- Poruka
- 20.599
Nisi još stigla ništa da naučiš, ili je taj 'kuvati s ljubavlju' recept odatle ?![]()
Kako mackica odmah izvuce kandze kad je kuhinja u pitanju!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi još stigla ništa da naučiš, ili je taj 'kuvati s ljubavlju' recept odatle ?![]()

Jao poverljiva, ti si baš antitalenat
Jesi izmislila recept sama?
Mi odosmo sutra na Zlatibor, u apartman
Znači, smišljam meni, da bude brz, zdrav, sa Zlatiborskim namirnicama![]()
![]()
A meniiiiiiiiiiiiii?!![]()
Vidim da nam dolazis uskoro,odbrojavanje je krenulo...Jao poverljiva, ti si baš supertalenat
Jesi izmislila recept sama?
Mi odosmo sutra na Zlatibor, u apartman
Znači, smišljam meni, da bude brz, zdrav, sa Zlatiborskim namirnicama![]()
![]()

I tebi cemo dati da probas mucenice nasa....Vidim da nam dolazis uskoro,odbrojavanje je krenulo...

Hvala isecret
Evo recepat:
paprike (bilo kakve imate) očistiti, izdubiti i napuniti mešavinom - sira, jaja, belog luka u prahu, peršunovog lišća i iseckane pršute. Ali da ne budu skroz pune. Poređati ih uspravno jednu uz drugu na nauljen pleh, posuti odgore malo uljem i gurnuti u rernu
Ili, sačuvati 'poklopac' od paprika; pa kad se napune zaklopiti ih i pržiti u ulju
Eto, to mi se jede baš već nekoliko dana

il' sta?)
)

Al' treba i doručak i ručak i večera
i to za min. nedelju dana
Biće tu i makarona sa nečim od toga, i gibanČice, ne verujem pogačice sa čvarcima, toliko luda baš nisam.... I nešto obavezno sa jagnjetinom... Mada je ja ne volim, ali ima ko voli
![]()

da znaš da ću da probam, hvala![]()

Očistiti peteljku, i semenke. Znači - izdubiti; a ako te neko pita - kožica ne može da se očisti na presnoj paprici
Ne znam količine, zavisi koliko paprike, pa recimo na 250 g sira idu dva jaja. Može i belance posebno da se umuti pa umeša. Beli luk u prahu, ili granulama ima da se kupi u svakoj prodavnici, među začinima; jednostavniji je za upotrebu kod takvih jela, lakše se 'rasporedi'.
Peršuna, otkud znam, kokliko ga voliš; može i bez peršuna .confused:
Ne napuniti do kraja da ne bi curilo napolje, jer nadev malo 'naraste'
Pršute - isto, koliko voliš, oko 150 g recimo
Što se tiče rerne, to sam već rekla - ne pitajte me za dužinu vremena, i celzijusove stepene![]()
Ovo je mnogo dobro samo sto ja ne stavljam beli luk u prahu..a dodam jednu kasiku griza..mackice..probaj to sve samo dodaj jednu kasiku griza..bude savrseno..
pa zlatiborska (uzicka, komplet) lepinja sa pretopom, prsutom i jogurtom...a mogu da se dodaju i duvan cvarciKajmak, sir, pršuta, duvan čvarci![]()

Hvala isecret
Kockice, ne izvlačim ja kandže, ja se šalim sa poverljivom, onaje baš SUPERTALENAT, kako u kuhinji, tako i u ostalim sferama
Evo recepat:
paprike (bilo kakve imate) očistiti, izdubiti i napuniti mešavinom - sira, jaja, belog luka u prahu, peršunovog lišća i iseckane pršute. Ali da ne budu skroz pune. Poređati ih uspravno jednu uz drugu na nauljen pleh, posuti odgore malo uljem i gurnuti u rernu
Ili, sačuvati 'poklopac' od paprika; pa kad se napune zaklopiti ih i pržiti u ulju
Eto, to mi se jede baš već nekoliko dana
Uuuu, svaka čast za ovoOvo je mnogo dobro samo sto ja ne stavljam beli luk u prahu..a dodam jednu kasiku griza..mackice..probaj to sve samo dodaj jednu kasiku griza..bude savrseno..
Baš fali nešto tako

.
)Poverljiva, angažovala si me. Samo dok prođe odmor
Evo, hoćeš u međuveremenu recept za pitu sa šampinjonima
Šampinjone iseći na listove i izdinstati na luku; dok ne ispari voda iz njih (ne mora skroz). Začiniti - vegeta, malo bibera, može bosiljak.
Posebno obariti pirinač; ako se ne posti može u vodu u kojoj se bari ubaciti jednu kocku za goveđu supu.
Izmešati pirinač i šampinjone, uzimati po tri kore, između ih namazati mešavinom ulja i kisele vode; na treću stavljati nadev, umotati i staviti da se peče u toplu rernu (ne znam na koliko vremena)
)Ali, mico ŠTA ti nije uspelo?
Jesi ukapirala na kraju šta nije bilo dobro?
Nije bilo dovoljno pečeno, nije bilo dovoljno začinjeno, ili je bilo prezačinjeno; ili ...???