cecilija64
Iskusan
- Poruka
- 5.057
opusteno bre Cecilija,raspust je!!!![]()
Pa baš zato što je raspust, mogli bi se malo aktirvirati po kući, jer meni nije raspust!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opusteno bre Cecilija,raspust je!!!![]()
ne pratis fabulu parka![]()
Pa baš zato što je raspust, mogli bi se malo aktirvirati po kući, jer meni nije raspust!!!!

oterale je neke kokoske sa dipa![]()

punjene paprike sa šampinjonima.
kilogram babura napunim sledećim filom: izdinstam veću glavicu luka, pola kile šampinjona (sitno sečeni) i 2 šargarepe, malo ljuspica od soje i vezu peršuna. začinim začinom c, biberom, alevom paprikom, belim lukom....
napunim paprike i zapečem ih u rerni. deca to jedu sa mileramom, a mi ovako....
brokoli sa susamom i soja sosom, krompir bareni i filete oslica zapecene u rerni, samo nemam ideju sta da stavim od zacina ili kako vec da ih spremim,obicno ih samo stavim u rernu,prelijem maslinovim uljem,ruzmarinom i limunom,al sada bih mozda da promenim: S

Jel ima neko pojma šta bih mogla da uradim sa višnjama iz rakije?
Sem da ih pojedem ovako na suvo...![]()

Nemoj tako Linda, stvarno nije tacno
Ja cu danas pileci paprikas sa noklicama ako mi se posle bude kuvalo
Izdinsta se crni luk, pa se doda piletina - ja dodam batake bez kosti, proprzi, pa na laganoj vatri uz dodavanje vode, malo belog vina, Kad je meso mekano, dodaju se noklice - umutim jaje i brasno da bude gusce od palacinki ali mekse od testa, pa kasicicom vadim i spustam u paprikas koji krcka na tihoj vatri
Mljac

pa ako te ne mrzi možeš da napraviš švarcvalder tortu
u nju idu pijane višnje =)
Višnje + alkohol + čokolada = de me nađe!