gost 345877
Veoma poznat
- Poruka
- 11.521
a ja kuvam na plin od jesenas, ringle nisam nijednom upalila od tada
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja kuvam na plin od jesenas, ringle nisam nijednom upalila od tada
Ми на боотан боцу од тамо негде вероватно одмах после 80., а на гасну мрежу од 90.a ja kuvam na plin od jesenas, ringle nisam nijednom upalila od tada
)))
))))napravila kandirane tresnje slucajno...to mi je omiljeno voce ali sta god pokusam da napravim od njih da bih uzivala u njima i zimi nije valjalo ...ovo je ispalo super

Napravih nesto izmedju kasato torte i tiramisu
Nisam htela ziva jaja (leti to izbegavam) pa mi je fil kombinacija slatke pavlake slaga i cokolade (varijacija fila za kasato tortu)
A piskote natopih u kombinaciji ruma (arome) i kafe (uzeto iz fazona za tiramisu)
Red piskote red fil
Hladi se u frizu
Pecem batake i krompir, salata sopska

Opet se setih kada nam je zazubice napravio onaj sapun verujuci da je neki kolac
Poklapa nam se ukus za poslastice. Najvise volim one za odrasle, da tako kazem- sa kafom, rumom, amaretom,...![]()

Kako si pravila?

..ajde ovako, imam bananu, jagode i ono dukatos kiselo mleko, imam i obicno mleko....i kako ja to da zbuckam da bude neki sejk ili je pametnije da sve posebno
jedem/pijem, m? e imam i badem....
..ajde cekam sagoreh da nesto napravim![]()

stavila 6-7 jagoda, pola banane, dukatos i malo obicnog mleka tek da to malo razredi, a da nije voda....savrsenoooo
adamunesvest:Boze afro jaka mudrost
Smuckaj sta god oces u kojoj god kombinaciji
Ala volite oko banalnosti ovde da raspredate, jaka mudrost smuckati sta oces u blenderu
Samo jos recepte za sejk niste razmenili
Ako ti se pije nesto nakiselo smuckaj voce sa k mlekom....ako ti se pije nesto sa mlekom smuckaj to

Odluci se vise oces dijetu il neces 
pravila slatko prvi put u zivotu...nasla recept na netu ishvalili ga samo tako - kilo secera na kilo tresanja + sok od limuna i vanila ali kokoska napisala kuvati dok sirup pocne da pada u teskim kapima i ja to kuvala dok se nije skamenio a tih teskih kapi nigde...na kraju odustanem i kad se ohladilo povadim tresnje i stavim na papir za pecenje ...bile su super onda u onaj sirup stavim jos kilo tresanja i ponovim... i to je to (one teske kapi su valjda trebale da budu kad se sirup ohladi)...dobila sam ovu posudu od 1/2l kandiranih tresanja
Hvala Adriana.
@ jela sam tek u 18h. Ujutru obicno pojedem bananu danas nista. Htedoh da mrem od gladi. Al sam se posle razbila kod mame mladi grasak sa mirodjijom mmmmm...Sad cu sladoled. Kupim ono porodicno i dobijem frikom strudlu da crnom cokoladom i visnjama. To ide u zamrzivac dok ne zaladi.