trejsi:Danas imamo grasak od juce.
Veceras spremam ustipke od preostalog dezurnog testa za veceru i kuvam corbu od povrca i lovacke snicle za sutra.
Grasak nikada ne jesti ako je stajao duze od 6 sati zbog toksina koji se stvaraju stajanjem graska.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trejsi:Danas imamo grasak od juce.
Veceras spremam ustipke od preostalog dezurnog testa za veceru i kuvam corbu od povrca i lovacke snicle za sutra.

) kasu od heljde... Salata od celera ( mrzim rendanje, al' sta da radim
) sa kiselim mlekom i suvim grozdjem. Ko nece kasu kuvace sebi krompir...
?zorab:ja, kao i obicno, juce za danas, pa samo da se podgreje...
one cuvene lovacke snicle sto se same spremaju, poklopis i ostavis da se muči... Ali, bez paradajza, sos je neka moja varijana (ukusna). Mora bez, jer sam napravila padradajz corbicu . I uz to ( a verovatno to nece niko da jede osim mene) kasu od heljde... Salata od celera ( mrzim rendanje, al' sta da radim
) sa kiselim mlekom i suvim grozdjem. Ko nece kasu kuvace sebi krompir...
Prolece mi kasni, sta mi je sad do jela?

). Kada je gotova (nabubrela, meka) iscedim, u toplu kasu stavim kockicu putera, so i promesam. Puter se rastopi, kasa je sipka, poklopljena moze da ceka na podgrevanje u mikrotalasnoj.
Mirise mi, kada jedem, na dim, ognjiste, kao da si prekriven kozom zivotinje koju je tvoj lovac ( muz/decko) ulovio, jedes a napolju sipi kisa i sliva se niz velike zelene listove nekog praistorijskog bilja koje bas raste ispred tvog doma...

Hator, ne'š se ljutiš ako kažem da se meso za 2h sata u rerni sasuši?hator:Jedno jako jako ukusno i jednostavno jelo...Zove se cini mi se "Rebarca u krompiru", i priprema se na sledeci nacin:
U vatrostalnu posudu stavite posoljena i pobiberena 2 parceta rebaraca, svinjskih, svezih. Krompir isecite na krupno i posoljen stavite oko rebaraca. Posuti malo ulja (maslinovog) odgore, i sipati 1 casu belog vina. Staviti malo ruzmarina i preko mesa i preko krompira, a aleve paprike samo preko krompira (isto malo, po ukusu). I to je to. To se jedno 2 sata krcka u rerni na tihoj vatri.
Prelepog je ukusa, zaista, belo vino i ruzmarin cine svoje...
Probajte obavezno, toplo preporucujem!
A i krompir. I... svinjetina kao svinjetina, je lepša prelivena pivom. Piletina crnim vinom. ,,,itd...
)zainteresovana:Hator, ne'š se ljutiš ako kažem da se meso za 2h sata u rerni sasuši?A i krompir. I... svinjetina kao svinjetina, je lepša prelivena pivom. Piletina crnim vinom. ,,,itd...
Dovoljno je ~45min na 220c za meso. A i manje. (Ne znam kako da tipnem: stepeni Celzijusovih.)
...
Gde nestadoše One Teme s receptima..?
...
Džagodo?
...
Goscice?
A priključena sam na 220v, kao i ostatak Bgd-a.