- Poruka
- 5.861
Fatamorganakad postavis jezivo glupo pitanje kako ocekujes da ti odgovorim?
ako uvredis narod srbije, jos si i dobro prosao jer sam veceras raspolozen ovim desavanjima u sumadiji.
prvi kamen temeljac ka pobedi je postavljen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fatamorganakad postavis jezivo glupo pitanje kako ocekujes da ti odgovorim?
ako uvredis narod srbije, jos si i dobro prosao jer sam veceras raspolozen ovim desavanjima u sumadiji.
prvi kamen temeljac ka pobedi je postavljen.
ne spamuj temu...evo pucaju dileje u bg sa vatrometom, raduju se kako su pobedili hahahaFatamorgana![]()
Spam je kad kazem da preuvelicavas stvarine spamuj temu...evo pucaju dileje u bg sa vatrometom, raduju se kako su pobedili hahaha
presesce im.
SNS opada i trend traje već 5-6 godina.SNS obrisao patos sa svima
Jasno je da je sada profilisana izbornascena tako da SNS ima 50-60% gradjana ablokaderi kao trenutno najjaca opoziciona lista 20-40%
SNS opada i trend traje već 5-6 godina.
Otkad ti je on sused?Susjed ne vredjaj![]()

Susjed a ne susedOtkad ti je on sused?
Veruješ mu da je iz Požarevca?![]()
uzgred ne bi voleo da budem u kozi onih u satorima...i onima koji ih cuvaju.
zivi bili i to videli.
Loša ti je matematika.opada sa 40% na 50-60% ???

Druže Tihi, kako misliš da će obrisati patos u Kragujevcu kada budu izbori? Je l vas mobilisao već i šalje na obuku il ćete svaki svome nek zavrne ruku?SNS obrisao patos sa svima
Jasno je da je sada profilisana izbornascena tako da SNS ima 50-60% gradjana ablokaderi kao trenutno najjaca opoziciona lista 20-40%

Svi rezultati su u rangu istrazivanja, na republickom nivou SSP je bio ispod cenzusa poslednji put. U urbanim sredinama imaju vise, ruralnim manje...Debilni Đilas se samoubio na izborima u fcking Mionici
Idiot odlučio da izađe sam kao konkurent studentskoj listi i odmah ispušio kompletno
mene nece jer ja nisam u SNSuDruže Tihi, kako misliš da će obrisati patos u Kragujevcu kada budu izbori? Je l vas mobilisao već i šalje na obuku il ćete svaki svome nek zavrne ruku?![]()
Debilni Đilas se samoubio na izborima u fcking Mionici
Idiot odlučio da izađe sam kao konkurent studentskoj listi i odmah ispušio kompletno
Posle 1,4% u Mionici nikoga više ne može da folira da predstavlja bilo šta i bilo koga.
Čak i tih 1,4% se verovatno večeras kaju što su bacili glas.
Može Đilas da se raspita gde je i šta radi Vuk Jeremić pa da mu se pridruži.
Samoubio se odavno što se tiče podrške. Njegova svrha i nije da se omasovi, nego da čini poteze u najboljem interesu Ava.Debilni Đilas se samoubio na izborima u fcking Mionici
Posle 1,4% u Mionici nikoga više ne može da folira da predstavlja bilo šta i bilo koga.
Čak i tih 1,4% se verovatno večeras kaju što su bacili glas.
Može Đilas da se raspita gde je i šta radi Vuk Jeremić pa da mu se pridruži.
Primetila sam kako je porasla, dotle da su ih sabili u kafanče i da ih je spasavala ćacilijcija. Je l beše i do sad tako rastao?mene nece jer ja nisam u SNSu
no indikativno je da ste doveli do toga da p odrska SNSu raste umesto da pada

Primetila sam kako je porasla, dotle da su ih sabili u kafanče i da ih je spasavala ćacilijcija. Je l beše, i do sad tako rastao?![]()