Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.282
A mene je iskulirala za kolač 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ajd smanji moj končani džemper, mokar bio na štriku pa se isteglio

A mene je iskulirala za kolač![]()

malo dete i ja smo smuckali za par minuta mafine sa cokoladom i visnjama,super su
a ja sam danas skuvala i detetov duks iz amerike,do pupka mu je
cus ne moze na 60 stepeni pamucni duks![]()

kod mene u kuci,pilav je samo meso,luk i pirinac u tepsiji u rerniNi ja nikada to kod kuće nisam znao da definišem !
Jel je rižoto, jel je djuveć, ili pilav![]()
Prem da je djuveč definisan!
moji nema sanse da se toliko potrude,pre bi jeli sa hlebom samo nista sami da ne rademm i ja idemo na slavu posle posla, a deci sam spremila cufte u paradajz sosu, samo da skuvaju krompir i naprave pire
nije, nego nije stigla
dakle bezimeni kolac sa rumom i kafom.
patispanj je klasican: 6 jaja (odvojiti zumanca i belanca), 6 kasika secera, 6 kasika brasna, 50ml ulja, 70ml mleka, 3 kasike kakaa i jedan prasak za pecivo. smuckati sve sastojke osim belanaca. belanca istuci u cvrst sneg i dodati smesi. patispanj peci na 200 stepeni oko 20, 25 min. gotov je kad se odvaja od stranica tepsije ili kad zabodes cackalicu, a ona izadje suva
vruc patispanj preliti sa ugrejanim mlekom (2dl) u koje ide 2 kasike secera i pola bocice ruma dr.etker-to kazem zbog velicine, jer je ta bocica veca od onog ekstrakta koji je u bas maloj bocici.
Fil: 7dl mleka skuvati sa dva pudinga od vanile, 4 kasike griza, 2 pune kasike nes kafe i druge polovine bocice ruma (ili vise, ko kako voli) i 6 kasika secera. kad se fil ohladi, dodati mu 100g putera umucenog sa 50g secera u prahu. fil ide na patispanj, a preko glazura od 100g cokolade, 2 kasike ulja, 50g margarina i 50ml mleka.
Tenkju![]()

malo dete i ja smo smuckali za par minuta mafine sa cokoladom i visnjama,super su