tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
kako spremate zapečnu boraniju tj da li mogu da zapečm onu žutu ili mora da bude zelena? tražim nešto po netu i vidim da većina raceeta ide sa onom zelenom a ja imam onu žutu, dugu, tanku, domaću : S
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro sam probo neke mantije shatro s mesom..ono 80% luk covece podrigusa najgora..i ne volim kad se tako sabije jedno do drugog ostane zivo testo
ma probaću, pa i ja znam da je moja baka spremala samo ovu boraniju, jer je to tetkina domaća i da nikad drugu nije spremala, sad si pe podsetila : )
a neće da se baci, ja boraniju i živu mogu da jedem
nego da li prvo da je obarim ili da je pordinstam sa lukom i šargarepom,šta misliš?
džordži, kaži mi da se šališ, zar ti, el znaš ti kolko su mantije nezdrave i kolko tu masti ima??
ma probaću, pa i ja znam da je moja baka spremala samo ovu boraniju, jer je to tetkina domaća i da nikad drugu nije spremala, sad si pe podsetila : )
a neće da se baci, ja boraniju i živu mogu da jedem
nego da li prvo da je obarim ili da je pordinstam sa lukom i šargarepom,šta misliš?
već sam je spremila, al sam prvo prodinstala i zalila pavlakom neutralnom i jajima i mnooogo je dobra
videh danas neki koji je odlicno izgledao, i inace vec duze vreme mi se vrti po glavi da probam nesto tog tipa,ali nit da se odlucim za recept,niti da nadjem nekog sa iskustvom ko je vec pravio nesto tog tipa.

i manje kilograma

, poklon od svekra i svekrve za nase vencanje

ne kuvam ja
kuvala kafana teleće repove