13-08-1971
Primećen član
- Poruka
- 682
Apro po varanja i vredjanja zene u znaku skorpije. Pre 15 pa mozda i malo vise godina , lik frajer, direktor uspešnog preduzeća , zatreska se u mladu studentkinju , vukli se oko godinu dana , ona zatrudni i naša faca reši da se razvede od žene , inače škorpije u horoskopu. Teška srca i sa dosta drame i sugestivnog kajanja on saopšti ženi sa kojom je blizu tri decenije u braku da eto on se zaljubio i da mora da se razvede, jer ova druga je mlada i neiskusna i u tako dramatičnom trenutku potrebna joj je podrška.
Na to će škorpija da mu odvali da ona da ga ona već petnest godina vara i da joj na pamet nije palo da ga ostavi a on zbog jednog pušenja k............ odma oce da se razvede.
Lika je strefila srčka , jedva se izvukao, devojka je abortirala, a škorpija ....pa sve je jasno ostala svoj na svome. Nikada se nisu razveli. Ali je sada ona i formalno šef.
Teško mi je da poverujem da će škorpija da trpi da je neko kinji......
Na to će škorpija da mu odvali da ona da ga ona već petnest godina vara i da joj na pamet nije palo da ga ostavi a on zbog jednog pušenja k............ odma oce da se razvede.
Lika je strefila srčka , jedva se izvukao, devojka je abortirala, a škorpija ....pa sve je jasno ostala svoj na svome. Nikada se nisu razveli. Ali je sada ona i formalno šef.
Teško mi je da poverujem da će škorpija da trpi da je neko kinji......

samo napred. Ali zapamti moju rečenicu...žena je samo žena, sa njom možeš kako hoćeš ako znaš da joj potrefiš žicu 

Pa dobro moja sestra je dupla Vaga - a do svoje 18-te godine je imala vise frajera nego ja do 25-26. A niti je tunjava, a nisam ni ja..mozes pogledati i sliku ako hoces..ne teram te..