Šta kuvamo danas o5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa dobro svinjsko,ali sta je to,deluje kao malo dimljeno?

Tacno. Dimljeno svinjsko meso.
Ja preferiram vrat, ali zena voli ovo...sa manje masti.
U komadu izgleda ovako:

selchroller-2348917.jpg

Supica, praseci but i krompir iz rerne i zelena salata.
Sve odlicno ispalo,ako izuzmemo da mi je prasetina pri jednom od vadjenja eksplodirala - nemam adekvatniju reč, i vrela mast me oblila po sakama i isprskala ogroman deo kuhinjskog zida iza mene, dakle onaj bez plocica, kao i garderobu.
Umalo ne izginuh spremajuci rucak

Supica, praseci but i krompir iz rerne i zelena salata.
Sve odlicno ispalo,ako izuzmemo da mi je prasetina pri jednom od vadjenja eksplodirala - nemam adekvatniju reč, i vrela mast me oblila po sakama i isprskala ogroman deo kuhinjskog zida iza mene, dakle onaj bez plocica, kao i garderobu.
Umalo ne izginuh spremajuci rucak

Au, to mora da je bilo bolno. Jel bilo suza? :rida:
Ja sam danas bila na ručku, koji mi je preseo, jer su mi javili da mi je mama u hitnoj. :(
P. S. Sada je dobro, preživela je.

odlično je to.... Kupus, oni to skuvaju sa sirćetom i to je njihova varijanta kiselog kupusa...ja obožavam češke knedle, uglavnom ceo taj aranžman kako ide...al mi uvek malo..mogao bih 2 porcije odmah da smlatim :/

Ne znam kako "oni" to. Ja imam kiseli kupus u podrumu, koji sam pravim....kad imam zelju za crvenim onda kupim taj.
Knedle su mama. I prosto se prave.

Poslednja izmena:
Ne znam kako "oni" to. Ja imam kiseli kupus u podrumu, koji sam pravim....kad Imam zelju za crvenim onda kupim taj.
Knedle su mama. I prosto se prave.

Česi...
Na taj kupus sam mislio, crveni ili neka varijata crvenog, ne znam sad, al to se samo obari u sirćetu, to se kod nas (u Srbiji) ne pravi...
Knedle volim u svim varijantama... ( :

- - - - - - - - - -

Česi...
Na taj kupus sam mislio, crveni ili neka varijata crvenog, ne znam sad, al to se samo obari u sirćetu, to se kod nas (u Srbiji) ne pravi...
Knedle volim u svim varijantama... ( :

- - - - - - - - - -

Ja ga pravim...kuvam ga bez mesa i dodam malo sirceta. Ne kuvam ga u cistom sircetu...tacno bih riknula.
To je kevina tetka pravila, posto je teca bio Slovenac, pa je on to jeo i meni ostalo da se crveni kupus jede. Ne topi se prilikom kuvanja ko beli.

Au, to mora da je bilo bolno. Jel bilo suza? :rida:
Ja sam danas bila na ručku, koji mi je preseo, jer su mi javili da mi je mama u hitnoj. :(
P. S. Sada je dobro, preživela je.

Jeste...tekle su mi same, iako sam se trudila da budem hrabra.
A zapravo, prilicno sam se uplasila. Faktor iznenadjenja...nisam ocekivala...
Muz je bio tu, vidim i on zatecen...ljubio da prodje, a ja u jecajima kao dete.I sad mi sve bridi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back