dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
zeno majko domacico sad mi dodje da ih napravim

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam od gotovih tankih kora naprvila pitu sa sirom...ubih se ..to mi je i rucak danas...
Pogledajte prilog 412765

uhh bree..sve ovo volim...Danas pileća krilca, pohovan karfiol i kupus salata. I keks na mašinu, upravo jedan grickam dok pišem ovde.

Pizza, ali sa "onim" gljivama...još uvek smo živi i ništa nam ne fali bez obzira što su svi ljudi oko nas čudno zeleni i imaju po 6 ruku i tri glave...

Sladak kupus dinstan sa mesom

Ja uvek ostavim testo da odstoji kad pravim sa svezim kvascem
kad pravim sa suvim onda ne ostavljam
ono sto je meni cudno kod Metlinih kiflica je sto nemaju onu klasicnu formu kiflica
e to me samo buni

....znaci da se ne mucim nego da dodjem da rucam :krenula:
...ovo cu i ja veceras za sutra da spremim....taman da imam sta za vikend da jedem, a da ne dzedzim pored sporeta po ovako lepim danima....
Pa napisala sam sta je
Nisam imala vremena da razvlacim testo seckam i sl
Samo sam jufkice odvajala pa spljostila ko tortilje pravila, pa filvala i smotala i mars u rernu
Bila sam mrtva gladna ko ce bre da se igra
Uostalom oblik je najmanje bitan
Napravi ga u obliku zeca, bitno da je jestivo
Ovo je sa suvim kvascem, ja samo njega furam vec duze vreme
- - - - - - - - - -
DodZi![]()
E kad smo kod suvog kvasca...da li je neko kupovao onaj suvi kvasac što se prodaje u lancu prodavnica jeftine hrane , što je čini mi se 100 gr negde oko 70 dinara. kako se to koristi, koliko ide suvog kvasca na koliko brašna ?

Bogami bilo je expresno, bez oklagije raspremanja stola i ostalih drndanjaAaa...promakao mi taj deo sa motanjem
al cenim da si isto vremena potrošila otprilike
meni to motanje najmanje vremena oduzme

Ja samo dr Oetker suvi kvasac kupujem
sa drugima nemam iskustva
Jedino on hoce da se digne da prostite
kad ga metnem u onu pekaricu za hleb