Šta kuvamo DANAS?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oterale je neke kokoske sa dipa :roll:

Nemoj tako Linda, stvarno nije tacno :(

Ja cu danas pileci paprikas sa noklicama ako mi se posle bude kuvalo

Izdinsta se crni luk, pa se doda piletina - ja dodam batake bez kosti, proprzi, pa na laganoj vatri uz dodavanje vode, malo belog vina, Kad je meso mekano, dodaju se noklice - umutim jaje i brasno da bude gusce od palacinki ali mekse od testa, pa kasicicom vadim i spustam u paprikas koji krcka na tihoj vatri

Mljac

punjene paprike sa šampinjonima.
kilogram babura napunim sledećim filom: izdinstam veću glavicu luka, pola kile šampinjona (sitno sečeni) i 2 šargarepe, malo ljuspica od soje i vezu peršuna. začinim začinom c, biberom, alevom paprikom, belim lukom....
napunim paprike i zapečem ih u rerni. deca to jedu sa mileramom, a mi ovako....

punjene paprike sa šampinjonima.
kilogram babura napunim sledećim filom: izdinstam veću glavicu luka, pola kile šampinjona (sitno sečeni) i 2 šargarepe, malo ljuspica od soje i vezu peršuna. začinim začinom c, biberom, alevom paprikom, belim lukom....
napunim paprike i zapečem ih u rerni. deca to jedu sa mileramom, a mi ovako....

Lep recept i posan ako se izostavi mileram.
Moraću ovo da probam.
Hvala pričalice.

brokoli sa susamom i soja sosom, krompir bareni i filete oslica zapecene u rerni, samo nemam ideju sta da stavim od zacina ili kako vec da ih spremim,obicno ih samo stavim u rernu,prelijem maslinovim uljem,ruzmarinom i limunom,al sada bih mozda da promenim: S

brokoli sa susamom i soja sosom, krompir bareni i filete oslica zapecene u rerni, samo nemam ideju sta da stavim od zacina ili kako vec da ih spremim,obicno ih samo stavim u rernu,prelijem maslinovim uljem,ruzmarinom i limunom,al sada bih mozda da promenim: S

A da probaš ovo
3. Fileti oslića pečeni u rerni sa paradajzom: filete oslića posoliti i ređati u pleh, preliti sa malo ulja (može obino ili maslinovo) i odozgo ređati pradajz isečen na osmine. Sve to gurnuti u rernu i ispeći.
Samo izaberi zaćine po svom ukusu, po meni lepo ide origano

Nemoj tako Linda, stvarno nije tacno :(

Ja cu danas pileci paprikas sa noklicama ako mi se posle bude kuvalo

Izdinsta se crni luk, pa se doda piletina - ja dodam batake bez kosti, proprzi, pa na laganoj vatri uz dodavanje vode, malo belog vina, Kad je meso mekano, dodaju se noklice - umutim jaje i brasno da bude gusce od palacinki ali mekse od testa, pa kasicicom vadim i spustam u paprikas koji krcka na tihoj vatri

Mljac

pa kako nije:think:
zar nije ona napisala kako ce za leto a zene skocile kako je majka-nemajka jer nece da vodi dete,da joj je preci provod od deteta i onda se ona uvredila i rekla e idem ja s foruma:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back