Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbte, gdje ja zivim kad to prvi put cujem : )

..dobro ti odes na pijacu i obavis to sto moras sa malim detetom ne stizes da sunjas i zavirujes gde sta ima...meni je to logicno...ova prodavnica kod mene
je otvorena skoro pre dve godine i oduvek stu tako jeftini....pola kg zu-zu-a je 99 dinara...pti ber keks 80 i neki dinara cini mi se...ali rekoh mozes da vidis
na njihovom profilu sve...

neka, preskocicemo virsle
al mogu dimljene svinjske ushi zbog kolagena, znas ;)

to obavezno....:zbalavi:

- - - - - - - - - -

..dobro vi madjarski singorno ....ja dok naletim uvek nemaju...jedino sam skoro nasla onaj motani sir, i ubila se za dva dana ga nije vise bilo :rumenko:

standardno kod mojih mađarica.....:zaljubljena:

i seče po potrebi kolko oćeš...
dobro me podseti da odem sutra da uzmem si malko...

bas cu pogledat, fala
da jedemo ribe iz konzerve svaku vecer i bahatimo se : )

..axaxax..pa da ti kazem da ja sardine dugo nisam jela jer su mi bile nekako gorke dugo i kupim te jedne da probam od tad
kupujem redovno i sad imam 3 konzerve u frizideru pa kad vise ne znam sta cu eto spasa :)

- - - - - - - - - -

to obavezno....:zbalavi:

- - - - - - - - - -

standardno kod mojih mađarica.....:zaljubljena:

i seče po potrebi kolko oćeš...
dobro me podseti da odem sutra da uzmem si malko...

..pa ti da si drugaLica ti bi donela kad dolazis u Bgd jedno kilo placam posteno :)

..axaxax..pa da ti kazem da ja sardine dugo nisam jela jer su mi bile nekako gorke dugo i kupim te jedne da probam od tad
kupujem redovno i sad imam 3 konzerve u frizideru pa kad vise ne znam sta cu eto spasa :)

- - - - - - - - - -

..pa ti da si drugaLica ti bi donela kad dolazis u Bgd jedno kilo placam posteno :)

pa nije mi problem uopšte...al stvarno
obećavam kad budem dolazila da ću ti doneti

pa nije mi problem uopšte...al stvarno
obećavam kad budem dolazila da ću ti doneti

..e super, pa ovde tako jeftinog stvarno nema...obican beli sir je 350 dianra i to u mlekari KUČ recimo...hvala ti svakako
eto taman razloga da pijemo kafu i druzimo se malo :super:

- - - - - - - - - -

zaebavaj se ti
al dimljene svinjske ushi u boraniji...:vatromet:

....:rotf: znaci ni dimoljen ni sirove....vala ne mogu u tom slicaju bi tacno presla u vegane ili vegetarijance ne znam koji stu oni sto delimicno jedu hranu zivotinjskog porekla...

- - - - - - - - - -

ja povremeno kupujem neke male ruske, ukrajinske...cije vec budu ribice u konzervi
dimljene, kao papaline ili kedercici :lol:
150 di konzerva, ali ona veca
i skroz su dobre : )

..e super, pa ovde tako jeftinog stvarno nema...obican beli sir je 350 dianra i to u mlekari KUČ recimo...hvala ti svakako
eto taman razloga da pijemo kafu i druzimo se malo :super:

- - - - - - - - - -

....:rotf: znaci ni dimoljen ni sirove....vala ne mogu u tom slicaju bi tacno presla u vegane ili vegetarijance ne znam koji stu oni sto delimicno jedu hranu zivotinjskog porekla...

i rep
kad sam bila mala simpaticna djevojcica obavezno su meni ostavljali rep iz pasulja ili boranije... :rumenka:

ja povremeno kupujem neke male ruske, ukrajinske...cije vec budu ribice u konzervi
dimljene, kao papaline ili kedercici :lol:
150 di konzerva, ali ona veca
i skroz su dobre : )

...nisam to videla, jedno vreme je bilo da se kupi pa posle nestalo dimljenih ukljeva u tim malim konzervaam i to sam
volela, ali odavno ne vidim da igde ima....kod dece bude cesce tamo....nekad pravi pastetu od ovih sardina zato sam
ih prvensetveno i uzela tad kad sam ih prvi put kupila...a nekad ovako samo za veceru uz salatu...

ali ja stvarno volim svinjske uši...
i papke...

:sad2:

- - - - - - - - - -

uf,meni je divna skuša u konzervi...al je skupa u pm...:rida:

ja volim ushi, papke jok

nego sto sama ne napravis skusu kao iz konzerve
objasnjavala sam vec
skroz je prosto

vako nekako

http://www.coolinarika.com/recept/kuhano-marinirana-skusa-u-slanom-naljevu/

- - - - - - - - - -

...nisam to videla, jedno vreme je bilo da se kupi pa posle nestalo dimljenih ukljeva u tim malim konzervaam i to sam
volela, ali odavno ne vidim da igde ima....kod dece bude cesce tamo....nekad pravi pastetu od ovih sardina zato sam
ih prvensetveno i uzela tad kad sam ih prvi put kupila...a nekad ovako samo za veceru uz salatu...

ta ukljeva je meni riba misterija :lol:

Poslednja izmena:
ja volim ushi, papke jok

nego sto sama ne napravis skusu kao iz konzerve
objasnjavala sam vec
skroz je prosto

- - - - - - - - - -

ta ukljeva je meni riba misterija :lol:

..ona se lovi u Skadarskom jezeru i onako slicna je papalini tako od prilike izgleda, nanizu je na kanap i suse kao i krapa sto suse...a krap je nesto kao
sto je ovde saran...tako su cuvali tu ulovljenu ribu godinama unazad, posle su i ovde poceli kao da suse ribu..ali je ta tamo delikates u odnosu na ovu, a
zasto ne znam , da li zbog toga sto je sama riba "divlja" ili zbog nacina susenja i vrste dva koja se loze da bi se susilo ne bi znala...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back