i moj za mnogo toga..ali nisam primetila da je on bio doktor i za te kokice...kupovala u Tempu
mislim da je bio neki drugi doca......
mislim da je bio neki drugi doca......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i moj za mnogo toga..ali nisam primetila da je on bio doktor i za te kokice...kupovala u Tempu
mislim da je bio neki drugi doca......![]()
Jeste, imaju neke mađarske i neke naše. Ima ih u Rodiću i Idei.
e ja se u Rodiću...zadnji put pogubila i nisam ih našla, oni mi malo idu na zivce
zato što na mnogo artikala nemaju istaknute cene...a u Tempu to nije slučaj, pa
pošto i češće odem u Tempo...već znam gde stoje, ovi u Rodiću me gledali ko
da sam ih pitala gde su sakrili vanzemaljca.....da te mađaraske sam uzimala sa
sirom....i neke sa maslacem....bas su super........![]()
Razmišljam i ja o tome, nešto mi je mala mikrotalasna, jeste jaka ali zapinju krajevi te kese pa deo kokica zagori.
a da su mami pare jesu i to velike, uvek kupim bar nečeg 

Vero mi je sasvim ok...ali su im malo jače cene..nego u drugim hiper marketima,
Rodić jeste da ima pristojne cene, ali kad nemaš poima koliko sta košta dok ne
dođeš na kasu, meni je to malo bzv..pa posle da se blamiram...baš mi se to
ne sviđa.........a da su mami pare jesu i to velike, uvek kupim bar nečeg
što mi uopšte ne treba ili bar mogu bez toga...ali se ipak i uštedi.....![]()
Za Vero si u pravu sto se cena tice ..ali imaju izbor..nekih stvari koje se meni na primer svidjaju..ja sam tu disciplinovana..ranije kao samo par stvari da kupim pa izdjem sa punom korpom..vise ne..nema svrhe kupovati tolike kolicine..
a to što se tiče izbora u Veru..potpuno se slažemmakarone sa 6 vrsta rendanog povrca
Vec sam jednom pisala recept,al nema veze
skuvas makarone,izrendas:malo kelerabe,sargarepe,krastavac,seckani paradajz,sitno seckani persun i mirodjija,malo susama,suncokreta,topmatino sa origanom i bosiljkom,po zelji vegeta i biber.
To je moja izmisljotina,al ko god je to jeo kod mene odusevio se.Ti mozes da stavljas povrce koje ti volis
E,da i malo maslinovog ulja - super je sa njim
Ako ne drzite dijetu moze i rendani kackavalj - super je i mozda malo dimljene slaniniceHvala ti puno...eto meni ručka sutra začas.....svi vole makarone, a i povrće
taman super za ovu vrućinu......već sam zamislila kako to izgleda i miriše....![]()

Ako ne drzite dijetu moze i rendani kackavalj - super je i mozda malo dimljene slaninice
ili feta sir umesto kackavalja - odlicno ide uz paradaj![]()
ali možemo jednog dana i da

pa do sutra.....
Ovog poslednjeg sam se prihvatila u poslednjem momentu, kad sam ukapirala pre neki dan da sam napravila dvoje kolača za pola sata
i bili su jestivi, nemojte da imate kojekakve komentare 
Uh, ja sam u fazi smišljanja menija za slavu... Odnosno - predjela, salate uz pečenje i sitne kolače. to je moj deo poslaOvog poslednjeg sam se prihvatila u poslednjem momentu, kad sam ukapirala pre neki dan da sam napravila dvoje kolača za pola sata
i bili su jestivi, nemojte da imate kojekakve komentare
![]()

Napravila bonžitu - med, šećer, margarin, čokolada - u mikrotalasnu da se otopi, ubaciti untra kornfleks, susam, seckane lešnike (u multipraktiku, naravnoPa daj recepte, kako da komentarisemo napamet![]()
) i sve zajedno izlila na jedan list oblatne, pa u zamrzivač da se stegne

Danas bez kuvanja... U frizideru se hladi paradajz punjen tunjevinom, kiselim krastavcima i maslinama...
:smajlikojibalavi: