shushu
Iskusan
- Poruka
 - 6.962

Pileći bataci i krompir u rerni, kao prilog cvekla, paprike i kornišoni.
Iz tegle, kupovni.

Iz tegle, kupovni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Danas...Brokoli..sargarepa,krompir i biftek
![]()
Mogla sam i manju sliku ali nisam htela...
i
pecena bundeva..sa cimetom
![]()
...ne liči mi na pečen......bundevu ne volim ni u kom obliku, ali ovo gore je odlično, nego jel ovaj biftek
kuvan...ne liči mi na pečen...
![]()

Kuvan....
Jedva cekam da dodje Poverljiva i vidiiiiiii...
ćureći batak je mariniran od juče uveče...2dl ulja,so,ruzmarin,safran(od toga će dobiti ekstra boju koža kada se ispeče) i majoran...to će u vatrostalnu sa šargarepom sečenom na štapiće i i mladi patlidžan onaj baš sitan koji sam kupila jedan džak na pijaci za sitne pare,pošto nisu mogli da prodaju i stavila u zamrzivač...jako je dobar i ako se ukiseli za zimnicu,ali nisam imala vremena da se bakćem sa tim....znači par komada izvadila iz zamrzivača,samo ću da ubacim na par minuta u vrelu vodu,i onda staviti pored ćurećeg bataka i šargarepe...sve to u rernu u vatrostalnoj i neka se sokovi sjedine i peče...biće i supice od ćurećeg vrata sa puno kelerabe,šargarepe,celera,pašternaka,manjeg krompira...i zelena salata...
a pošto mi popodne dolazi par dragih forumašica sa decom jel to blam ako izvadim iz zamrzivača sitne kolače koje sam ranije pravila,i pošto sam napravila previše deo ostavila u zamrzivač...to bi im poslužila,i možda pošto će mi rerna biti uključena ispečem haše(lisnato testo sa viršlom i senfom)...

Joj ovo zvuci preukusno..
Nego domacice, jel ste videle onu reklamu Magi za pecenu piletinu u kesi bez ulja ( ne reklsmi su bataci) sa nekim njihovim zacinima?
Da li to vredi probati?![]()
![]()

,

pa pitaj minju =)
Ma mrzi me da se logujem.
Mislila sam da nije neka od vas pravila pa se razume u ta testa što moraju da odstoje nakon pečenja da bi bila jestiva. Kao medenjaci.
...eno ja ti odgorovila...![]()

Videh. Hvala.
Napraviću ga pa šta bude. Ušuškaću ga u foliju i krpu i u špajz, pa nakon 7 dana ili ide u tanjir ili u đubre.
ama pile ženo, eno ti je minja na kulinarstvu negde =)