Sta mislite ko pobedjuje u Negotinu, Mionici i Sečnju?

Bez ozbiljne opozicije sa ozbiljnim programom , ljudima i vizijom nema šanse da ovoga pobedite. Izgubljena godina dana u tabananju i boljševičkom plenumašenju.
Nije izgubljena. Đilas i ostali paraziti koji ne mogu narednih 1000 godina da dobiju izbore su poraženi. Ovde je očito neophodno prvo pobediti opoziciju a tek onda vlast. Prvi korak je izgleda bio uspešan.

Lol, treba pobediti u celoj opštini, a ne samo na nekom BM ili MZ. :D
Sama ta mala pobeda je zapravo jedan čin ogromne hrabrosti. Sutra, prekosutra, za deset dana, fokus javnosti će nestati sa te Mionice, a ta deca tamo će ostati sami i slobodni da im sistem uništava živote u mraku i na kvarno. Njima može samo da se zahvali na svemu što su uradili.

Bez ozbiljne opozicije sa ozbiljnim programom , ljudima i vizijom nema šanse da ovoga pobedite. Izgubljena godina dana u tabananju i boljševičkom plenumašenju.
Ћаци, ово вам је пирова победа.
Он је у Мионици освојио 30% мање него на прошлим изборима, у Сечњу 20% мање, а у Неготину 8% мање.

Како да покрадете Београд, где сте на прошлим изборима освојили 39%, а ми смо имали вашу купљену опозицију која је глумила да је против вас ?
А сада имамо Студентску листу која ће вас разбити у Београду, али и у Новом Саду и Нишу.

Шта ће Вучићу живот, када изгуби главни град (тачније главне градове, пошто ова два града су главна на северу и југу), који има највише инвестиција ? Почетак краја...

Он је у Мионици освојио 30% мање него на прошлим изборима, у Сечњу 20% мање, а у Неготину 8% мање.

Како да покрадете Београд, где сте на прошлим изборима освојили 39%, а ми смо имали вашу купљену опозицију која је глумила да је против вас ?
А сада имамо Студентску листу која ће вас разбити у Београду, али и у Новом Саду и Нишу.

Шта ће Вучићу живот, када изгуби главни град, који има највише инвестиција ? Почетак краја...
Cek da izgubi:D

Шта ће Вучићу живот, када изгуби главни град (тачније главне градове, пошто ова два града су главна на северу и југу), који има највише инвестиција ? Почетак краја...
Bitno je da gradjani pozovu narod taj dan da ostane na ulici, ako treba vrsi gradjansko hapsenje batinasa.

Mislim da je "opozicija" pobeđena... Narod se okrenuo studentima.
Па сад..није ни Опозиција баш толико лоша.
Не може се без Опозиције у ово свгравање тренутне Пошасти.
ахахах,провали реч -СВРГАВАЊЕ-.

тИ СИ Алексије веома надарен и писмен Човек.
Наведи ми било који Народ,нацију,ентитет (укључујући и саме Русе) ,који могу и после пар Пробних Вежби да изговоре Реч"СВРГАВАЊЕ">?
А ми то изговоримо у Цугу ! :lol:

Наведи ми било који Народ,нацију,ентитет (укључујући и саме Русе) ,који могу и после пар Пробних Вежби да изговоре Реч"СВРГАВАЊЕ">?
Mislim da bi Poljaci mogli. Źdźbło, Szymankowszczyzna, Szczęście i tako. :mrgreen:

у Сечњу 20% мање
Rezultati parlamentarnih izbora u Secnju 2023. Skoro identicno kao sada:
https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/
1764540046327.png

Samo opozicija koja podržava studentsku listu. Ostali propadaju, eventualno desničarska koalicija uz čvrste garancije antivučićizma dolazi u obzir.

Bitno je da gradjani pozovu narod taj dan da ostane na ulici, ako treba vrsi gradjansko hapsenje batinasa.
Ништа се неће десити у Београду (мислим када дође тај дан локалних избора, односно градских), режим просто не може да покраде довољно гласова, колико има нас који га мрзимо из дна душе. Нема довољно Босанаца.
Ја нисам неко ко је дошао из бившег режима, већ сам био члан његове странке. Мржњу коју ја осећам према њему, не могу да осећају ни ови студенти, као ни ови који су били против радикала, када смо ми били опозиција.
Милошевић је био непријатељ за мене, али Вучић је издајник, то је много горе. То је неко ко ме је за%ебао и моја мржња је већа него некадашња мржња према Милошевићу, без обзира када све сабереш Милошевић је на папиру био заиста гори.
То је мржња која брише идеолошке и било какве друге разлике које би морале да постоје када говоримо о политичким изборима.

sns, opozicija ili studenti?.

da li na ovim izborima studenti imaju svoju listu?

Vučić proglasio ubedljivu pobedu SNS-a; Ljudi su razumeli ko radi u njihovu korist; Ponosan sam na naše ljude

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Srpska napredna stranka na lokalnim izborima u Negotinu, Mionici i Sečnju ostvarila ubedljivu pobedu.

Izvor: B92
Vučić proglasio ubedljivu pobedu SNS-a; Ljudi su razumeli ko radi u njihovu korist; Ponosan sam na naše ljude

Srpska napredna stranka

Vučić je rekao da ima rezultate sa svih 72 glasačka mesta u Negotinu, gde je bila i velika izlaznost - skoro 18.000 glasača je glasalo, i da je lista "Najbolje za Negotin - SNS" dobila 11.534, odnosno 69,3 odsto glasova, dok su blokaderi osvojili 26,7 odsto glasova.

"U mandatima to je 33 prema 12", rekao je Vučić.

U Sečnju, rekao je Vučić, gde SNS nije išla sa partnerima, osvojila je 60,9 odsto glasova, SPS 4,4 odsto, grupa građana 1,9, blokaderi 30,4 i SRS 1,9 odsto glasova.

Kada je reč o Mionici, rekao je da je od pregledanih 37 od 38 mesta SNS osvojila 52,6 odsto, SDP Rasima Ljajića 3,6, lista blokadera 38,5, stranka Dragana Đilasa 1,4 i lista Mirka Jovića 1,2 odsto glasova.

Back