Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ova tema ce biti ociscena od spama i pasce ispod 20.000 postova, kako bi ovde ostala sto duze jer je veoma korisna i sumnjam da bi ijedna forumasica zelela da se zagubi i sa njom nestanu svi ovi divni recepti i saveti koje smo ovde razmenjivale i dobijale. takodje, videcemo da li cemo moci da je zadrzimo kao lepljivu i kada bude zakljucana, mirka, hvala na ideji:)

Greota bi bilo da ova tema padne na dno negde i izgubi se nadasve je korisna.
Dal moze da ostane lepljiva iako je zakljucana ?

ova tema ce biti ociscena od spama i pasce ispod 20.000 postova, kako bi ovde ostala sto duze jer je veoma korisna i sumnjam da bi ijedna forumasica zelela da se zagubi i sa njom nestanu svi ovi divni recepti i saveti koje smo ovde razmenjivale i dobijale. takodje, videcemo da li cemo moci da je zadrzimo kao lepljivu i kada bude zakljucana, mirka, hvala na ideji:)

živela nam večno!:heart:
ako treba da se izlazi na ulice, nose neke parole, zviždi, šta god..-tu sam:)

Pa jel pisemo na ovoj temi, ili cemo da otvaramo novu istoimenu, a ovu da čuvamo kao Narodni kuvar.

Ja danas napravila na brzinu rizoto sa gamborima po receptu:

http://www.lisa.rs/kuhinja/vasi-recepti/4596-Rioto-gamborima.html

ali stalno mi nesto fali u tim receptima s morskim plodovima... nikako da provalim sta. A mozda ih prosto ne volim, a mislim da ih volim.
Moracu malo neke salatice da probam od toga. A budu mi lepi kad se nadjem tako na nekom koktelu pa ih sluze npr. te gambore, samo malo grilovane, pa na onom stapiću sa čeri paradajzom, kockicom nekog dobrog sira, ananasom ili sta vec naredjaju ...

Vidis, ja sam ljubitelj mesa ali uz spanac mi ne ide nikako.
Ali zato jaje ide savrseno :D Njamm.

@tema
Nista danas, idem na slavu, ali bih radije jela gorepomenuti spanac, nego bilo sta sto ce posluziti na slavi

izvinjavam se za spam,al sad sam se setila pre desetak godina sam procitala kako glumica dzejn sejmur obraduje svoje ukucane za bozic.kaze stavi malo cimeta na pleh,pa u toplu rernu,cela kuca zamirise na kolace.deca joj presrecna...

ja mojima od ptice mleko,oni opet nezadovoljni

Meni već ponestaju ideje , tako da sam većala sa mužem šta za ručak :think:
i tačno sam znala kad god ga to pitam on kaže pljeskavice :histericna: ja mrzim roštiljsko meso :((
Ali sam se dosetila nekih začina od Džejmi Olivera dok se svojevremeno davao na B92 a ja ga upiala ko sundjer, tako da ću pljeskavice ali na moj način :mrgreen: gde ću ubaciti prezle, kašiku dve senfa, aleve, origana, bibera i malo seckane tj. mrvljene suve ljute papričice ,majorana, jedno dva jaja i naravno crnog luka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back