Sta mislite ko pobedjuje u Negotinu, Mionici i Sečnju?

Debilni Đilas se samoubio na izborima u fcking Mionici

Idiot odlučio da izađe sam kao konkurent studentskoj listi i odmah ispušio kompletno

Posle 1,4% u Mionici nikoga više ne može da folira da predstavlja bilo šta i bilo koga.
Čak i tih 1,4% se verovatno večeras kaju što su bacili glas.

Može Đilas da se raspita gde je i šta radi Vuk Jeremić pa da mu se pridruži.

U Negotinu su blokaderi i djilas bili ujedinjeni al tamo su ostvarili tek 20tak% podrske gradjana

da je SNS izgubio makar jednu opstinu ja bi rekao ima neke nade ...

ovako...
Ovako, ti nisi ni svestan koliko je izgubila. Nije poenta u glasovima nego u načinu na koji je do njih došao. Pukla je taktika sa ćaci batinašima, na nivou državnih izbora to mu ne može proći jer nema toliko plaćenih ćacija, ovo čemu se ti raduješ je pirova pobeda, po cenu gubitka državnih izbora. Al džabe ja to tebi i pišem, teši se i dalje da ste pobedili...

Ovako, ti nisi ni svestan koliko je izgubila. Nije poenta u glasovima nego u načinu na koji je do njih došao. Pukla je taktika sa ćaci batinašima, na nivou državnih izbora to mu ne može proći jer nema toliko plaćenih ćacija, ovo čemu se ti raduješ je pirova pobeda, po cenu gubitka državnih izbora. Al džabe ja to tebi i pišem, teši se i dalje da ste pobedili...
Jedva sze skrpuli posmatrače ha tri male opštine da vas ne pokradu, a tek na republičkim. Nemate ni vi toliko bajkera i propalih studenata.

Nije poenta u glasovima nego u načinu na koji je do njih došao. Pukla je taktika sa ćaci batinašima, na nivou državnih izbora to mu ne može proći jer nema toliko plaćenih ćacija, ovo čemu se ti raduješ je pirova pobeda, po cenu gubitka državnih izbora. Al džabe ja to tebi i pišem, teši se i dalje da ste pobedili...
Rezultati IPSOS istrazivanja su isti kao i ovih izbora. SPS 4.5% u Secnju sto im je i trenutni republicki prosek.

jel izlazio moj Mi Glas Naroda na ove izbore? Izgleda da nije mala su to mesta jos treba da grade stranacku infrastrukturu
Тихи, никако да научиш да се Несторовићева странка зове Ми Снага Народа, а не Ми Глас Народа :mrgreen:
Јел треба да ја сад теби качим онај инсерт из Житија Брајановог? :mrgreen:

Како је уопште жив после толико губитака? Оће имати да плати инфостан?

Razmišljam. Potpuno je drugačiji odnos snaga kada imaš jednu opozicionu listu koja ima 35-40% nego kad ih imaš 8 različitih po 5%. U prvom slučaju preokret je sve bliži u drugom je vladajuća strana obezbedila večno vladanje sve dok se ta praksa ne prekine. I ona je prekinuta, ko hoće da solira ispada. To ne znači da nisu moguće i dve ili čak tri liste, ali... razumeli smo se.

Back