Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..mnogo lepo izgleda ovaj dezert u casi...jesi to malo dodala onog kolaca od juce?

- - - - - - - - - -

..ja danas ostatak od one supe od prekjuce i ostatak rizota sa povrcem i kurkumom od nakjuce i salatu, mlad luk, zelena i pola paradaiza.....e pa nema vise..al sam bas
fino rucala...bez mesa....onu rizu od juce sam ostavila za sutra :)

opet me napalo zdravo jedenje pa ću da gnjavim s mojim žbrljovima ::mrgreen:
proso je kao što znamo veoma zdravo, može slano može slatko,
pola šolje sirovog je puna činija kuvanog, onda su tu ušle dve jabuke rendane, banana na kolutiće, šaka suvog grožđa, manga, pomela, aronije, odokativno kokosa i ništa šećer,
živelo zdravlje :D

opet me napalo zdravo jedenje pa ću da gnjavim s mojim žbrljovima ::mrgreen:
proso je kao što znamo veoma zdravo, može slano može slatko,
pola šolje sirovog je puna činija kuvanog, onda su tu ušle dve jabuke rendane, banana na kolutiće, šaka suvog grožđa, manga, pomela, aronije, odokativno kokosa i ništa šećer,
živelo zdravlje :D

..sta ti je pomela?

pomelo bre, pokušavam da okačim sliku al neće i neće

- - - - - - - - - -

images

pomelo bre, pokušavam da okačim sliku al neće i neće

- - - - - - - - - -

images

Ja kupujem kandirani pomelo, niko ga ne jede osim mene, svima grozan, meni samo limunast.

- - - - - - - - - -

nemam pojma, zeleno je,kiselo i kandirano pa je i slatko, sečeno na kockice i mnogo dobro :D

...nisam videla ovo. Kod mene je u kriskice kandiran, pa su me pitali - kakva ti je ovo paprika. :lol:

Pomelo volim svež,Ukus mu je sličan grejpfrutu samo nije gorak. Ali zna da bude suv, a to se izvana ne vidi. Inače je suvlji od ostalih agruma, ne curi sok iz njega, ali kada je presuv onda ne liči ni na šta.:evil:

Ovde ima samo pomelo koji je svetle boje iznutra, kao grejpfrut. Taj crveni još nisam probala.

Poslednja izmena:
Ja kupujem kandirani pomelo, niko ga ne jede osim mene, svima grozan, meni samo limunast.

- - - - - - - - - -

...nisam videla ovo. Kod mene je u kriskice kandiran, pa su me pitali - kakva ti je ovo paprika. :lol:

postoji jedan kafic na adi koji ima fenomenalan caj od djumbira
i zimi uvek tamo napravimo pauzu..a i pet frendli je :heart:
i taj caj uvek posluze sa suvim vocem, kandiranim i orasastim vocem..brusnice, kajsije, lesnik i badem i kandirani pomelo
ja obozavam, a moje dete se zgrazava i kaze - kao da jedem deterdzent za sudove :lol:

postoji jedan kafic na adi koji ima fenomenalan caj od djumbira
i zimi uvek tamo napravimo pauzu..a i pet frendli je :heart:
i taj caj uvek posluze sa suvim vocem, kandiranim i orasastim vocem..brusnice, kajsije, lesnik i badem i kandirani pomelo
ja obozavam, a moje dete se zgrazava i kaze - kao da jedem deterdzent za sudove :lol:
Pa sad sam se zamislila sta sa nama nije u redu - isti komentar su i moji imali. :lol:

Moji muški, koji inače ne jedu voće, su smislili genijalnu ideju da ga jedu...Sad ja gledam da prođem što jeftinije jer verujem da ni to rešenje neće biti trajno. Taj nutribullet, ima li neka jeftinija varijanta ? I da li to čudo može osim sokova da pravi i , na primer, kikiriki puter ?

te pitam ja nesto gospoja

koji ce tebi ***** nutribulit ?

- - - - - - - - - -

eo ja bas svojoj miloj majcici objasnio u dve recenice kako je to igracka za budale

- - - - - - - - - -

to topsop govvno i porez na one glupe pa vidi vako

prvo treba podobro biti glup i ogranicen da poverujes da ce nista drugo do neki nozici koji bez milosti brkljaju neku mucenu bananu ili jabuku obogatiti nesto vitaminima i slicno

znaci jabuka ima vitamina kolko ima i nece imati vise posle pomijanja u nutri buletu.

drugo i mozda vaznije je ne samo da smo ustanovili da taj nutri bulet ili bulit kako god ne radi hrani nista sem sto pravi od nje kasu
vec tom kasom bljutavom i ljigavom zapravo pravi kontra efekat
jer ne samo da hrana nece biti zdravija vec ces da od normalnog digestivnog sistema pravis bolestan i lenj koji ce posle duze upotrebe tog govneta
imati t eskoce da svari normalno usitnjenu hranu

e tako
dokurcili su mi ispiraci mozga i nutri bulet empti volet

- - - - - - - - - -

ako nisi bolestan od teske bolesti pa ne mozes da varis hranu normalno
ili si k uvarica u jaslicama
koji ce ti ***** taj nutri bulet

eo ja bi voleo keve mi da upoznam licno i vidim kako izgleda neko dovoljno glup da popusi pricu one raspale babe i kupi to djubre hahaha mozgu de si

- - - - - - - - - -

taj sto to kupi mora da bude stvarno podobro glup, verovatno potice iz loze mudraca koji su u svojoj dinastiji imali konzumenta onog kalendara sto zraci pa ga stavljate na bolna mesta
i kupili su onecase sto ne mogu da se slome i gumicu sto brise otkucane stare karte iz gspa

Veruj mi da se potpuno slažem sa tobom. Ali nekim muškim mozgovima ne možeš objasniti te činjenice, pa ako ne nađem neku jeftiniju varijantu koja će ih zaigravati par dana dok ne shvate činjenice, oni će kupiti najskuplju glupost

Moji muški, koji inače ne jedu voće, su smislili genijalnu ideju da ga jedu...Sad ja gledam da prođem što jeftinije jer verujem da ni to rešenje neće biti trajno. Taj nutribullet, ima li neka jeftinija varijanta ? I da li to čudo može osim sokova da pravi i , na primer, kikiriki puter ?
moze al mala je to zapremina i snaga,ja sam od 200-300w sprzio na kikirikiju mora nesto jace da se uzme jednom i ne mislis

Kaže mm da ne može, kaže da mu se osete komadići ako je iz blendera, a kod maćehe je probao neku bućkalicu u koju mu je strpala i cveklu koju inače ne voli pa je ponosan na sebe što eto tako može i cveklu da pojede.

Moja drugarica ga je kupila i pravila je i meni. Veruj mi da nema razlike izmedju njega i nekog drugog blendera.
Licno, pre bih uzela stakleni blender Braun od 800w, on je u Tehnomaniji na popustu sa 11000 na 8000 din.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back