Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zarad skraćenog vremena pravljenja može li to da se zamesi pa izmeša sa filom i onda peče u komadu u tankom sloju :think:
sproću testa koje je baš pomekano :think:

...pa ne znam to jos nisam probala, a ove moje se premazuju rastopljenim puterom i zumancem pre nego se urolaju..pa ne znam kako bi to ispalo...mada
sto ne bi moglo, sve moze pa bice kao neka proja sa sirom od belog brasna....

- - - - - - - - - -

Смешно ми је када ме у кафани келнер пита - Лук хоћете?

....e sto ja volim prave ćevape kad se ljudski naprave, peku na pravom rostilju od cumura i onda dosta luka uz njih i vruca pogaca.....a to nisam jela sto godina
niti znam gde ima tako....

...pa ne znam to jos nisam probala, a ove moje se premazuju rastopljenim puterom i zumancem pre nego se urolaju..pa ne znam kako bi to ispalo...mada

- - - - - - - - - -

....e sto ja volim prave ćevape kad se ljudski naprave, peku na pravom rostilju od cumura i onda dosta luka uz njih i vruca pogaca.....a to nisam jela sto godina
niti znam gde ima tako....

ima u novom travniku
mi ljetos svratili : )

Добро си их похвалила, све им је баш ок. И шваргле имају добре.

...gde je bre ta mesara?
...jao sto nisam jela svarglu milion godina, ona bas mora da bude dobra....da bi bila jestiva...

- - - - - - - - - -

ima u novom travniku
mi ljetos svratili : )

...e fala ti ko sestri, jos samo da to prebacis negde blize pa da imam neke vajde od toga :)

ne baš proja, ali neka vrsta punjene pogače ili hleba, mene mrzi da se akam samo za ja, a treba mi nešto za doručke i večere da nije kupovno, a proju ne ljubim, guši me

ne baš proja, ali neka vrsta punjene pogače ili hleba, mene mrzi da se akam samo za ja, a treba mi nešto za doručke i večere da nije kupovno, a proju ne ljubim, guši me

...pa onda se malo zabavi pa napravi ljudski mozes i ovo Dragisino da iseces kao ovo moje, brze ti je i jednostavnije...pa kad se ohladi u kesu i imas tako za dorucak, veceru....uz sta hoces...ja bi bar
tako....doduse ja volim proju jos kad je fin recept bude lepa i drugi, treci dan, ako ostane :rumenko:

e mrzelo me da razvlacim po stolu i seckam
jaaako sam gladna nisam nista od rucka jela, nema sanse da se igram celo vece

ja sam ovo u male jufkice pa ih razvucem nafilujem urolam i sljus bre u tepsiju

kad budem na vreme ovo planski pravila napravicu po psu, bas ko kiflice oblik, jednu tepsiju sa dzemom jednu slane, to cu ovih dana

sad dragisine debilne kiflice ko metlini kurcici :rotf:

image

e mrzelo me da razvlacim po stolu i seckam
jaaako sam gladna nisam nista od rucka jela, nema sanse da se igram celo vece

ja sam ovo u male jufkice pa ih razvucem nafilujem urolam i sljus bre u tepsiju

kad budem na vreme ovo planski pravila napravicu po psu, bas ko kiflice oblik, jednu tepsiju sa dzemom jednu slane, to cu ovih dana

sad dragisine debilne kiflice ko metlini kurcici :rotf:

image

....jaaaooooooooooo :rotf:

e zakinula sam na zejtinu, nema sanse ja punu solju da stavim, ne znam ni dal sam pola, odokativno ja to sve sljusnem u ciniju, ne merim nista....vagicu i nemam :lol:

da sam imala puter pa bih stavila vise, ovako kako je trenutno bice valjda dobro
ja kad pravim kalcone od testa za picu stavljam mnogo manje zejtina, nista im ne fali
a ovde ima jos i pavlake i ona ce da zamasti...

- - - - - - - - - -

....jaaaooooooooooo :rotf:

si videla
devojacki san na metlin nacin
doduse kratki su mi a debeli i nisam se proslavila al aj sad :rotf:

- - - - - - - - - -

fil: udinstano mesano mleveno sa lukom so biber kari

...evo vidim da su fasirane zavrsile u kiflama..jos malo pa ko pancerote da si pravila :)

...bice dobre, pavlaka je masna toliko da moze i bez ulja dodatog sigurno....
..sad cekamo da vidimo kako izgledaju pecene, nemoj da zaboravis presek slucajno :ok:

..pa moglo je da odstoji malo pre pecenja da odmori....jedino ako mu ne bude tezak taj fil..ajd videces kad budu gotove...

pa to, bojim se malo pravo ti kazem

al de da mi stoji umirem od gladi bre u 5 sam zadnji put jela :pljus:

sta bude bice, ako je gletavo mnogo unutra mogu da ih presecem pa dopecem
kako god okrenes nekako cu da ih povadim hebem mu misa cu dumrem od gladi do tad :lol:

idi na sta radite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back