Шта мислите, ко ће бити српски ЕУ функционери у Бриселу кад Србија уђе у ЕУ?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
87.379
Пуно је наших комшија са свих страна који су функционери у заједничким органима Европске уније.

Нпр. Ирена Јовева :heart: је посланик у Европском парламенту, словенка Марта Кос је помоћник Урсуле за проширење ЕУ,пре ње је био неки Мађар,

неки Мађар из Бојбодине је био (а можда још увек) посланик Орбанове партије у ЕП.

Ту су и многи Хрвати, Словенци, Мађари, Румуни (нпр. Тужитељка Лаура Ковеши), Бугари (има нека Цветалинова, она је негде неки рацку...).

И многи за које не знамо, јер не пратимо.

Шта мислите, ко ће бити Срби у Бриселу после 2029. (ако собалимо Вучића 2025-2026. а ако не, онда после 2035)?

У Европском парламенту ће на изборима добро проћи неки евроскептик, а то је и најудобнија позиција.

Хоће ли Србин или Српкиња, или Румунка из Србије бити, нпр. Комесар ЕУ или неки битан фактор у Бриселу, подељеном граду?

Ako se narod bude pitao , nece Srbija uci u EU....Mislim i na narod EU i na narod Srbije...to je obostrana zelja da ne udje Srbija...

Мислим да је план да се пошаљу босанци из Републике Српске да гласају за на референдуму, па ће тако да се пређе 51 %.

Замисли снагу коју ће српски посланици имати у ЕУ парламенту кад буду заједно Србија, Српска и Црна Гора.

Пуно је наших комшија са свих страна који су функционери у заједничким органима Европске уније.

Нпр. Ирена Јовева :heart: је посланик у Европском парламенту, словенка Марта Кос је помоћник Урсуле за проширење ЕУ,пре ње је био неки Мађар,

неки Мађар из Бојбодине је био (а можда још увек) посланик Орбанове партије у ЕП.

Ту су и многи Хрвати, Словенци, Мађари, Румуни (нпр. Тужитељка Лаура Ковеши), Бугари (има нека Цветалинова, она је негде неки рацку...).

И многи за које не знамо, јер не пратимо.

Шта мислите, ко ће бити Срби у Бриселу после 2029. (ако собалимо Вучића 2025-2026. а ако не, онда после 2035)?

У Европском парламенту ће на изборима добро проћи неки евроскептик, а то је и најудобнија позиција.

Хоће ли Србин или Српкиња, или Румунка из Србије бити, нпр. Комесар ЕУ или неки битан фактор у Бриселу, подељеном граду?
Karleusa i Jovana Jeremic
:hahaha:

Мислим да је план да се пошаљу босанци из Републике Српске да гласају за на референдуму, па ће тако да се пређе 51 %.

Замисли снагу коју ће српски посланици имати у ЕУ парламенту кад буду заједно Србија, Српска и Црна Гора.
Jel me to zezas? Mislim dobra ti fora,snaga SRBi CG, ne znam sta je ovo trece....

Jel me to zezas? Mislim dobra ti fora,snaga SRBi CG, ne znam sta je ovo trece....

1. Република Србија
2. Република Српска,
3. Република Црна Гора

Ја бих више волео да је то све "Уједињено Краљевство Велике Србије и Северне Македоније".

Ako se narod bude pitao , nece Srbija uci u EU....Mislim i na narod EU i na narod Srbije...to je obostrana zelja da ne udje Srbija...
od prvog dana svi sa gramom mozga znaju da nikad necemo uci u eu bas kao i turci i da je sve sarena laza iza koje stoji ordinarna pjacka i jedan od savrsenih argumenata za nju od bilo koje kaste ne vlasti u srbiji.

neki su zaradili penziju od te bajke a imali plate po nekoliko hiljada evra propovedajuci je.

1. Република Србија
2. Република Српска,
3. Република Црна Гора

Ја бих више волео да је то све "Уједињено Краљевство Велике Србије и Северне Македоније".
Tebi je jasno da cak i da carobnjak to uredjuje Merlin, npr , Srbija ce istog trenutka pojesti sve poslanike te Srpske, ama bas sve....a CG i SRB nece biti zajednicki front ni u ludilu sledecih 40 godina...

Tebi je jasno da cak i da carobnjak to uredjuje Merlin, npr , Srbija ce istog trenutka pojesti sve poslanike te Srpske, ama bas sve....a CG i SRB nece biti zajednicki front ni u ludilu sledecih 40 godina...
e da...srpska nece za neku godinu ni postojati...sve ce se utopiti u bih rezervat, skontali konacno debili iz eu da je to jako korisno kao potencijalna pandorina kutija kada im se zadrma.

od prvog dana svi sa gramom mozga znaju da nikad necemo uci u eu bas kao i turci i da je sve sarena laza iza koje stoji ordinarna pjacka i jedan od savrsenih argumenata za nju od bilo koje kaste ne vlasti u srbiji.

neki su zaradili penziju od te bajke a imali plate po nekoliko hiljada evra propovedajuci je.
Ja znam 20 tak osoba koje su 20 i nesto godina radile u Briselu sa izmisljenim diplomama ili bez diploma, ali uglavnom sa izmisljenim, i sad su se pred kraj pred penziju preselili u Srbiju , posto su kupili kuce od tih ustedjenih para pa kuliraju...madaja ne znam mozda imaju i biznise, ne pitam ja puno za tudje poslove...

Mi smo za EU isto što i zato sve ostale u svetu. Mi smo za njih nebitna zabiti gde dolaze samo da se igraju politike i ućare nešto. EU, Rusiju, Kinu, SAD i te velike igrače treba odjebati što pre. Ni jednu jedinu zemlju na svetu nije razvio i sredio neki strani faktor i glupo je misliti da ce se desiti to nama.

Ja znam 20 tak osoba koje su 20 i nesto godina radile u Briselu sa izmisljenim diplomama ili bez diploma, ali uglavnom sa izmisljenim, i sad su se pred kraj pred penziju preselili u Srbiju , posto su kupili kuce od tih ustedjenih para pa kuliraju...madaja ne znam mozda imaju i biznise, ne pitam ja puno za tudje poslove...
gledao na jednoj stranoj tv pre neku godinu dokumentarac o eu parlamentarcima, citaj nekoj levoj buraniji za koje niko nikad nije cuo...kako dodje petak, jos u 11h pre podne svi vataju krivinu i trk sa koferima na avion u rodne postojbine...lik ih pita pa kako pre isteka radnog vremena a oni se samo cerekaju....kad ih je pitao za mesecna primanja u eu parlamentu, cifre koje su govorili su bile reda 10.000+ evra, jedan anonimus je cak imao preko 27.000 soma jer je imao nesto dodatno sad se ne secam tacno sta... pa se onda treba zapitati zasto je najvece klanje u srbiji ne za mesto na nekoj listi za bilo sta, vec da se uguraju na listu za eu ili da tamo uguraju svoju raspojasanu decurliju.

tu metodologiju su poceli da primenjuju zuti kad su bili na vlasti, a ovi danas to doveli do perfekcije uguravajuci svakakav olos koji cak ni jezike ne znaju pa ih uce po skracenom postupku. napominjem da je to cista lova jer im drzava placa boravak i ishranu, ne bi me cudilo i bordele kao i svakaka sranja a sve iz budzeta drzave srbije.

Mi smo za EU isto što i zato sve ostale u svetu. Mi smo za njih nebitna zabiti gde dolaze samo da se igraju politike i ućare nešto. EU, Rusiju, Kinu, SAD i te velike igrače treba odjebati što pre. Ni jednu jedinu zemlju na svetu nije razvio i sredio neki strani faktor i glupo je misliti da ce se desiti to nama.
Мислим да им није план да нас приме, па да нас среде, већ да се ми средимо, па да нас приме.

Odakle ti Altere ideja da će Srbija ući u EU? Neće. Nije ni planirana, a ni zainteresovana.

Кад дође време (кад сазри), нико те неће питати 'оћеш или нећеш.

Чак ће и вас да анектирају.

Као некад.

Мислим да им није план да нас приме, па да нас среде, већ да се ми средимо, па да нас приме.
sto rece ona baba sa avale kad su joj dosli milosevicevi čauši i rekli propagandno, sredili smo nasu srbijicu ko bombonu...a baba genije rece, ma sredili ste je za u bunar :hahaha:

a njen muz deda neki kaze baba bre cuti bre mozes u zatvor, a baba mu odgovori....ma mogu da me povuku ...:rotf:

bilo u to vreme na studiju b....isto ih odhebala kad su rekli da imaju samo problem sa naftom a baba im odbrusi, pa neka vem je milosevic napiša, sta se meni zalite :hahaha:

Kažu da je nakon izbora pape došlo na sve strane do nekih mirovnih sporazuma, čak je i Putin pozvao Zelenskog na razgovor.

Ko zna šta nas sve dobrog čeka u godinama koje dolaze 😊

Meni je malo daleko da se selim za Brisel. Inače bih bila ozbiljan kandidat. ❤️😀
os leba bez motike :rotf:

to je rezervisano samo za cistokrvni crveni sljam koji ebe srbiju jos od 1945, tako da dzaba se nadas

Back