Grasak,pirinac,bubci,sargarepa.Skuvano.Bilo je dosta,pojedeno.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jedva stigla da ru;am u 6..imala goste drage...
baklava sa višnjama vrh uspela kao i uvek..
mama još donela bundevaru koju je naprskala i rumom...šašava žena..
donela i oblande i petrogradske kocke...
ima da se sladim narednih nedelju dana...![]()
ja sam danas tri bundeve kupila na povratku iz perleza
drzite mi palceve
iduce godine ima da ih sadim : ))))
jejejejeejjejejejejejejjee
....evo drzim na obe ruke....jel ce da bude mesta i za jos nesto drugo osim bundeva, m?

ja sam i magarca trazila : )

mojoj miloj majcici sutra 76 rodjendan,zavrsila sam ciz kejk

Moj sin se setio nekih keksica "okrugli, rone se, nisu banini, nisu coko-keksici, nisu vanilice...nesto slicno, ne znam kako se zovu, odavno si ih pravila".![]()
Pa smo po "licnom" opisu zakljucili da su mozda ovi:
............![]()
![]()
Za sutra smo dogovorili i suve kokos kiflice, pa sam mirna, sto se njega tice, bar nedelju dana.

boze me sacuvaj.volim pilecu dzigericu,al mislim da je zbog ove slike jedno vreme necu jesti

što,šta joj fali?
doduše ja volim kad je malo više reš,al ajd.
nego...jel vam se desilo nekad da je pileća dzigerica toliko gorka da ne može da se jede
ja pre neki dan uzela u mesari gde uvek kupujem,još mi je oni ispekli na roštilju
sve sam bacila
ni kerovi nisu hteli da je jedu![]()
što,šta joj fali?
doduše ja volim kad je malo više reš,al ajd.
nego...jel vam se desilo nekad da je pileća dzigerica toliko gorka da ne može da se jede
ja pre neki dan uzela u mesari gde uvek kupujem,još mi je oni ispekli na roštilju
sve sam bacila
ni kerovi nisu hteli da je jedu![]()
da <3
ni ja, od djetinjstva
Kod dede u selu je bilo jedno jedino stablo, valjda u citavom okrugu i to na nicijoj zemlji. Imam utisak da su se tom stablu svi klanjali iz nekakvog cudnog postovanja. Nikada ga niko nije obrao sam. Svako ko prodje ubere malo i produzi dalje.
A ovde moj muz nadje na pijaci, kad se seti da im je vreme. Sve u svemu, polako su nestale.
mi smo imali u basti, kod babe
i brali smo ih otac i ja pa nizali na konac da se suse : )