Sta mislite ko pobedjuje u Negotinu, Mionici i Sečnju?

tako sam formulisao, da AV, sve to i nije trebalo...narod je podlozan, da se prodaje kao na pijazi i da pada na jeftine trikove, kao kada je bi uhapsen Miroslav Miskovic...sve je to bila obicna fatamorgana, gde je mogao lako da prevesla naivne ljude...sta ovaj ljigavi narod, najvise zamera Mladjanu Dinkicu, to sto ij je slagao za onih 1000 evra, da ce im pasti sa neba...sa takvim narodom, necemo daleko dogurati

Varaš se, dovukli su sve što imaju u tri mala mesta i jedva dobili Mionicu

Imaš u Mionici jedno biračko mesto rezultat 119 prema 5, najubedljivija pobeda, ti glasaju Romi, svaki glas je kupljen, oni drugačije ne izlaze :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Vučić (sns+sps+srs+stamatović) pao od prošlih opštinskih izbora u:

Negotinu imao 97% sada pao na 69 % = - 28%

Mionica imao 89% sada pao na 52% = - 37%

Sečanj imao 90% sada pao na 67% = - 23%

Vučićev prosečan pad je oko 30% u odnosu na prošle izbore

A pad od 30% na Republičkim izborima znači da će Vučić osvojiti oko 15% glasova na Republičkim izborima i to uz uslov ako bude imao para da plaća po 3000 evra glasove kao po malim opštinama
Ako Vučić ne bude imao para da plaća 3000 evra po glasu kao na opštinskim izborima u ovim malim selima evidentno je da će se Vučić na Republičkim izborima boriti da pređe cenzus

Vučić (sns+sps+srs+stamatović) pao od prošlih opštinskih izbora u:

Negotinu imao 97% sada pao na 69 % = - 28%

Mionica imao 89% sada pao na 52% = - 37%

Sečanj imao 90% sada pao na 67% = - 23%

Vučićev prosečan pad je oko 30% u odnosu na prošle izbore

A pad od 30% na Republičkim izborima znači da će Vučić osvojiti oko 15% glasova na Republičkim izborima i to uz uslov ako bude imao para da plaća po 3000 evra glasove kao po malim opštinama
Ako Vučić ne bude imao para da plaća 3000 evra po glasu kao na opštinskim izborima u ovim malim selima evidentno je da će se Vučić na Republičkim izborima boriti da pređe cenzus
AV moze da padne samo ako tako narede kolonozatori.
14 godina naprednjaci jasu a vi i dalje vrtite iste mantre"gotov je,hulja se ljulja,gubi sledece izbore itd"

:dash:

tako sam formulisao, da AV, sve to i nije trebalo...narod je podlozan, da se prodaje kao na pijazi i da pada na jeftine trikove, kao kada je bi uhapsen Miroslav Miskovic...sve je to bila obicna fatamorgana, gde je mogao lako da prevesla naivne ljude...sta ovaj ljigavi narod, najvise zamera Mladjanu Dinkicu, to sto ij je slagao za onih 1000 evra, da ce im pasti sa neba...sa takvim narodom, necemo daleko dogurati
Da, vidis to sam zaboravio. Moj nik nakon sto su mi nlokirali bez ikakvih osnova nalog koji imam , imao dublji smisao i oznacava ceo besmisao mentaliteta Srbije.

Очекивано.

Тиха већина се, наравно, определила за државотворну, озбиљну политику.

Време је да се распишу парламентарни избори, и оно што сви знамо потврди на државном нивоу.

ma kakvi izbori

treba da se radi a izbori da budu u zakonskom roku

ma kakvi izbori

treba da se radi a izbori da budu u zakonskom roku

Досадашња пракса је показала да се пред изборе највише ради...:per:

То прецедник зна одлично, зато смо до сада у Србији од 2012-те имали изборе сваке 2-3 године, а понекад и годину за годином.

А много посла треба обавити. Наши амерички пријатељи желе да раде са влашћу чији је легитимитет потврђен на изборима.

Ћаци, ово вам је пирова победа.
Он је у Мионици освојио 30% мање него на прошлим изборима, у Сечњу 20% мање, а у Неготину 8% мање.

Како да покрадете Београд, где сте на прошлим изборима освојили 39%, а ми смо имали вашу купљену опозицију која је глумила да је против вас ?
А сада имамо Студентску листу која ће вас разбити у Београду, али и у Новом Саду и Нишу.

Шта ће Вучићу живот, када изгуби главни град (тачније главне градове, пошто ова два града су главна на северу и југу), који има највише инвестиција ? Почетак краја...
izgubiće sve gradove.

u Nišu je npr izgubio i pre nego što su ubili 16 ljudi u Novom Sadu..

Čim na informeru traje predizborna kampanja 24/7 čak i danas, dan posle "veličanstvene" pobede jasno je o čemu se radi. Pad je neminovan, nije samo u pitanju pad glasača sns u pitanju je i porast broja nezadovoljnih dojučerašnjih apstinenata koji će ovoga puta izaći i glasati protiv sns i Vučića. Ovaj scenario može da upropasti samo loša studentska lista na kojoj bi bili ljudi koji su dokazani antisrbi i antipravoslavci. Nadam se da studenti neće napraviti takvu grešku.

1764580812265.png

Ko je uložio pare i u koga tačno?

zapadne strane sluzbe

zato je meni svejedno dal ce srbijom da vlada sns ili blokaderi

sluze istom zlu i jedni i drugi su marionete zapadne duboke drzave

Prava promena bi bila da na vlast dodje neko koga ne kontrolise i ne finansira zapad.

Al od toga smo jako daleko na zalost.

Tako da ja u vasim igricama sjasi kurta da uzjase murta nemam nameru da ucestvujem.

zapadne strane sluzbe

zato je meni svejedno dal ce srbijom da vlada sns ili blokaderi

sluze istom zlu i jedni i drugi su marionete zapadne duboke drzave

Prava promena bi bila da na vlast dodje neko koga ne kontrolise i ne finansira zapad.

Al od toga smo jako daleko na zalost.

Tako da ja u vasim igricama sjasi kurta da uzjase murta nemam nameru da ucestvujem.
Da dođe dr Nestorović na vlast, uspostavi saradnju sa vanzemljacima, oni nam daju antigravitaciono-heksatetrafluoidnu besplatnu energiju i onda nam niko ništa ne može.

Back