gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Ma za dve ned kliktacu i ja po amazonu....necu odavde pa pravim spisak sta cu kad iskocim van
Nista bitno da bih ikoga cimala
Hvala na ponudi
ma, usa amazon je skroz druga prica : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma za dve ned kliktacu i ja po amazonu....necu odavde pa pravim spisak sta cu kad iskocim van
Nista bitno da bih ikoga cimala
Hvala na ponudi
Pa ko mi brani da kliknem uk ili bilo koji svetski sajt
Pa ko mi brani da kliknem neki drugi sajt...nema samo amazon....sta god da uzimam precesljavam sve sajtove pa de je najbolje

)))
))
amazon us ima berol bojice koje ja najbolje obozavam po fenomenalnim cijenama
al kad saberem s postarinom![]()
meni to sestra sve spakuje pa mi posalje paket svakih par mjeseci, posto zivim na selu nemam gdje da kupim ni gace, ni carape, a da ne pricam o ostalom...
))amazon us ima berol bojice koje ja najbolje obozavam po fenomenalnim cijenama
al kad saberem s postarinom![]()
Pisi mi na pp sta kako ako je izvodljivo u avion donecu ti ....ionako cu i mojoj kevi donositi takva cuda
Jer ja ko clan posade imam limit do 40kg
Сироте ћуркице, Бог дао величину и филе, а одузо памет.
Сироте ћуркице, Бог дао величину и филе, а одузо памет.
Гуске су најинтелигентније домаће припитомљене птице(лисица ће лако заклати свако пернато домаће живинче, али не и ултра, мега, гига, хипер социјализоване гуске које атакују чопоративно!), а паткови најкооратији... не знам јел сам ово друго већ спомињао?!?
Кажу да јесу, некада се то ловило све до пред ПСР.Гледам неки дан оне лабудове на кеју, питам се да ли су укусни и какав је то батак.
necu nista da mi donosis
ima tim da te zatrpavaju ionako : P
<3

Ma jok, opusteno....niko nista nece specijalno....tako da samu cu sebe da zatrpavam svojim potrepstinama
A ovo tvoje mi je najmanji problem jer cu kevi donositi sta god moze...ona je ujas na platnu i nisam sigurna sta sme sta ne sme od tih cuda dole u avion...kontam tube mogu valjda.....ovih dana kad saznam cime letim zvacu kompaniju da pitam
Tako da nemas frke slobobodno ako je nesto sto sme dole....za gore ne mogu nista i ja sam prepuna, plus cu u povratku imati dodake opremi, bice bejala
Nemoj samo ko moja pametna keva kad je zadnji put kad sam letela narucila portabl stafelaj![]()

Pogledajte prilog 382083...dva kivija, jabuka i narandza