Da li bi ste oprostile dečku-suprugu kad bi vas udario(šamar)ili prevario![]()
ne i ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da,nasa svalerka je najlepsaAko bi me udario to bi bilo toliko van njegovog karaktera (u stvari je i nezamislivo) da bih se prvo zabrinula za njegovo zdravlje. Mislila bih da je poludeo, i dovela bih lekara u kuću da ga posmatra.
Prevaru bih verovatno isto oprostila, ako ne bi bila sa nekom ženom koja je meni lično odvratna (karakter koji mi se ne dopada), preko toga ne bih mogla da pređem.
Ју, ово као да сам ја написала! Мада не бих волела да ме вара са кантама за ђубре. Ако ме превари, то треба да је нека пристојна жена, бар као ја.U prvom slučaju, moje praštanje bi se ogledalo u tome što se ne bih potrudila da mu to bude poslednja stvar koju je uradio u svom životu(poslednja koju je uradio meni bi svakako bila). Može da me prebije (udari) svako - ne znam/neću da se fizički branim niti napadam. Ne razumem šta se time postiže (ni praštanjem, ni šamaranjem).
U slučaju prevare, ne zameram junačko stavljanje u Cacu, Macu, Dacu...kantu za đubre...Zameram glupost, što je informacija o tome došla do mene. A glupost ne praštam.
Da, možda sam zadrta.
Ako bi me udario to bi bilo toliko van njegovog karaktera (u stvari je i nezamislivo) da bih se prvo zabrinula za njegovo zdravlje. Mislila bih da je poludeo, i dovela bih lekara u kuću da ga posmatra.
Prevaru bih verovatno isto oprostila, ako ne bi bila sa nekom ženom koja je meni lično odvratna (karakter koji mi se ne dopada), preko toga ne bih mogla da pređem.
Ју, ово као да сам ја написала! Мада не бих волела да ме вара са кантама за ђубре. Ако ме превари, то треба да је нека пристојна жена, бар као ја.![]()