ma neke stvari sam zeznula, al to mi je tek druga torta od fondana ikada : ))))
...to mozda ti vidis, ja ne..meni je perfektna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neke stvari sam zeznula, al to mi je tek druga torta od fondana ikada : ))))

dajder ovu tvoju verziju sociva
odlicno izgleda : )
Posebno skuvano socivo, ocedjeno. Pomesano sa povrcem; (ovde sam imala vec pripremljenu pecenu papriku, malo paradajza, sargarepu skuvanu na pari, pa baceno na kratko na maslinovom ulju da se proprzi), kod nas su obavezne masline, sitno iseckani beli deo praziluka, sve lagano pomesano da se ne skasa; zacine koje volis, ja stavim suvi persun i biber.
Pravim i verziju socivo, svezi praziluk, masline, malo ajvara (moze i bilo koja verzija pindzura), maslinovo ulje, zacini. Kad jednom napravis onda vidis koji ti ukusi pasu, pa tako povecavas ili smanjujes nesto.
...to mozda ti vidis, ja ne..meni je perfektna![]()
То зависи од величине, старости и дехидрираности главице и наравно од дебљине одрезака.Vragana,pravi si majstor. Ne poznajem te crtane junake (kad stignu unučići onda ću verovatno opet biti u toku), ali je divno napravljeno. I cvetići su preslatki.
Ja sam pohovala karfiol i totalno sam omanula. Em sam se namučila, usmrdela kuću, a moji svi razočarani što nije pohovana piletina. Što je najgore, ni meni se ne svidja. Gledala sam recepte, pa kažu, samo malo prokuvati karfiol, 3-5 minuta da ne omekša previše pa da se raspada. I onda ga nisam kuvala dovoljno, a nije uspeo da omekša ni tokom prženja, tako da je ostao tvrd. Držim se ja ubuduće čorbe od karfiola.
ja ga uglavnom corbasto kuvam
al probacu ovo, fala : )
- - - - - - - - - -
znacu za naredni put : )
...samo da kazem, jako si velika konkurencija ovima koje vec rade torte za prodaju....da hoces i imas kad mogla bi ih ugroziti, al ozbiljno....

Vragana, torta je za 10. Zaova će se oduševiti.

De je cickava da ti zaovu oznaci ko infantilnu
Pa ovo je sjajno
Aj ti deder profil na kupindu i fejsu napravi sa ovim pa da zaradis nesto dodatno
Meni bi bilo zao da rasecem tu tortu![]()
al ga napravi Vragana, koliki trud i rad i pojede se dok kažeš keks ali vredi![]()

Vragana, daj radi ovo za pare... sta te briga, pa rade samo dekoraciju usluznu...
ja bih to prva koristila, pravim fantasticne torte, ali ih ukrasim kao nogama![]()

I Mashu i Mashu!!!aj ti pravi torte ja cu ih dekorisat
preduzetnice da budemo
- - - - - - - - - -
inac,e ostalo mi dosta smedjeg fondana u boji medjeda
sad moram napravit medjeda
da se ne baci![]()
...znaci, redom.![]()
mada, i vukovi su hit
u onim svojim kolima hitne pomoci : )

Ja se jos uvek radujem ukrasenim tortama, deca prevazisla, ali ja nisam. Ne znam imam li negde fotografiju kad sam sestricu (uprkos zabrani) napravila Talicnog Toma, svi su skakali od radosti, zamalo da sakrijem tortu jer je prethodno bilo "ma ne, veliki je, sta ce mu ukrasavanje" .![]()

zmu se dvoumi izmedju aviona i lego kocaka trenutno![]()

Vragana,pravi si majstor. Ne poznajem te crtane junake (kad stignu unučići onda ću verovatno opet biti u toku), ali je divno napravljeno. I cvetići su preslatki.
Ja sam pohovala karfiol i totalno sam omanula. Em sam se namučila, usmrdela kuću, a moji svi razočarani što nije pohovana piletina. Što je najgore, ni meni se ne svidja. Gledala sam recepte, pa kažu, samo malo prokuvati karfiol, 3-5 minuta da ne omekša previše pa da se raspada. I onda ga nisam kuvala dovoljno, a nije uspeo da omekša ni tokom prženja, tako da je ostao tvrd. Držim se ja ubuduće čorbe od karfiola.
)
Navijam za kockice!![]()