STA MILSITE O NET MANIJACIMA ?

gost 281699

Zainteresovan član
Poruka
431
Sta milsite o net manijacima? Primer zene bisexulac,perverzna , otvara puno laznih profila na facebukom, i razne sajtove , skype, msn.....manipulise ljude ,36 godina,130 kg komplekse i sve to ....

Puno slucajeva da homoseksulaci skrivaju sebe u brak, da bi se pokazele " normalnim " pred svjetom, a svoje frustracije lece na net.

Intersuje me ima li profesionalih psihologa na foromu da bi nam obajnsili ovu pojavu ?

Moralo bi imati neke zakone za ovo , osim zakona za koriscenje laznih licnih podataka , nema drugih cenzura ...KAKO SPRECITI NET MANIJAKE? .

Poslednja izmena:
Ne ..al radim u NGO za zastitu zenskih prava i poznata mi je ova tema ..Ovo nije izolovan slucaj , mozda je ekstreman , net se koristi za lecenje frustracija i kompleksa .Megutim za manijacenje , pedofiliju ..za to mora da ima zakone i za net .

Poslednja izmena:
ahahahaah manijaci manipulisu onima koji su i sami skloni nekim manijakalnim mislima...uostalom sta podrazumevas po net manijacima? ova zena sto je trazila jos jednu zenu za trojku, pa takvih ima na milion, ako si i sam sklon takvim perverzijama zaintrigiracete i uci ces dubljeu pricu, ako nisi nema te sile koja bi mogla da te izmanipulise, i to jos preko neta gde te samo jedan klik moze uciniti prekid svakog kontakta...ma ajde da nije i sama bila zainteresovana lako bi to prekinula odmah posle prvog spominjanja neceg "nastranog", nego glumi pravednicu, cistunicu, bezgresnicu, jadna ona neduzna upala u mrezu perverzije na internetu, ma ajde :roll: sa maloletnim osobama je vec druga prica...njima je lako manipulisati, ali svrsene osobe valjda znaju da misle svojom glavom....

Manijaci , zloupotrebe , krivotvorenja i ostala sranja . . .
Normalnom coveku to nikada ne pada na pamet , ali nismo svi normalni (nazalost)
Pocevsi od osnovnie netoleranicje , preko verbalnih sukoba itd . . .
Ko se maca lati , od maca i strada
u prevodu , gledaj svoja posla i pusti druge da zive :)
(ili mos da nahebes )

Sta milsite o net manijacima? Primer zene bisexulac,perverzna , otvara puno laznih profila na facebukom, i razne sajtove , skype, msn.....manipulise ljude ,36 godina,130 kg komplekse i sve to ....

Puno slucajeva da homoseksulaci skrivaju sebe u brak, da bi se pokazele " normalnim " pred svjetom, a svoje frustracije lece na net.

Intersuje me ima li profesionalih psihologa na foromu da bi nam obajnsili ovu pojavu ?

Moralo bi imati neke zakone za ovo , osim zakona za koriscenje laznih licnih podataka , nema drugih cenzura ...KAKO SPRECITI NET MANIJAKE? .

Manijaka ne mozes spreciti da bude manijak, posebno ne na internetu... e da ga sretnes na ulici pa da imas pucu pa ajd nekako bi moglo :mrgreen:

Jedina opcija je Ignore, inace rasprava sa doticnim moze trajati do beskonacnosti.

pa manijak ko manijak, sta da mislim ne znam, dosla tek da napisem nesto. a sad da ne bi ispalo ovako glupo reci cu da ima i finih manijaka recimo, koji ispisuju puno pametnih postova i edukuju omladinu, sire napredne ideje, imenuju pravim imenom... i tako. eh da smo svi takvi manijaci, a, sta mislite, oce neko da mi da sad reputaciju

pa manijak ko manijak, sta da mislim ne znam, dosla tek da napisem nesto. a sad da ne bi ispalo ovako glupo reci cu da ima i finih manijaka recimo, koji ispisuju puno pametnih postova i edukuju omladinu, sire napredne ideje, imenuju pravim imenom... i tako. eh da smo svi takvi manijaci, a, sta mislite, oce neko da mi da sad reputaciju

Ja cu ti je dati :manikir: al prvo ti meni? :mrgreen:

Back