- Poruka
- 404.055
Rizoto sa skampima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

napravila sam doboš tortu al sam se zeznula kod glazure naravno : (
em sam ispekla kažirst, plik mi je veličine jagodice em nisam uspela da obeležim parčiće dok je još bila vruća, razvlačičla se i istezala i curela, užaas, ali nema veze jedem je sa lomljenom glazurom i ukus je fenomenalan al i dalje želim da znam zašto nisam uspela da je isečem dok je bila vruća
a radna ploča je bila cela u glazuri, nožem smo dva sata smo je zakorelu skidali i ribali : I

POMOC!
Pocela sam cvet pogacu al sam zaboravila da odmrznem kvasac.
Onda sam ga krknula u mikrotalasnu.
Od njega je nastala tecnost![]()
Ne ne nije mene to zaustavilo...pocela sam pogacu kao sto pise po receptu..
Ne znam sta znaci da nadodje kvasac pa sad taj deo preskocila![]()
Sad sam dodala brasno i sastojke i stavila da raste.
I tu sad vi nastupate.
Kakva je sansa da to poraste posle cele ove igranke ?
I drugo pitanje - sta cu ako ne poraste ?![]()
Vid ovu sto se hvali dok ja patim![]()

Ako si sve ostalo uradila kako treba...tj. topla voda i secer, velike su sanse da naraste. Samo cekas duze.
Ako ipak ne naraste dovoljno, probas da ispeces. Ume da naraste u rerni, al da ga stavis u hladnu rernu.
Ako uopste ne naraste, bacis.
P.S. Moja svekrva je neuspela kisela testa razvlacila oklagijom , seckala na kocke i przila, ali ja nikad nisam to probala

Nista nisam razumela
Pajz vamo...trebalo ej da naraste sa mlekom i secerom. Ja to nisam docekala jer nisam znala ni kako to izgleda da naraste kvasac![]()
Onda sam dodala brasno, ulje ...i izmesala.
Sad stoji na radijatoru i ne desava se nista
Sta sad da radim ?
Nista nisam razumela
Pajz vamo...trebalo ej da naraste sa mlekom i secerom. Ja to nisam docekala jer nisam znala ni kako to izgleda da naraste kvasac![]()
Onda sam dodala brasno, ulje ...i izmesala.
Sad stoji na radijatoru i ne desava se nista
Sta sad da radim ?

ma pokušvala sam sve to kruela, al kako prodjem kroz glazuru ostane na nožu iste pa onda imam problem da ga umočim u mrgarin pa dok ja skinem iscurelu glazuru sa noća pa ga umožim u margain i tako deset puta sve mi se ohladilo i razvuklo
treba mi neki tuturijal, pa ovim putem molim domaćicu da se snimi kada sledeći put to bude radila : )
))))))

Lako je tebi da se smejes, bolje daj neki pametan savet ili objasnjenje da sledeci put ne zgovna neko od nas (citaj: ja) na isti nacin!
Moje misljenje je da nije do zamrzavanja, nego do mikrotalasne, nije bas preporucljiva za zive celije.
edit: ovo je za Bokicu, Tara je uskocila da se hvali preko reda!![]()
))
)))
)))
))