Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boze dragisa, toliko nebuloza istrese ovde da se ti sad cudis za tiganj :lol:

- - - - - - - - - -

nego dodjoh da se pozalim na krompir
mislim da smo dobili neki svinjski....uzasan je...pola u djubre zavrsiolo.... zali boze potrosene struje

a vidim ja da mi ovo vreme ne prija...oči mi se sklapaju...:pljus:
baljezgam bzvz i trudim se da skontam ono što se skontati ne može...:fdlan:

- - - - - - - - - -

kuvam supu od misijih repova i macijih brkova...u tiganju, normalno...:lol:

el sa čačkalicom...???? :zper:

Kuva krompir u tiiganju a od te vode posle napravi supu ako se ne varam ehehehehehe....
Mene vise cudi to sto svaki drugi dan jedu ribu u konzervi.... Meni bi vec peraja narasla....

ona lupeta svasta, ali ruzno je podsmevati se necijem meniju, jer mi ne znamo dal lupeta ili stvarno jede sve to
supa od te vode od krompira nije nista cudno, samo dodas vegetu u to i rezanca i eto ti verzija jeftine supe, hbg nemaju svi para da stavljaju meso u svako jelo, nije za podsmevanje
i za ta peraja, sto jede konzerve il sta vec, opet podsmevanje za to nije na mestu, jer ne znas dal ima para za vise

nemojte ljudi, napravite razliku izmedju zajebavanja i ismevanja necije nemastine

- - - - - - - - - -

.takav sam ja neki dan kupila, a em ga ne volim jos mi se zalomio taj niakkav, pa ne verujem da cu ga skoro kupiti...

ja se u bg drzim odabranih prodavaca na pijaci za krompir, eventualno ako ne stignem nije strasan u mom velikom maxiju

medjutim ovo smo kasno popodne u maxiju lokalnom u kg uzeli danas brzinski, a joj uzasa
zali boze bacenih para, bacene hrane i struje
alergija me hvata kad bacim hranu iz tanjira

nakusala sam se supe i salate, ko zaba sam sad :lol:
gledam u krmenadle ko krava u mrtvo tele, uopste mi se ne jede meso danas, svasta sa mnom :lol:

..neki marketi kao ne znam ciji su..ima ih svud po gradu...inace je to skracenica od "to stvarno vredi" imaju svasta bas jeftnio i malicija dezodranse i kupke za 100 i neki dinar...ma
svasta nesto definitivno su najjeftiniji u gradu...

nisam vidjala ovdje po kraju
vidjela sam neki koji u nazivu ima koku ili tako nesto
al je vise ko agrimes sto se ponude tice
mada ima robe raznih proizvodjaca
od vindije do zapisa tare
a jeste jeftinije isto

i mleko za 65 dinara...tetra...
al dobro reče gore vragana...
ne bih ja tu ništa više ni dodala ni oduzela...
:manikir:

...da imaju bas svasta i kackavalj za 620kg...nisam probala jer mora ceo da se uzme vakumiran je, ali kaze prodavacica da ga bas dosta prodaju
sto bi moglo znaciti da je bar solidan, ako ne dobar...svasta sam kod njih kupovala i sa svim sam zadovoljna....kod njih je onaj aktikamenac za 70 dinara, savrsen..:)

...ovo drugo se sve slazem sa Vraganom...

...da imaju bas svasta i kackavalj za 620kg...nisam probala jer mora ceo da se uzme vakumiran je, ali kaze prodavacica da ga bas dosta prodaju
sto bi moglo znaciti da je bar solidan, ako ne dobar...svasta sam kod njih kupovala i sa svim sam zadovoljna....kod njih je onaj aktikamenac za 70 dinara, savrsen..:)

...ovo drugo se sve slazem sa Vraganom...

aa,pa mi kupujemo kačkavalj za 320din/kg...:whistling:

- - - - - - - - - -

jbte, gdje ja zivim kad to prvi put cujem : )

https://www.facebook.com/TSVdiskont/?fref=ts

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back