Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 8.708
jedina lista, za koju treba glasati, to je studentska lista i nista drugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako sam formulisao, da AV, sve to i nije trebalo...narod je podlozan, da se prodaje kao na pijazi i da pada na jeftine trikove, kao kada je bi uhapsen Miroslav Miskovic...sve je to bila obicna fatamorgana, gde je mogao lako da prevesla naivne ljude...sta ovaj ljigavi narod, najvise zamera Mladjanu Dinkicu, to sto ij je slagao za onih 1000 evra, da ce im pasti sa neba...sa takvim narodom, necemo daleko dogurati

AV moze da padne samo ako tako narede kolonozatori.Vučić (sns+sps+srs+stamatović) pao od prošlih opštinskih izbora u:
Negotinu imao 97% sada pao na 69 % = - 28%
Mionica imao 89% sada pao na 52% = - 37%
Sečanj imao 90% sada pao na 67% = - 23%
Vučićev prosečan pad je oko 30% u odnosu na prošle izbore
A pad od 30% na Republičkim izborima znači da će Vučić osvojiti oko 15% glasova na Republičkim izborima i to uz uslov ako bude imao para da plaća po 3000 evra glasove kao po malim opštinama
Ako Vučić ne bude imao para da plaća 3000 evra po glasu kao na opštinskim izborima u ovim malim selima evidentno je da će se Vučić na Republičkim izborima boriti da pređe cenzus

Da, vidis to sam zaboravio. Moj nik nakon sto su mi nlokirali bez ikakvih osnova nalog koji imam , imao dublji smisao i oznacava ceo besmisao mentaliteta Srbije.tako sam formulisao, da AV, sve to i nije trebalo...narod je podlozan, da se prodaje kao na pijazi i da pada na jeftine trikove, kao kada je bi uhapsen Miroslav Miskovic...sve je to bila obicna fatamorgana, gde je mogao lako da prevesla naivne ljude...sta ovaj ljigavi narod, najvise zamera Mladjanu Dinkicu, to sto ij je slagao za onih 1000 evra, da ce im pasti sa neba...sa takvim narodom, necemo daleko dogurati
Очекивано.
Тиха већина се, наравно, определила за државотворну, озбиљну политику.
Време је да се распишу парламентарни избори, и оно што сви знамо потврди на државном нивоу.
ma kakvi izbori
treba da se radi a izbori da budu u zakonskom roku

"Studenti"su ubedljivo pobedili...uništili i razorili opoziciju
izgubiće sve gradove.Ћаци, ово вам је пирова победа.
Он је у Мионици освојио 30% мање него на прошлим изборима, у Сечњу 20% мање, а у Неготину 8% мање.
Како да покрадете Београд, где сте на прошлим изборима освојили 39%, а ми смо имали вашу купљену опозицију која је глумила да је против вас ?
А сада имамо Студентску листу која ће вас разбити у Београду, али и у Новом Саду и Нишу.
Шта ће Вучићу живот, када изгуби главни град (тачније главне градове, пошто ова два града су главна на северу и југу), који има највише инвестиција ? Почетак краја...
Neka je prosečno sns pao za 10% na teritoriji cele Srbije, a pao je više. Sasvim dovoljno da izgube sledeće republičke izbore.
Mnogo vise od 10%. I pad se samo povecava sto vise odlaze izbore jer rejting nikako ne moze popraviti.
Ko je uložio pare i u koga tačno?Za sad pare ulozene u blokadere nisu dale rezultata. Jos ni na jednim izborima blokaderi nisu uspeli da pobede SNS.
Mislim da ce uspeti to u vecim mestima.
Ko je uložio pare i u koga tačno?
Da dođe dr Nestorović na vlast, uspostavi saradnju sa vanzemljacima, oni nam daju antigravitaciono-heksatetrafluoidnu besplatnu energiju i onda nam niko ništa ne može.zapadne strane sluzbe
zato je meni svejedno dal ce srbijom da vlada sns ili blokaderi
sluze istom zlu i jedni i drugi su marionete zapadne duboke drzave
Prava promena bi bila da na vlast dodje neko koga ne kontrolise i ne finansira zapad.
Al od toga smo jako daleko na zalost.
Tako da ja u vasim igricama sjasi kurta da uzjase murta nemam nameru da ucestvujem.
Da dođe dr Nestorović na vlast, uspostavi saradnju sa vanzemljacima, oni nam daju antigravitaciono-heksatetrafluoidnu besplatnu energiju i onda nam niko ništa ne može.