Nedodirljiva88
Ističe se
- Poruka
- 2.788
..........i opet..........can't touch this.............oooooooo.ooooooooZikica:oooooooooo...........oooooooooooo...........can`t touch this........
MC Hammer
volim tu pjesmu:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..........i opet..........can't touch this.............oooooooo.ooooooooZikica:oooooooooo...........oooooooooooo...........can`t touch this........
MC Hammer

.........boze sacuvaj i zakloni!!!!!:shock: :shock: :shock: :shock:Zikica:@ 88
mlogo nesto zbunjiva![]()
kakve teme??Zikica:pa sto onda postavljas takve teme???????????????![]()
![]()

trenutak slabosti............ali sam ga otresla ko' slinu.........eto...........sad sam back.........can't touch this!!!!:-D :-D :-D :-D :-DZikica:ma nema veze i da komentarisemo jos dugo......dugo
@88
e sa` cu te razbijem k`o pi................vo![]()
a sta je ovo onda http://forum.krstarica.com/threads/117745![]()
!!!!!!!!

.........ejjjj...............nemoj sada pruvelicavati situacijuZikica:ma otreses i tresnes o beton da rsne![]()
pa po temama koje postavlja covek se poznaje.......vala bas.........vidi moje teme![]()
...............
.......po cemu to?????'Zikica:pa bolje za slamku nego za nogu![]()
(sve shvatas bukvalno)ne brini se Manija niko ne moze nadmasiti.................:-DZikica:ma to sam lupiJo..........iiii bre al si bukva![]()
(sve shvatas bukvalno)
ja nikad ne razmisljam sta cukam vec samo cukam.........i tako to iu eto tako...u jeee poceo sam k`o mani.....ne valja to nece to na dobro da izadje