gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
ne...jesu ta krilca sa kornflexom...![]()
napisacu vam malo kasnije
imam jos jednu turu da isprzim
jedno sam pojela usput

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne...jesu ta krilca sa kornflexom...![]()
ne
napisacu vam malo kasnije
imam jos jednu turu da isprzim
jedno sam pojela usput
![]()
...zvuči ukusno....![]()
da, Afro, zvuči ukusno, ali to nije za nas sa "one" teme... sa toliko začina i prženo u dubokom ulju...![]()
ma nije toliko masno koliko ti se cinida, Afro, zvuči ukusno, ali to nije za nas sa "one" teme... sa toliko začina i prženo u dubokom ulju...![]()
a moja majka pohuje cesto sa kornfleksom
evo, napisala sam ti..a, kako...
a moja majka pohuje cesto sa kornfleksom
posle umakanja u jaja, samo ih uvaljas u kornfleks koji si predhodno malo izmrvila na sitnije
i to je to
evo, napisala sam ti
u brasno mozes da dodas zacine po zelji, kao ja sad za ovo i da menjas ukus pohovanog mesa svaki put
a kornflex, samo na kraju, kazem ti, posle jaja
ma nije toliko masno koliko ti se cini
a ja inace hleb ne jedem , tako da mi ne smeta
to su krilca
nema tu 3 kile mesa
a i navika mi da stavljam na papir da upije
e sad kad si pomenula papir, da iskoristim priliku da pitam jel postoji specijalni papir za to ili može i salveta, obična ili oni papirni ubrusi?
a inače sam nailazila pohovano u susamu, bademu.... evo sad čujem od vas i kornflex...
ma obican kuhinjski papire sad kad si pomenula papir, da iskoristim priliku da pitam jel postoji specijalni papir za to ili može i salveta, obična ili oni papirni ubrusi?
a inače sam nailazila pohovano u susamu, bademu.... evo sad čujem od vas i kornflex...
pa datako je moja baka pravila i ja se sva oduševim kad vidim da i danas neko to tako pravi. Naravno, pravim i ja kad dođe na red.
hehhe, a ja kupus retko....moja musaka od pilećeg belog i plavog patlidžana..mmmmm...odlična,
ostalo taman i za sutra....
....eto što smo svi različiti, ja svo povrće volim sem boranije, nju mogu da jedem samo
kao salatu onako sa belim lukom....i jako retko čak i tako pravim...nešto mi nije baš
nešto čega bi se u životu setila...
....ali zato bi sladak kupus ili grašak mogla da jedem svaki drugi dan...
hehhe, a ja kupus retko
najvise volEm boraniju, brokoli, prokelj, tikvice, paprike... i tako...na tom bi mogla ziveti
ja bas puno stvari nisam volela kad sam bila mala...ja ustvari volim sve sem boranije, i na žalist to sam prenela i na svoju decu, al'
kad vidim koliko ljudi svašta nešto ne vole, onda smo mi i dobre...![]()