stane
Zainteresovan član
- Poruka
- 491
u super, ja ionako jedem preslanu hranu
Samo nemoj da se presoliš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u super, ja ionako jedem preslanu hranu

ja ne znam ni da se pravim da znam da kuvam
samo znam sta volim da jedem,fala bogu te me mama hrani i to dobro

juče je bila supa iz kesice, fileti oslića začinjeni i ispečeni na teflonu, pirinač sa karijem i soja sosom, salata rezana turšija, dezert tiramisu rolat - nije nešto (swisslion)
a danas? još ne znam...

obariš pirinač u slanoj vodi,ali da se ne prekuva. ispereš hladnom vodom, procediš. sipaš karija i soja sosa, izmešeš dobro. staviš malo u frižider (da se ne razblatnji) i to je to. ustvari, ništa komplikovano, a vrlo ukusno. pravim ga kao dodatak jelu i umesto hleba.
Dosla sveza Orada u Maxi danas.. pa..u pac i posle u mikrotalasnu i .. mmmm a u pirinac bih stavila parcence putera..
Orada...mmmm....lepo zvuchi , josh lepshe mirishe i obavezno maslinovo ulje i limun, ja cu poneti neki crnjak i da ti odgovorima na pitanje!;-):-D

:razz:DESTE GUGL KUVARICE
:razz:
Đuveč od smrznutog povrća u kesi, za đuveč. Ali nije loše, doda se začina i paradajz pirea i zapeče u rerni. Uz to domaće kobasice pečene, doneli nam sa klanja od pre neki dan.
I kiflice, sa početka teme; majčekine, pola sa sirom, pola sa eurokremom8-)
Mi za slavu uvek standardno, predjelo, čorba, pečenje. Ali uvek bude strava, jer uz pečenje ide gomila salata; sve se brzo napravi i svi budu oduševljeni:smile:Uskoro će mi slava, a nemam neke ideje, pomagajte.