sta mislim o zenskim skorpijama

Apro po varanja i vredjanja zene u znaku skorpije. Pre 15 pa mozda i malo vise godina , lik frajer, direktor uspešnog preduzeća , zatreska se u mladu studentkinju , vukli se oko godinu dana , ona zatrudni i naša faca reši da se razvede od žene , inače škorpije u horoskopu. Teška srca i sa dosta drame i sugestivnog kajanja on saopšti ženi sa kojom je blizu tri decenije u braku da eto on se zaljubio i da mora da se razvede, jer ova druga je mlada i neiskusna i u tako dramatičnom trenutku potrebna joj je podrška.

Na to će škorpija da mu odvali da ona da ga ona već petnest godina vara i da joj na pamet nije palo da ga ostavi a on zbog jednog pušenja k............ odma oce da se razvede.

Lika je strefila srčka , jedva se izvukao, devojka je abortirala, a škorpija ....pa sve je jasno ostala svoj na svome. Nikada se nisu razveli. Ali je sada ona i formalno šef.

Teško mi je da poverujem da će škorpija da trpi da je neko kinji......

TiFa...

...interesantna ti je natalna karta...

Ako nije problem, da li hoces da je uradis na ASTRO.COM-u

pa da se bolje vide stepeni i postavka planeta?

Sunce u znaku Vage, ASC u konjunkciji sa Saturnom

postoji lep sekstil Venere i Plutona sa Neptunom.

Neptun ima podsticajne kvadrate sa..

...e sad ...mislim da pored Meseca, ima aspekt i sa Merkurom, ali to ne smem da tvrdim

jer je karta mala i ne vide se bas dobro stepeni...

Prvo si napisala kakva je moja devojka (kao skorpija tralalalala) a onda da to nema veze sa horoskopom. Odluci se ili ima ili nema...xexexexe

Evo ti primjer horoskopa...ja sam vaga to znaci da sam blag, nezan, oscajan, netaktican, nedominantan neodlucan...a ona je kao i ti dupla skorpija...znaci vrh - nema dalje. Vaga je u odnosu na Skorpiju toliko mlak , blag i tunjav znak da je smesno to porediti. (po horoskopu). U realnom zivotu - niĐe veze! I ova moja je bila takva...ja sam Škorpija ja mogu ovo ja sam Škorpija ja mogu ono...dok mi nije puko film i dok joj nisam nervni sistem izvadio. Pre o horosopu blage veze nisam imao dok nisam našao forume ovakvog tipa gde se ona "napajala znanjem" o "škorpijama".

Šta hoću ovim da kažem? Horoskopom kojim se danas mnogi bave a predpostavljam i ti možeš da se poseres na njega jer je toliko uzelo maha da ljudi danas uopšte ne osećaju svojim čulima drugo biće - prvo se gleda horoskop. :) samo napred. Ali zapamti moju rečenicu...žena je samo žena, sa njom možeš kako hoćeš ako znaš da joj potrefiš žicu :)

Pisala sam generalno o škorpijama... odakle ja da znam kakva je tvoja devojka?
Dozvoliti sebi da izigravaš budalu nekom kretenu nema veze sa horoskopom? :lol:

Ja za sebe ne mislim da sam vrh-nema dalje. :confused:
Toliko o škorpijama... mada mi se čini da tebi ne treba lekcija iz horoskopa, već iz života... Žena jeste samo žena, ali nije svaki muškarac muškarac... zapamti moju rečenicu. :mrgreen:

Ni jedno od vas nije u pravu.
Prvo, to sto je neko skorpija, vaga, ili bilo koji drugi znak u stvari jaaaako malo govori.
Znak nam daje samo neke "osnove" o licnosti, i Jelena i devojka imaju sigurno odlike skorpije, ali ce ih pre svega odrediti gde je otisao vladar podznaka, gde je mesec, gde je venera, i gde je mars. To su licne planete koje su vrlo bitne u odredjivanju licnosti.
Ja sam ovan u podznaku i trebala bih da imam jako puno odlika ovna, imam ih, al opet nisu tako izrazajne jer mi je vladar podznaka otisao u, za njega, slab znak.
Moze tvoja devojka da bude skorpija koliko hoce, ali ako joj je mars slab, mesec i venera u nezim znakovima, dzaba joj skorpija, jer ce je imati samo u nekoj svooj osnovi licnosti, pa se uglavnom ne ispoljava preterano.
A ti kao vaga bi trebao da si nezniji, ali opet ako su ti venera, mesec, mars u jakim znacima pre ce njihove pozicije odrediti tvoju licnost nego sam znak vage.

:amen:

Pisala sam generalno o škorpijama... odakle ja da znam kakva je tvoja devojka?
Dozvoliti sebi da izigravaš budalu nekom kretenu nema veze sa horoskopom? :lol:

Ja za sebe ne mislim da sam vrh-nema dalje. :confused:
Toliko o škorpijama... mada mi se čini da tebi ne treba lekcija iz horoskopa, već iz života... Žena jeste samo žena, ali nije svaki muškarac muškarac... zapamti moju rečenicu. :mrgreen:

:amen:
Ma da li je moguce da vi o ovome raspravljate???
I jos daje primer, za sebe. :dash: Pa dobro moja sestra je dupla Vaga - a do svoje 18-te godine je imala vise frajera nego ja do 25-26. A niti je tunjava, a nisam ni ja..mozes pogledati i sliku ako hoces..ne teram te.. :klap:
Dajes primer Vaga-tunjava naspram Skorpijona-tralalalalala
Pa da li si normalan? Mlad jesi, ali si i zalutao..po pitanju svega
Ja sam Skorpijon-"ono kao" "mislim"..frajeru..!!!!! pa sam predstavnik najseksipilnijeg znaka, perverzije, looooodilooo, volimo da menjamo krevete, ljubavnike, da ih zavedemo pa gazimo, pa ti mislis da to kod Tebe sto tretiras devojku dolazi odatle? I jos se dicis time - kao zajebo' si duplu Skorpiju, xaxa jer si nekom svojom logikom dosao da je to najjaca kombinacija, a ti se samo takmicis..a podnznak sam Ovan-pa opet perverzije, ludnica, bla bla..boom-tras beng..po tebi!!! UUU kakva kombinacija..a vladar ljubavnog polja Venera..koja je krajnji dispozitor svih planeta. To znaci da neka planeta koja se nalazi u polju pod vladavinom Venere je pod njenim dejstvom. Kako god okrenes kod mene je prenaglasena VENERA!!! Koja je vladar znaka Bik i Vage!!! Ali to ne znaci da se slazem sa ljudima koji su rodjeni u znaku Bika (moj rodjeni brat) ili nekog ko je Vaga(mladja sestra od ujaka), ali se zato odlicno slazem sa bratom koji je Blizanac-Skorpija..opet nema veze s tim sto mu je Asc.znak u kom sam ja rodjena, vec citav niz i kombinacija iz cele natalne karte!!!
A Tvoja natalna karta Tifa je toliko zanimljiva kao sto Senka rece, ali jako je bitno i stepeni na kome su planete, pa te iskreno molim da ako vec zelis..a mislim da ces odustati, da nam je postavis kako treba!!!

TiFa...

...interesantna ti je natalna karta...

Ako nije problem, da li hoces da je uradis na ASTRO.COM-u

pa da se bolje vide stepeni i postavka planeta?

Sunce u znaku Vage, ASC u konjunkciji sa Saturnom

postoji lep sekstil Venere i Plutona sa Neptunom.

Neptun ima podsticajne kvadrate sa..

...e sad ...mislim da pored Meseca, ima aspekt i sa Merkurom, ali to ne smem da tvrdim

jer je karta mala i ne vide se bas dobro stepeni...

Evo NATALNE KARTE sa sajta koju si trazila...

http://yfrog.com/5nnatalnatifap

Sad bih voleo da cujem prevod ovoga sto si mi rekla jer ne razumem ni rec...sto ti je moj horoskop interesantan? :think:

Ma da li je moguce da vi o ovome raspravljate???
I jos daje primer, za sebe. :dash: Pa dobro moja sestra je dupla Vaga - a do svoje 18-te godine je imala vise frajera nego ja do 25-26. A niti je tunjava, a nisam ni ja..mozes pogledati i sliku ako hoces..ne teram te.. :klap:
Dajes primer Vaga-tunjava naspram Skorpijona-tralalalalala
Pa da li si normalan? Mlad jesi, ali si i zalutao..po pitanju svega
Ja sam Skorpijon-"ono kao" "mislim"..frajeru..!!!!! pa sam predstavnik najseksipilnijeg znaka, perverzije, looooodilooo, volimo da menjamo krevete, ljubavnike, da ih zavedemo pa gazimo, pa ti mislis da to kod Tebe sto tretiras devojku dolazi odatle? I jos se dicis time - kao zajebo' si duplu Skorpiju, xaxa jer si nekom svojom logikom dosao da je to najjaca kombinacija, a ti se samo takmicis..a podnznak sam Ovan-pa opet perverzije, ludnica, bla bla..boom-tras beng..po tebi!!! UUU kakva kombinacija..a vladar ljubavnog polja Venera..koja je krajnji dispozitor svih planeta. To znaci da neka planeta koja se nalazi u polju pod vladavinom Venere je pod njenim dejstvom. Kako god okrenes kod mene je prenaglasena VENERA!!! Koja je vladar znaka Bik i Vage!!! Ali to ne znaci da se slazem sa ljudima koji su rodjeni u znaku Bika (moj rodjeni brat) ili nekog ko je Vaga(mladja sestra od ujaka), ali se zato odlicno slazem sa bratom koji je Blizanac-Skorpija..opet nema veze s tim sto mu je Asc.znak u kom sam ja rodjena, vec citav niz i kombinacija iz cele natalne karte!!!
A Tvoja natalna karta Tifa je toliko zanimljiva kao sto Senka rece, ali jako je bitno i stepeni na kome su planete, pa te iskreno molim da ako vec zelis..a mislim da ces odustati, da nam je postavis kako treba!!!

Priznajem da sam ponekad preostar...bez ljutnje, nisam zeleo nikog da uvredim, narocito ne vas ovde jer vas i ne poznajem...;)

Ne znam sat njenog rodjneja za sada moze samo moja...posle cu postaviti i njenu...

Moja
Ne moras postaviti ako nemas, dovoljna je i Tvoja.;)
A evo sto je meni interesantna..posto je Tvoj podznak Skorpija i 1 polje - koje predstavlja Teb e, onda je preko puta 7polje koje predstavlja partnerstvo, brak, nacin na kog ces upoznati svog zivotnog partnera u Biku. A vladar Bika je Venera i ona je u 12-om polju, a to je polje TAJNI. A priom to 1 i 7 polje su ako primecujes umetnuti u 1 znak. I pocinju i zavrsavaju se u 1 znaku, prvo u Skorpiji, a 7 u Biku. Vladar 1-og i 7pg su u konjukciji-pokazuje teznju za idealizmom, pa ti sam zakljuci na sta se odnosi u kombinaciji TI-LJUBAV..
Venera sama po sebi u 12-om polju govori o probelmu kroz zene, ne odnosi se samo na ljubavne veze, vec na sve..i ne zato sto si musko, vec isto znaci za svakoga..Avanturizam, tajne veze ili intrige od strane zena. Ako je u aspektu sa Marsom oznacava ranu vezu, ali i vezu van braka..
Ima tu ukljestenih znakova Strelac u 2oj kuci finansija, i preko puta Blizanac 8oj. Pa nek se ljudi dodaju..iako nije tema za tumacenje natalne..ali i da mi zenske Skorpije i na ovaj nacin kazemo nesto o sebi.. ;)

Evo NATALNE KARTE sa sajta koju si trazila...

Sad bih voleo da cujem prevod ovoga sto si mi rekla jer ne razumem ni rec...sto ti je moj horoskop interesantan? :think:

E, ova karta je prava...tj. vidljiva i citljiva...pa sad jos ko ume da rascitaaaa....
probacemo...pa sta uocimo...i koliko znamo...

Venera, planeta partnerstva i vladar tvog suncevog znaka ti je u Vagi, to jest u sedistu , u znaku svog sedista, sto je dobro... u 12. polju,( mozda malo tezis idealizaciji)...
... ali uz sam vrh ASC pa si ti lepa i simpaticna osoba,
a s obzirom da je i Pluton, takodje u sedistu, u Skorpiji, pa uz sam ASC daje ti harizmaticnost, ali imogucnost transformacije i regeneracije,... veliku snagu volje...

Saturn je u prvom polju, koji moze da da nestabilno ili neznije zdravlje u detinjstvu, dobro slaganje sa starijima, ( generacije baba~ deda)...i koji na neki nacin u detinjstvu osobi onemogucava slobodno izrazavanje, ili delovanje, osoba je moguce da "stavlja masku" kod treba da izrazi sta misli ili oseca...
Preporucuje se stupanje u brak ne pre 30.godine, dok Saturn ne obidje svoj krug...i ne predje preko svoje natalne pozicije...

Vladar prvog i drugog polja u istom znaku...moze da da zainteresovanost,
a u ovom slucaju u Skorpiji i izrazitu ) osobe za stvaranje materijalnih i finansijskih dobara...a koje mogu biti ponekad cak jako dobro ostvarene, u naletima i iznenadno zbog Urana u 2, polju...finansije...

Mesec je u zemljanoj i analiticnoj Devici...pa su osecanja moguce podlozna i podredjena analizama, brizi o zdravlju, a s obzirom da je u 11. polju, imas prijatelje kojim na neki nacin pomazes, ili neke drustvene grupe gde si aktivan...sa mogicnostcu i mentalne saradnje jer je i Merkur u Devici, vrlo lepa postavka, a u 11. polju, (polje je analogno Vodoliji~novo, avangardno)
... daje bistar intelekt, um orijentisan na brze analize, na sredstva komunikacije, na nesto novo...
Kvadrat Meseca i Merkura iz Device sa Marsom iz Strelca moze da da neslaganje sa jednim od roditelja (majkom), takodje i zustru ili neprilagodjenu komunikaciju...tako da bi valjalo visak energije koja postoji, kanalisati kroz neki sport...
Ono sto mi je jos u pameti...karta nema planete u opoziciji...osobi nema ko da "oponira"...

Ko st jos primeti...a i ja kad ponovo vremenski stignem...

Apro po varanja i vredjanja zene u znaku skorpije. Pre 15 pa mozda i malo vise godina , lik frajer, direktor uspešnog preduzeća , zatreska se u mladu studentkinju , vukli se oko godinu dana , ona zatrudni i naša faca reši da se razvede od žene , inače škorpije u horoskopu. Teška srca i sa dosta drame i sugestivnog kajanja on saopšti ženi sa kojom je blizu tri decenije u braku da eto on se zaljubio i da mora da se razvede, jer ova druga je mlada i neiskusna i u tako dramatičnom trenutku potrebna joj je podrška.

Na to će škorpija da mu odvali da ona da ga ona već petnest godina vara i da joj na pamet nije palo da ga ostavi a on zbog jednog pušenja k............ odma oce da se razvede.

Lika je strefila srčka , jedva se izvukao, devojka je abortirala, a škorpija ....pa sve je jasno ostala svoj na svome. Nikada se nisu razveli. Ali je sada ona i formalno šef.

Teško mi je da poverujem da će škorpija da trpi da je neko kinji......

:worth::worth::worth::worth:

genijalno..:mrgreen: da sam supruga necija,i da mi muz to kaze,isto bih rekla..ja sam u podznaku skorpija.
samo,mogu da mislim koliko je nju to zabolelo,kad je rekao,ali nikad nije pokazala..

Procitao sam bio u nekim od predhodnih postova kako komentarisete koji je znak dobar jak neustrasiv agresivan itd. i svi (manje vise) ce se sloziti da je medju takvim znakovima skorpija... U nekim stvarima cu se sloziti sa tifom, po tome sto isto mislim da to koji si Horoskopski znak, nema ama bas nikakve veze sa tim da li si jak, hrabar, muskarcina, Alfa dominantan, zenskaros, agresivan, samopouzdan, odvazan, itd. Te stvari ama bas nikakve veze nemaju sa horoskopskim znakom. U svakom znaku nacicete pripriadnike razlicitih karakternih osobina...
Isto tako neki govore da je bitno koja se planeta nelazi u kom znaku, ovo moze da ima neki znacaj, ali takodje nema skoro apsolutno nikakve veze sa gore pomenutim osobinama...
Evo ja sam na primer Skoripija/Blizanac sa 4 znaka u Sco ( sunce, mars, merkur, pluton), znaci ja bi trebao da budem ono skorpija na skorpijama, pravo olicenje skorpija... (: ( shalim se malo)... Ali u cemu je problem Meni saturn pravi kvadrat ( 90 ) sa SO i MA, tako da mogu da kazem da su mi te dve planete poprilicno sprzene tj. neispoljavaju svoju energiju i destva koja treba da stvaraju... Mozda ce vremenom da se smanji uticaj Saturna ali to trenutno i nije tako...
Ali zato poznajem, a sigurno i vi poznajete nekoga ko ima mars ili sunce i jos neke planete u "slabim" znacima kao sto je RAK, RIBE, Blizanci, DEVICA, koji poseduju gore spomenute osobine...
Hocu da kazem da ono sto ste citali kao osnovi astrologije tj. kakav je koji znak i kako se koja planeta ponasa u neki znacima, nema veze sa zivotom... NEPOSTOJE STRIKTNO PROPISANA PRAVILA,
Ja bi pre rekao da onaj ko se pre snadje na "ulici" taj ce pre ispoljiti ovakve osobine, a ne natalna karta... ***. tako je moje trenutno mishljenje, ako neko hoce da me razuveri neka pokusa. (:

evo natalne ako hoce neko da pogleda :P
http://img6.imageshack.us/img6/2285/astro2gw01yx7207025242.gif

Poslednja izmena:
Procitao sam bio u nekim od predhodnih postova kako komentarisete koji je znak dobar jak neustrasiv agresivan itd. i svi (manje vise) ce se sloziti da je medju takvim znakovima skorpija... U nekim stvarima cu se sloziti sa tifom, po tome sto isto mislim da to koji si Horoskopski znak, nema ama bas nikakve veze sa tim da li si jak, hrabar, muskarcina, Alfa dominantan, zenskaros, agresivan, samopouzdan, odvazan, itd. Te stvari ama bas nikakve veze nemaju sa horoskopskim znakom. U svakom znaku nacicete pripriadnike razlicitih karakternih osobina...
Isto tako neki govore da je bitno koja se planeta nelazi u kom znaku, ovo moze da ima neki znacaj, ali takodje nema skoro apsolutno nikakve veze sa gore pomenutim osobinama...
Evo ja sam na primer Skoripija/Blizanac sa 4 znaka u Sco ( sunce, mars, merkur, pluton), znaci ja bi trebao da budem ono skorpija na skorpijama, pravo olicenje skorpija... (: ( shalim se malo)... Ali u cemu je problem Meni saturn pravi kvadrat ( 90 ) sa SO i MA, tako da mogu da kazem da su mi te dve planete poprilicno sprzene tj. neispoljavaju svoju energiju i destva koja treba da stvaraju... Mozda ce vremenom da se smanji uticaj Saturna ali to trenutno i nije tako...
Ali zato poznajem, a sigurno i vi poznajete nekoga ko ima mars ili sunce i jos neke planete u "slabim" znacima kao sto je RAK, RIBE, Blizanci, DEVICA, koji poseduju gore spomenute osobine...
Hocu da kazem da ono sto ste citali kao osnovi astrologije tj. kakav je koji znak i kako se koja planeta ponasa u neki znacima, nema veze sa zivotom... NEPOSTOJE STRIKTNO PROPISANA PRAVILA,
Ja bi pre rekao da onaj ko se pre snadje na "ulici" taj ce pre ispoljiti ovakve osobine, a ne natalna karta... ***. tako je moje trenutno mishljenje, ako neko hoce da me razuveri neka pokusa. (:

evo natalne ako hoce neko da pogleda :P
http://img6.imageshack.us/img6/2285/astro2gw01yx7207025242.gif
Cast Tebi, i Tvom razmisljanju. Dodala bih samo ovo van teme: trenirala sam odbojku nesto godina, i inace u bilo kom sportu ce ti treneri ili strucnjaci, psiholozi reci da postoji podela sportista na: ciste talente i radilice - malo manji talenti. Ovi koji su talenti manje im puta treba da ponove nesto da bi savladali, a za radilice se kaze: da su mnogo vredniji u timu, jer ako je nekom potrebno 100, pa i hiljadu puta da ponovi neku vezbu, pokret, onda je sasvim normalno da ce u poznatoj situaciji na terenu odreagovati po reakciji..isto vazi i za ulicu, isto i za natal. Odredjena situacija zahteva odredjenu akciju/reakciju.
Tvoja karta i ono sto mi se jako svidja, a na konto toga sto mislis da je umanjen uticaj zbog Saturna, je sunce u 5-oj kuci. Ono sto su se pokazala kao tacne tvrdnje da posle 30 godina pocinje da preovladava znak koji odgovara polju u kom se nalazi Sunce, a ako brojis i krenes od prvog znaka koji je prirodan za 1 polje, ne za tvoje nego uopste za zodijak, 5 znak zodijaka je Lav!!! :super:
Tako da nemoj se chuditi ako pocnu da preovladavaju stvari koje ne karakterisu niti Skorpiju ni Blizanca. I jako mi je drago sto ti Mesec nije u opoziciji sa Suncem i Marsom, niti je u padu, kao meni..Veliki pozdrav,i sve naj..
Ucim polako neke stvari,ali eto to je nesto sto mi je zapalo za oko.. Mozda zato sto sam naklonjena muskom znaku Lava, opet nevazno za ono sto kazes uopsteno za odlike i opste stvari, vec vezujem za odredjenu pomisao na osobu. Ciaos..

Poslednja izmena:
@fenix2710 Heh prvi put cujem za tu teoriju da po mojoj natalnoj karti posle 30god. cu imati karakteristike lava, ja sam mnogo cesce cuo teoriju po kojoj posle 30godine svaki covek preuzima karakteristike svog podznakau mom slucaju blizanac :) I da valjda je dobro to sto mi je sunce u 5 kuci, u toj kuci bi se trebao najbolje osecati jer to je kuca lava, a sunce je vladar lava, samo nznm kakvu sinboliku (desavanja) ce mi doneti u zivotu to sunce u 5 kuci :roll:

@fenix2710 Heh prvi put cujem za tu teoriju da po mojoj natalnoj karti posle 30god. cu imati karakteristike lava, ja sam mnogo cesce cuo teoriju po kojoj posle 30godine svaki covek preuzima karakteristike svog podznakau mom slucaju blizanac :) I da valjda je dobro to sto mi je sunce u 5 kuci, u toj kuci bi se trebao najbolje osecati jer to je kuca lava, a sunce je vladar lava, samo nznm kakvu sinboliku (desavanja) ce mi doneti u zivotu to sunce u 5 kuci :roll:
Ja sam saznala o tim predavanjima citajuci po net-u. A iskreno kombinacija Skorpijon/Ovan moj slucaj sem prve pomisli na kontradiktornost i samodestruktivnost...uhvatila sam sebe kako mnogo mirnije resavam neke stvari, kao prava Vaga. Auuu sto to ne volim, ne znam zasto..ali jednostavno ne volim.
Moje Sunce je u 7-mu zapalo a to je prirodno polje Vage, odnosno Vaga je 7mi znak u zodijaku. I sve mi se cini kako sve vise podsecam na Vage kojima sam okurzena ili bar nekim njihovim periodima, prenego sto je nadvladao kuca u kom je Sunce.
Ja to mozda povezujem i tako, mozda mi "sine" na polju ljubavi, partnerstva..tamo gde nije!
Nekom kom je Sunce u 1-om pocne da se bavi sobom i svojim identitom, a nekom kom je u 5-om polju ljubavi..Lav, hm.zabave, luksuzna mesta, svetla..sve sto se vezuje za Lava. otmenost, jooooj (ne preterujem stvarno)...samo griscu se za d...

Back