Adriana Lima
Queen
- Poruka
 - 15.266

vraganice za ovaj recept ne moras da cekas belanca poto zumanca idu u fil sa medom...samo ti 2 jaja trebaju i to bademovo brasno nisi sve potrosila pa da se ne baci

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@vragana @sofija pogledajte sta je napravila devojcica od 13 godina
nikakve ste kuvarice![]()

i ne samo to
nego vidje sto mala ima rernu![]()

promenila sad verziju pre jedan pleh dole, drugi gore a sredina prazna...pekla ih 8min pa izvadi, promeni plehovima mesta onaj sto je bio dole stavi gore i onda pece jos 8 min.... pitam se da li ukljucuje ventilator...volim ja ove uvrnute recepte mozda upale![]()
cekaj to je testo ko puslica a fil vam je zumance sa secerom u osnovi?
pa kako ne umrete hbt
mislim ja to ne volim i ok ko voli, ali brate mnogo je
aj puslice ok kontam, al na njih jos secera, pa previse bre
e, rerna je sjajna
ako imas ventilator mislim da nece smetati, ipak se to zapravo susi
zagreje rernu na 160C pa kad stavi macarone smanji na 150...ajde vragana ti ovu verziju a ja cu da izguglam neku jos uvrnutiju ako ne uspeju...evo i sve cu da prevedem da ti bude lakse
ma imas raznih filova
ovaj je takav
a tijesto je s bademovim brasnom i nema neke veze s puslicom
kad probas bit ce ti jasno
pricam za ovaj klip
kazem kao puslica, mislim u osnovi je to, to bademovo brasno nista ne umanjuje cinjenicu da je ovo ofarbani secer od kolaca
ne volim takve stvari
U subotu na vikendici kuvali pasulj sa kolenicom i kobasicama u kotlicu. Nauzivali se i ostalo je za jos koji dan..
Ja ponela nazovi tortu..kupila sam novi obruc, pa da isprobam.Piskote, neki kremic i od gore žele sa šumskim vocem.Pojelo se odmah.
Danas sam mimo pravila za rucak pravila gibanicu i krem corbicu od paradajza.
Svega ima i za sutra...

NIje to krempita bre
msm...mozda lici,al nije
Ja sam ovo `tela juce...al sipak
Pogledajte prilog 413294