliki. Ako nisi 100% siguran da je ona ta ``prava``, ne cekaj.
Samo dzabe gubis vreme. A za to vreme sto te ta zavlacila pa sutnula mogao si da nadjes one koje daju a mozda i onu pravu.

Kako ne volim te koje samo traze terapeute, kojima ce olaksati svoju dusu, kojima treba neko pored njih, samo da nisu same. Momci na radite to! Na taj nacin necete dobiti sta zelite. Ostavice vas zbog drugog, vi ste joj samo neko ko ce joj praviti drustvo dok ne nadje decka.

Управо о томе причам.. Има једна фора коју жене постављају, као храбар је онај који чека.. Јесте храбар је, али је црта између храброг и будале толико мала, да се скоро и не примећује.. Значи у секунди можеш да је пређеш а да ни не знаш..

Ја причам о девојкама 18+ , и могу слободно да кажем, да ако те она воли она је спремна, то кад каже нисам спремна, то ми је некако... Мсм шта значи ''нисам спремна'' ? Не волим те довољно, ниси ми битан, или шта већ?

Управо о томе причам.. Има једна фора коју жене постављају, као храбар је онај који чека.. Јесте храбар је, али је црта између храброг и будале толико мала, да се скоро и не примећује.. Значи у секунди можеш да је пређеш а да ни не знаш..

Ја причам о девојкама 18+ , и могу слободно да кажем, да ако те она воли она је спремна, то кад каже нисам спремна, то ми је некако... Мсм шта значи ''нисам спремна'' ? Не волим те довољно, ниси ми битан, или шта већ?

Ni meni nije jsano sta znaci ``nisam spremna``. OK ako je dobila, pa da je sacekas koji dan.
Valjda to, znaci nisam spremna.

По мени нисам спремна ти је исто што и ти ме шеташ, други ће да ме је*е.. Или тврђење пазара, кад ти узме душу на сламку, онда ти да, и онда још очекује да јој будеш захвалан, као ти си био тај...

Back