Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni to sestra sve spakuje pa mi posalje paket svakih par mjeseci, posto zivim na selu nemam gdje da kupim ni gace, ni carape, a da ne pricam o ostalom...

ahahhahaha
ma imam ja koga cimat za to, al me mrzi
i nekako mi glupo da smaram oko toga
kad je bas nesto bitno tipa pepa prase igracka koju nigdje nismo mogli naci zimus : )
narucimo s uk varijante pa mi dodje doma u cro

cureci file sa limunom i salata od spanaca i rukole sa belim sirom i narom

12986555_10207320398747202_168777286_o.jpg

cureci file sa limunom i salata od spanaca i rukole sa belim sirom i narom

Pogledajte prilog 382069
Сироте ћуркице, Бог дао величину и филе, а одузо памет.
Гуске су најинтелигентније домаће припитомљене птице(лисица ће лако заклати свако пернато домаће живинче, али не и ултра, мега, гига, хипер социјализоване гуске које атакују чопоративно!), а паткови најкооратији... не знам јел сам ово друго већ спомињао?!?

Сироте ћуркице, Бог дао величину и филе, а одузо памет.
Гуске су најинтелигентније домаће припитомљене птице(лисица ће лако заклати свако пернато домаће живинче, али не и ултра, мега, гига, хипер социјализоване гуске које атакују чопоративно!), а паткови најкооратији... не знам јел сам ово друго већ спомињао?!?

Гледам неки дан оне лабудове на кеју, питам се да ли су укусни и какав је то батак.

Гледам неки дан оне лабудове на кеју, питам се да ли су укусни и какав је то батак.
Кажу да јесу, некада се то ловило све до пред ПСР.
На богдановом салашу који је изградио Богдан Дунђерски, велепоседник бечејски и србобрански неких 10так км од Бечеја за себе и љубавницу, а данас је ресторан и преноћиште има мноштво његових трофеја по зидовима и наравно лабудова с Тисе, али кажу кустоси да је мале лабудиће којима је одстрелио родитеље доносио на салаш, одгајао и пуштао на језеро које је ту ископано, порибљено и уређено.

necu nista da mi donosis
ima tim da te zatrpavaju ionako : P

<3

Ma jok, opusteno....niko nista nece specijalno....tako da samu cu sebe da zatrpavam svojim potrepstinama
A ovo tvoje mi je najmanji problem jer cu kevi donositi sta god moze...ona je ujas na platnu i nisam sigurna sta sme sta ne sme od tih cuda dole u avion...kontam tube mogu valjda.....ovih dana kad saznam cime letim zvacu kompaniju da pitam
Tako da nemas frke slobobodno ako je nesto sto sme dole....za gore ne mogu nista i ja sam prepuna, plus cu u povratku imati dodake opremi, bice bejala
Nemoj samo ko moja pametna keva kad je zadnji put kad sam letela narucila portabl stafelaj :rotf:

Ma jok, opusteno....niko nista nece specijalno....tako da samu cu sebe da zatrpavam svojim potrepstinama
A ovo tvoje mi je najmanji problem jer cu kevi donositi sta god moze...ona je ujas na platnu i nisam sigurna sta sme sta ne sme od tih cuda dole u avion...kontam tube mogu valjda.....ovih dana kad saznam cime letim zvacu kompaniju da pitam
Tako da nemas frke slobobodno ako je nesto sto sme dole....za gore ne mogu nista i ja sam prepuna, plus cu u povratku imati dodake opremi, bice bejala
Nemoj samo ko moja pametna keva kad je zadnji put kad sam letela narucila portabl stafelaj :rotf:

pa to ima i ovdje
zapravo, to mogu ja da joj dam, ako se sjetim gdje mi je opce :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back