- Poruka
- 122.197
naravno da moze drugo meso, ja pravim tu kombinaciju meso pecurke paradajz sos, stavljam sitno seckano ili mleveno meso
zovem ga apgrejdovani bolonjez
zovem ga apgrejdovani bolonjez

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nabavi jos rasol i stizem![]()
Nemam to, imam fantu i booster.

Лепо ставиш рибанац и нема претакања, само док се не укисели једном дневно опереш чаршаФ којим је купус покривен и даске које належу на чаршаФ!dobro me podsetiste...odo da pretočim kupus...![]()
eto, vise ga ne kuvaj i problema nemaja što god skuvam prvi put uspe savršeno, dok drugi put ............. ni nalik
- - - - - - - - - -
tako i danas, prvi put sam kuvao BORŠČ i uspeo je van svih očekivanja![]()

Лепо ставиш рибанац и нема претакања, само док се не укисели једном дневно опереш чаршаФ којим је купус покривен и даске које належу на чаршаФ!

Kako rekoh - pilav
E da i supa pileca
Salata kupus
da ne bi ispalo da prepisujem - ja pravim svinjav. Tako je jedan moj drug govorio, ako je sa piletinom onda je pilav, a ako je sa svinjetinom onda je svinjav. Mada ja mislim da naziv potiče od pirinča.
Čorba od bundeve od juče, ali popravljena i kupus salata, takodje.
@ Dragisha, lepo ti to izgleda. Meni ne smeta džiga, volimo je. A i ta salata sa sirom je privlačna.
da ne kvarim ocenu![]()
da ne bi ispalo da prepisujem - ja pravim svinjav. Tako je jedan moj drug govorio, ako je sa piletinom onda je pilav, a ako je sa svinjetinom onda je svinjav. Mada ja mislim da naziv potiče od pirinča.
Čorba od bundeve od juče, ali popravljena i kupus salata, takodje.
@ Dragisha, lepo ti to izgleda. Meni ne smeta džiga, volimo je. A i ta salata sa sirom je privlačna.

Mi u isto bure stavljamo ribanac i glavice, nema dodavanja vode, nema pretakanja, nema ničega a kupus bude odličan.Лепо ставиш рибанац и нема претакања, само док се не укисели једном дневно опереш чаршаФ којим је купус покривен и даске које належу на чаршаФ!
Mi u isto bure stavljamo ribanac i glavice, nema dodavanja vode, nema pretakanja, nema ničega a kupus bude odličan.
Baš smo ga juče stavili.
°
Mi u isto bure stavljamo ribanac i glavice, nema dodavanja vode, nema pretakanja, nema ničega a kupus bude odličan.
Baš smo ga juče stavili.
°
Па да.Mi u isto bure stavljamo ribanac i glavice, nema dodavanja vode, nema pretakanja, nema ničega a kupus bude odličan.
Baš smo ga juče stavili.
°
Kako ti praviš francuski krompir?
Moja baka tako zvala jelo od kuvanih jaja i krompira kuvanih u ljusci, pa se sve iseče na kolutove i redja, red krompira, red jaja, pa se zalije pavlakom i zapeče. Nije stavljala nikakvo meso, mada ja nekad obogatim jednim redom neke kobasice. Tvoj recept je verovatno nešto sasvim drugo.
Apropo one priče, kako se u različitim krajevima isto jelo drugačije zove, a jedan naziv se koristi za različita jela.
Danas bili ćevapi, pomfrit iz rerne i čorba od bundeve sa sokom od pomorandže i djumbirom, po receptu odnekud. Nije nam se svidela. Bolja je bila moja improvizacija od pre neki dan sa više vrsta zeleni, bundevom, ljutom papričicom....
To kao neka obogaćena musaka. Deluje super.
Može metalac. Ja imam i neke no name šerpe od rostfraja, koje sam dobila pre 25 godina, i odlične su za ravnu ploču.
hvala...do sad sam kuvao na plin pa mi ovo dodje ko prvi sex![]()