Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Stole, sarkazam.
A i toga mi je preko glave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stole, sarkazam.
Nisam ja ni rekao da nisu ok...secam se da kad sam tek dosao na forum, bas sam zgotivio Nadrealistu i cesto bi mi neko pricao kako ih nervira Nadre, a ja sam ga branio... Samo kazem da njega i Mimu mnogi kopiraju...
Ah, pa mozda zato sto vole kad se neko tako izrazava, nacin razmisljanja i jos milion razloga.
Pih, sta ti ja znam.
 Ma svi su ok, samo sto nekad malo smaraju...dobri su oni.
 Ma svi su ok, samo sto nekad malo smaraju...dobri su oni.
Meni je draze kad vidim da neko ne stavlja zareze, tacke i sl...nekako me je smorila sva ta pismenost koja se ovde trazi.Ma svi su ok, samo sto nekad malo smaraju...dobri su oni.

Meni je draze kad vidim da neko ne stavlja zareze, tacke i sl...nekako me je smorila sva ta pismenost koja se ovde trazi.Ma svi su ok, samo sto nekad malo smaraju...dobri su oni.

Pa zar ti nije lakše da se snađeš kada postoje interpukciski znakovi, nego kad ti spoji 5 rečenica u jednu?
Naravno da jesmo.

E vidis sad.
Neko je navikao tako da pise.
Recimo, ja kad citam neciji post, koji nema ni jedan znak interpunkcije, imam osecaj kao da se zaletim negde, kao da trcim.
Stvar navike odnosno stvar kulture.
Nekako mu dodje na isto.

Ma nekad jeste, ali smori me zato sto znam da pola njih pise samo da bi neko mislio da su pametni...
Jeste.
Ja sam nekad pisao onako kako mi izleti iz glave, bez znakova i ostalih sra.nja, ali su me primoravali da moram lepo da pisem i onda sam promenio nacin pisanja...a sad ne mogu da menjam zato sto sam se navikao da pisem ovako.

Pa i lepse je kad pises sa tackom, zarezom itd.
Stvar opste kulture donekle.
 Onaj ko ne pise lepo, on je ljakse...

jeste...

Stvar navike, nekad sam pisao bez ikakvog reda i obzira. A onda sam navikao da pisem kako treba i to je to
Stvar navike, nekad sam pisao bez ikakvog reda i obzira. A onda sam navikao da pisem kako treba i to je to

salim se...
salim se... 
  Sve u svemu, vidi se da je dobar i neiskvaren.
 Sve u svemu, vidi se da je dobar i neiskvaren.E ovako, pocecu sa opisivanjem forumasa koje znam malo bolje, ali cu ih opisivati 1 post - 1 forumas, pa cu sad opisati samo jednog forumasa, a ostale drugi put.
Pocinjem sa liderom DPP-a tj. Demokratske Piggy Partije, izvjesnim gospodinom Funny!
Sa njime imam takvu komunikaciju da kod njega uopste ne moram da biram rijeci, nego razgovor ide spontano, jer je lik opusten i duhovit. Pohvalio me je kako ja nikoga ne diram, a njega sam najvise zajebavaoSve u svemu, vidi se da je dobar i neiskvaren.

E ovako, pocecu sa opisivanjem forumasa koje znam malo bolje, ali cu ih opisivati 1 post - 1 forumas, pa cu sad opisati samo jednog forumasa, a ostale drugi put.
Pocinjem sa liderom DPP-a tj. Demokratske Piggy Partije, izvjesnim gospodinom Funny!
Sa njime imam takvu komunikaciju da kod njega uopste ne moram da biram rijeci, nego razgovor ide spontano, jer je lik opusten i duhovit. Pohvalio me je kako ja nikoga ne diram, a njega sam najvise zajebavaoSve u svemu, vidi se da je dobar i neiskvaren.
 Kad dospem do predsednika, znaj da cu te metnuti na mesto mog licnog djubretara.
Kad dospem do predsednika, znaj da cu te metnuti na mesto mog licnog djubretara. 

Stole dusa od coveka bre.

Ovo je bilo tako dirljivoooo...

Pa zar ne?

E ovako, pocecu sa opisivanjem forumasa koje znam malo bolje, ali cu ih opisivati 1 post - 1 forumas, pa cu sad opisati samo jednog forumasa, a ostale drugi put.

Jos je mlad, daj mu malo vise vremena da se iskvari

Licni djubretar
Ma jok, ja bih u ambasadu u Somaliju

Stole dusa od coveka bre.
 ...or whatever
...or whatever

Ko mi dira fanijaa...nab*** mu djanijaaa...or whatever

Tako je kume...
 Tako je kume... 

Krepto?

Tako je kume...

Ajde, mada njega svi vole
 Sve u svemu, on je lik sa kime ne moze biti dosadno.
 Sve u svemu, on je lik sa kime ne moze biti dosadno.