Snicle u sosu od pecurki i tikvica, i sarma za sutra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dajte mi neki prdlog za neki lepi lagani karfiol?
da ne bude pohovani a ni sa bešamelom, daklem nešto laganije ako može

..moj omiljeni ruchak..
Molim recepAt za sos od praziluka .

kako vi pravite čorbu od blitve?
stavim blitvu u kljucalu vodu i izvadim je i iseckam krupnije. U drugoj serpi na malo ulja metim beli luk maaalo brasna i mleko. U to ubacim kocku za supu i blitvu i malo vode u kojoj se blitva kuvala.dajte mi neki prdlog za neki lepi lagani karfiol?
da ne bude pohovani a ni sa bešamelom, daklem nešto laganije ako može
Ja na sekundstavim blitvu u kljucalu vodu i izvadim je i iseckam krupnije. U drugoj serpi na malo ulja metim beli luk maaalo brasna i mleko. U to ubacim kocku za supu i blitvu i malo vode u kojoj se blitva kuvala.

medeno srce
potrebno:
-džem od kajsija
-200g čokolada za kuvanje (neke dobre)
-kisela voda (Knjaz Miloš)
-šolja i po brašna (šolja da bude doncafe)
-šolja šećera (takođe doncafe)
-prašak za pecivo
-soda bikarbona
-cimet
u 4dl kisele vode sipa se brašno, šećer, supena kašika džema od kajsija, dve-tri kašičice cimeta, kašičica sode bikarbone i kesica praška za pecivo ... dobijenu smesu ostaviti da odstoji sat vremena .... podmazati malo uljem tepsiju i usuti odstojanu smesu u nju ... peći u zagrejanoj rerni 30-40 minuta (na 200) ... izvaditi koru iz rerne i ostaviti da se ohladi ... premazati s 4 supene kašike džema od kajsija, i sve preliti prethodno rastopljenom čokoladom ... i gotovo
napomena - svi pokušaji sečenja kolača u srcastom obliku su utopija, tako da to ne pokušavati![]()

Imas modle za taj posao
Hvala za recept i ideju![]()
a nemam ti ja to 

u 4dl kisele vode sipa se brašno, šećer, supena kašika džema od kajsija, dve-tri kašičice cimeta, kašičica sode bikarbone i kesica praška za pecivo ... dobijenu smesu ostaviti da odstoji sat vremena ....

a kako smo tačno dobili dobijenu smesu?
esmo mešali kašikom, žicom, mikserom? i, kolko smo dugo mešali, kako bi smesa trebala da izgleda?
može i neka slika ako imaš![]()