гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ne moraš da mi se zahvaljuješ
lijepo je kad neko ko je proveo dosta vremena u portugalu isprica svoja iskustva, najbolje je iz prve ruke. nedo, hvala ti jos jednom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne moraš da mi se zahvaljuješ
ma gledala, mada ja nju preskočim uglavnom, nema veze sa životom,
bila je pre sa nekom njihovom čuvenom kuvaricom u nekom kamionu pa putovale po zemlji i kuvale,
definitivno pojma nemaju o hrani, sem vina i ribe Portugal nema ništa pametno
Kako izbaciti smrad zagorelog iz kuhinje?
Koliko treba da se provetri?
Stipa za nos i oci,dok se ne rascisti vazduh ne ulazim a ringle su prejake na sta ne moze da se utice.
Cime oribati zagoreli tiganj?
dan dva treba da se provetri
tiganj nalijes sa vodom u kojoj dodas kasiku soli i deterdzent za sudove..pa vratis na ringlu na najnizu temperaturu i ostavis da se iskuva malo..posle samo operes tiganj
Stavi u dzezvu sirce i nek ti vri 2-3 min
Provereno

Nina gde su ti cackalice....kakve su to sarme bez cackalica
![]()

Ja sam bila tamo i ljudi bre jedu kao i mi ( ima i peceno prase, jare, jagnje), ja jedino ne podnosim specijalitet
"bakalar", ali to je na Mediteranu izgleda glavna i najvaznija klopa. Ma radije skemcice jedem nego tu smrdljivu ribu.
Jedu oni raznorazne ribe, a o onim oktopusima u maslinovom ulju i sa mnogo belog lukca i da ne govorim.
Vino im je nikakvo ( za moj ukus, ali ja ne volim ni spanska vina), ali leba kao kod nas
Putujuci i gledajuci sta i kako ljudi jedu, piju , shvatila sam da svaki narod, svako podneblje na ovoj zemaljskoj kugli
pokusava da od onoga sto raste i uspeva u njegovoj okolini napravi najbolje moguce. E sad sto je meni nesto jako ukusno,
a nesto ne mogu ni ocima da vidim, to ipak nije problem tih ljudi, nego iskljucivo moja neka konzervativna zatucanost ( pleonazam, al nema veze).

Pa i ti si Mediteranka, vama je to genetski kodevo, i ja se cudim
- - - - - - - - - -
ja volim bakalar, al iskljucivo kad ga drugi spremaju
u svom stanu : )
Pa i ti si Mediteranka, vama je to genetski kod![]()
Nina gde su ti cackalice....kakve su to sarme bez cackalica
![]()

Sta cu kada ne umem kao ona..vec ovako po nasem ..![]()