STA MISLIS O OSOBI IZNAD?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ jacques & NN
:D
Tring_Museum_Tiger.jpg

bas se sad secam da sam sanjao jednu devojku sa plavom kosom sto sam je video na moru... a ona bila lepa... mila... ma cela nezna... i tako, kad je govorila, isto je samo bilo jos lepse... a nije htela da prica sa mnom uopste... a ja, kad joj kazem nesto, ona me samo pogleda, prevrne ocima i promrlja nesto sebi u bradu... a meni sve nesto toplo oko srca... posle sam je pitao za adresu, da joj posaljem razglednicu, a ona mi je rekla da ne budem smesan... a ja moram... i sve mi nesto lepo...

a isto, kad sam bio na moru, i ona tu... i ja se popnem na najvecu skakaonicu, da se dokazem... i posle razmisljam da li da skocim na glavu... posto je bilo visoko... a obecao sam joj... rek'o sam da se ne plasim... stvarno... jel sam vam pricao kad sam skakao bandzi? majko mila... evo, sad sam se najezio... proklet da sam ako to uradim ponovo...
a stvar je u tome da ja nisam ni skocio... nego me onaj gore gurnuo... kaze mi: 'ajde bre, gubimo vremeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

batka_mija:
a isto, kad sam bio na moru, i ona tu... i ja se popnem na najvecu skakaonicu, da se dokazem... i posle razmisljam da li da skocim na glavu... posto je bilo visoko... a obecao sam joj... rek'o sam da se ne plasim... stvarno... jel sam vam pricao kad sam skakao bandzi? majko mila... evo, sad sam se najezio... proklet da sam ako to uradim ponovo...
a stvar je u tome da ja nisam ni skocio... nego me onaj gore gurnuo... kaze mi: 'ajde bre, gubimo vremeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

Joj kako si ti meni nedostajao sve ovo vreme
a200.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back