Šta kuvamo danas six

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
23730710_1695632333790134_1143708859_o.jpg

palo ih je mnogo za slobodu...ovaj, za supu...:rotf:
ova će sutra u lonac...:zskace:

Диснотор.

Volim ono slicno paprikašu sto se tada pravi, ali skoro crno i gusto, od svega i svacega. I vruuuceee cvarke :rumenka:

Ja sam se jutros komirala. Za nekoga ko se budi oko 6, ustati u 20 do 9 je vrrrlo retko.
Hoću da se razvlačim ceo dan. Moooozda samo neka setnja i kafa predvece.
Bice kasni rucak- rana vecera. Morski plodovi, pirinac- proso, pa u rernu. I salata spinat-rukola-trakice sargarepe. Necu ni u kuhinji da se cimam. Danas lenstvujem za sve pare :)

kuva se domaća supa od dvorišne koke...stavila sam samo dva krila i bubac i evo je žuta ko dukat...:eek:
biće šnicle u sosu od šampinjona,krompirići i supus salata...

spakovala kokošetinu za supu...:zaljubljena:
a posle videh da je prijatelj očistio i spakovao mi i dve bundeve...spakovano i to u friz za krem čorbe...biće ovo divna zima...:heart:

lignje i kozice danas
komarce, sampjer, grdobina i molici nek cekaju u zamrzivacu

dosli tvoji? sta je ovo prvo?

muz radio neki plan za pecenjaru ribe,pa nece platiti al ce dati przene rubu.ja usla da izaberem,prvi put sam usla u takvu radnju i izasla sva zelena.sto se strasno oseti ulje... :(
rekla sam muzu,bas da ne propadnu pare,donesi ti jednom sarana i soma,pa valjda ce biti jestivo

dosli tvoji? sta je ovo prvo?

muz radio neki plan za pecenjaru ribe,pa nece platiti al ce dati przene rubu.ja usla da izaberem,prvi put sam usla u takvu radnju i izasla sva zelena.sto se strasno oseti ulje... :(
rekla sam muzu,bas da ne propadnu pare,donesi ti jednom sarana i soma,pa valjda ce biti jestivo

orada kod vas vjerojatno

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Komarča

nisu dosli, al zaladilo dovoljno da nam posalju svjezu busom
kaf dodje brod caca to u stiropor i led pa posalje

nek ti daju svjezu ribu po izboru kao kompenzaciju pa sama spremi

Koji je najbolji način za pripremu tolstolobika iz Tise ? Dragiša pomagaj :)

Исечеш у шницле, уваљаш у мешавину белог и кукурузног брашна и пржиш.

evo Elektrika odgovorila...plus u mešavinu brašna dodaš začine...vegetu ili mešavinu začina za ribe...ja sam pre za mešavinu
u dubokom ulju peći

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back