gost133745
Aktivan član
- Poruka
- 1.330
ja strajkujem... ne kuvam vise!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' se taj surimi kuva, ili peče (pržiTjesteninu (masnice) sa surimijem, jogurtom, bijelim lukom i vlascem... I maslinama, njam...
)?Mozes da ih upotrebljavas i svjeze tj. samo se odmrznu, ali ja vise volim da ih przim, dinstam ili ubacim 2 minuta u kljucalu vodu ( ne smije duze, jer pocnu da se raspadaju)... Doduse, i kad se dinstaju, sve se razmotaju, ali ja ih volim takve, okupane u umaku...Jel' se taj surimi kuva, ili peče (prži)?
Ili može oba, i šta je lepše?

Mozes da ih upotrebljavas i svjeze tj. samo se odmrznu, ali ja vise volim da ih przim, dinstam ili ubacim 2 minuta u kljucalu vodu ( ne smije duze, jer pocnu da se raspadaju)... Doduse, i kad se dinstaju, sve se razmotaju, ali ja ih volim takve, okupane u umaku...![]()
))Mackice, ako provalis kakav super recept, bachi ga ovamo...
Robine, kuvacemo jednom ti i ja... Moze?![]()
Ja cu danas pilece belo meso sa prelivom od pecuraka i malo ce tu i brokola da uleti, a bogami i kukuruza secerca. Njami jedva cekam
Kakva je to salata? Girice nisi valjda przio u ulju?

Nisam ni ja poljoprivrednik pa znam sto je krtola.A- ha..E, pa ja sam devojka sa sela i ne razumem se u to sta je rizoto...
Jel preliv od pecuraka rucne izrade ili je kupovni?
Nisam ni ja poljoprivrednik pa znam sto je krtola.
A rizxoto.....obozxavammmmmm![]()
Rizxoto se sprema na sljedeci nacin (najbolji je od sipe i hobotnica, a moze i od plodova mora):Pa sta je to rizoto?