cecilija64
Iskusan
- Poruka
- 5.057
opusteno bre Cecilija,raspust je!!!
Pa baš zato što je raspust, mogli bi se malo aktirvirati po kući, jer meni nije raspust!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opusteno bre Cecilija,raspust je!!!
ne pratis fabulu parka
Pa baš zato što je raspust, mogli bi se malo aktirvirati po kući, jer meni nije raspust!!!!

oterale je neke kokoske sa dipa

punjene paprike sa šampinjonima.
kilogram babura napunim sledećim filom: izdinstam veću glavicu luka, pola kile šampinjona (sitno sečeni) i 2 šargarepe, malo ljuspica od soje i vezu peršuna. začinim začinom c, biberom, alevom paprikom, belim lukom....
napunim paprike i zapečem ih u rerni. deca to jedu sa mileramom, a mi ovako....
brokoli sa susamom i soja sosom, krompir bareni i filete oslica zapecene u rerni, samo nemam ideju sta da stavim od zacina ili kako vec da ih spremim,obicno ih samo stavim u rernu,prelijem maslinovim uljem,ruzmarinom i limunom,al sada bih mozda da promenim: S

Jel ima neko pojma šta bih mogla da uradim sa višnjama iz rakije?
Sem da ih pojedem ovako na suvo...

Nemoj tako Linda, stvarno nije tacno
Ja cu danas pileci paprikas sa noklicama ako mi se posle bude kuvalo
Izdinsta se crni luk, pa se doda piletina - ja dodam batake bez kosti, proprzi, pa na laganoj vatri uz dodavanje vode, malo belog vina, Kad je meso mekano, dodaju se noklice - umutim jaje i brasno da bude gusce od palacinki ali mekse od testa, pa kasicicom vadim i spustam u paprikas koji krcka na tihoj vatri
Mljac

pa ako te ne mrzi možeš da napraviš švarcvalder tortu
u nju idu pijane višnje =)
 Višnje + alkohol + čokolada = de me nađe!
  Višnje + alkohol + čokolada = de me nađe!