Šta mislimo jedni o drugima?

Cesto samo citam tudje postove, komentare ne pisuci nista.Stvarno su dosadile osobe koje uvek moraju biti ironicne, sarkasticne, na taj nacin ismejavajuci i ponizavajuci druge.Sta bi sa obicnom, neobaveznom konverzacijom???Sve se svodi na to pocenjivanje i isticanje svoje "pameti" u mnogim slucajevima.Jednom je neko rekao:"Na forumu su svi pametni."Ili se bar prave takvima.Jadnizam.To je nesto sto mi malo smeta, kod nekih.

Tu ima istine, nazalost. Sto god napises, mora se naci neko da ti skace po glavi.

:):):I moj...Skoro sam gledala "300" pa sam pod utiskom.Mada je to bilo, cini mi se, pre 2 meseca.:):)
Ali mnogo volim Staru Grcku.(Sparta, Atina...mmm:))

:think:..pa recimo da sam ga gledao jedno, 333 puta:D i da,jednom posle filma pitam druga da se pofajtamo onako prijateljski...pf ,poubijasmo se(ko u 5, razred da idemo:rumenko:) j.bt,...i od tada, ne gledamo ga vise zajedno:mrgreen: Ali i s filmom ili bez...i dalje moj idol..jedna od jacih motivacija:)

Nisam znao da sam tako popularan :lol:

A mislish po konstituciji ili...? :lol:
@Natasha - a je l' te ja iritiram :cao:

E Krepto....poznat si i ovde i nasire...:mrgreen:

Ma ne znam, samo kad citam tvoje postove, kao da citam Kartmana...:lol:

P.S. Prikljucujem se obozavaocima filma "300"...gledao sam ga nekoliko puta! Najjaca fora je kad pricaju ko se cime bavi, pa kad oni svi u glas viknu nesto(ne mogu da se setim sta)...:cool::ok:

E Krepto....poznat si i ovde i nasire...:mrgreen:

Ma ne znam, samo kad citam tvoje postove, kao da citam Kartmana...:lol:

P.S. Prikljucujem se obozavaocima filma "300"...gledao sam ga nekoliko puta! Najjaca fora je kad pricaju ko se cime bavi, pa kad oni svi u glas viknu nesto(ne mogu da se setim sta)...:cool::ok:

Heh..sad...kako da boldujem .. "SPARTAAAAANS WHAT IS YOUR PROFESIOON.........HUGH..HUGH..HUGH!!!!!

:mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:

:mrgreen:

Ne znam šta ste hteli ovim? Da vas manje mučimo i nerviramo? Neeee.

Šalim se.

Uopšte mi ne smeta što sam na ovoj listi. Čak mi je i drago kad vidim ko su ostali članovi. (:

Nekad ispravljam, nekad ironično ukazujem, nekada ignorišem... u zavisnosti od raspoloženja...

N
OMFG! Ala si sad kul *** ladno si upala u listu! Eeej ljudi upala je na listu,sad i nju smatraju pametnom!! Eeej smrtnici....:thumbdown:
Gade mi se ovakvi ljudi.jer onaj ko je pametan on se ne trudi da to pokaze i mudar je za sebe,a ne da bi svi to videli!:cool:

P.S prestanite da se*ete od Leonidi,nije o tome tema!

OMFG! Ala si sad kul *** ladno si upala u listu! Eeej ljudi upala je na listu,sad i nju smatraju pametnom!! Eeej smrtnici....:thumbdown:
Gade mi se ovakvi ljudi.jer onaj ko je pametan on se ne trudi da to pokaze i mudar je za sebe,a ne da bi svi to videli!:cool:

P.S prestanite da se*ete od Leonidi,nije o tome tema!

E jedva sam cekao da neko ovo kaze:D
P.S.ovaj... preskocis jedno dve strane...pa se ubacis....i niko nije primetio,i nikom nista..pa ti nece smetati seranje,ok?

kako ne? moram onda ja.
ovo je moj omiljeni deo: Jevanđelje po Marku (5:1-13)

1. I dođoše preko mora u okolinu Gadarinsku.
2. I kad iziđe iz lađe, odmah ga srete čovjek
s duhom nečistijem.
3. Koji življaše u grobovima i niko ga ne
mogaše svezati ni verigama;
4. Jer je mnogo puta bio metnut u puta i
u verige, pa je iskidao verige i puta izlomio;
i niko ga ne mogaše ukrotiti.
5. I jednako dan i noć bavljaše se u grobovima
i u gorama vičući i bijući se kamenjem.
6. A kad vidje Isusa iz daleka, poteče i
pokloni mu se.
7. I povikavši iza glasa reče : šta je tebi