STA MISLIS O OSOBI IZNAD?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a200.gif

pa da... ima raznih nacina da se ubije vreme... neki su ipak malo bolji... ako je vec doslo do toga da se vreme mora ubijati... ponekad i nije tako strasno... ali ne uvek... a kako ja ubijam vreme? pa... hm... sad? a sad cekam nekoga ovde... da ostavim nesto... a posle idem... ;)

eh... ponekad nije lose ni ostati sam... jel ste primetili vi kako svi cudno gledaju neke devojke, na primer, kad udju same u neku kafanu? a mozda im je svega preko glave... ja volim sam da idem negde... ali mi se obavezno nakaci neka ekstra-dobro-izgledajuca plavusa pa me smara nekom svojom pricom... a ja ne mogu posle da joj kazem da ide... zao mi, nekako... sigurno joj se to stalno desava...

e, da... i jos jednu stvar sam zaboravio da vam kazem... znaci, veceras, singl kola: ukrajina-skotska: 1... kvota 1,8... 1,000 dinara -> 800 vase... cisto... 10,000 dinara -> 8,000 cisto... vase... 100,000 dinara -> 80,000 dinara cisto... vase... vikendica... magistrala... ma stavite sve sto imate... kad vam batka_mija kaze... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back