Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, i ja ne pamtim kad smo to jeli
ništa posebno, u mleveno meso - iseckaš crni luk, beli luk, umešaš jedno jaje, parče hleba malo natopljeno u mleko, peršunovo lišće, so, biber
praviš ćufte, uvaljaš u brašno. Možeš da ih pržih posebno, ali ja ne, em zbog masnoće, a i brže je.
Napravioš sos - brašno, sok od paradajza, voda, začini, šećer obavezno, kad proključa ubaciš ćufte.
Može uz pire krompir, ili pirinač

Kad je već o bundevi reč, pravila sam danas pitu polu klasičnu...
razvalili smo se, već dva sata me stomak boli od prežderavanja..
znam da svi znaju kako se pravi pita od bundeve, samo da vam kažem mali dodatak
za one čija deca neće da jedu ili da ne provale oni koji ne vole bundevu da jedu
regularno narendana bundeva, dosta šećera, cimeta i vanilin šećer, malo griza, prezli ili keksa i
dve-tri velike kašike kakaoa... bude kao čokoladna pita.. uh, idem po još jedno parče![]()

)Htela danas da jedem corbu pa nisam pa nesto drugo i na kraju sam jela nesto trece ..smuckano.ali sam zato citala..
РЕЦЕПТ из 1196, са двора Стефана Првовенчаног
ПИЛЕЋЕ месо од груди благо се осоли и добро утрља медом. Одстоји два сата да се расхлади. Уваља се у пшенично брашно и пржи на масти док не добије златножуту боју. У посуду где се месо пржило сипају се бело вино, бели лук и мало мајчине душице. Тим сосом месо се прелије и потом служи.

e, i ja ne pamtim kad smo to jeli
ništa posebno, u mleveno meso - iseckaš crni luk, beli luk, umešaš jedno jaje, parče hleba malo natopljeno u mleko, peršunovo lišće, so, biber
praviš ćufte, uvaljaš u brašno. Možeš da ih pržih posebno, ali ja ne, em zbog masnoće, a i brže je.
Napravioš sos - brašno, sok od paradajza, voda, začini, šećer obavezno, kad proključa ubaciš ćufte.
Može uz pire krompir, ili pirinač
pa što je moj Alfa gori od Stefana Prvovenčanog - odmah sutra ću da mu spremam
![]()

Naravno da je Alfa ..bolji..
inace i meni dodje da probam recept..nesto mi se svidza..

možda nije
ali je mlađi
i dostupan
takoreći na izvolte
![]()

al stvarno, sutra ću da spremam